Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Την πρώτη φορά που πήγαμε για ωοληψια,κάναμε το βραχυ πρωτόκολλο και είχα αμη 9,6. Το αποτέλεσμα ήταν ένα ώριμο ωάριο,το οποίο "έσκασε" κιόλας το προηγούμενο βράδυ της ωοληψιας..πάω εκεί,έτοιμη για ωοληψια,μου κάνει υπέρηχο και μου λέει ότι βλέπει μόνο ένα μικρό ωάριο και δεν ήθελε να με ταλαιπωρήσει και να με χρεώσει χωρίς λόγο.Οποτε την επόμενη φορά κάναμε φυσικό τροποποιημένο,πήραμε δέκα ωάρια,κάναμε πέντε βλαστοκυστες κ κάνω την κόρη μου.Τον Σεπτέμβρη που μας πέρασε έκανα κ άλλη διέγερση με φυσικό τροποποιημένο(ΑΜΗ 2,4),πήραμε δύο ωάρια,έγιναν δυο άριστες βλαστοκυστες και είμαι πάλι έγκυος.Μου έμεινε και μια βλαστοκυστη και μπορεί στο μέλλον να τη βάλω 

αμη 2,4 σε τι μονάδα?

πρίν από 8 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Σου εύχομαι να πιάσει και να γίνεις σύντομα μανούλα❤️

Εγώ ήθελα να έχω στην άκρη πάνω από μια,γιατί έλεγα πως αν μπορώ,θέλω να κάνω κ άλλο παιδάκι..οπότε όταν μου έμεινε μια βλαστοκυστη από το 2021,εγώ έκανα ωοληψια το 2024 για να κάνω κ άλλες. Ένιωθα πιο ασφαλής,οπότε σε σύνολο έκανα δύο ωοληψιες,7βλαστοκυστες,δύο εγκυμοσύνες και έχω και μια ακόμη στην άκρη.Ελπιζω να μη σε μπερδεψα με τόσα νούμερα 🤣

Ε όχι,δεν είμαι τόσο τυχερή 🤣

Πρώτη εμβρυομεταφορά:Μηδενικη χοριακη.Δευτερη εμβρυομεταφορά:Δίδυμη κύηση,το ένα παλινδρομησε το άλλο είναι η κόρη μου.Τριτη εμβρυομεταφορά: βιοχημική κύηση. Τέταρτη εμβρυομεταφορά:Η εγκυμοσύνη που διανύω τώρα, είμαι στη 18η εβδομάδα 

Μπραβο όμως τα καταφερες!!!!!!!όλα απο εδώ και πέρα να σου πηγαόνουν καλά

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

οσο για τα εξοδα της myprincess ειμαι επισης της αποψης οτι λεφτα για αερα κοπανιστο δεν θα εδινα αλλα αν μου περισσευαν θα το κανα.. και μαλλον μια φορα για να χω να λεω οτι το εκανα..

και σιγουρα σε αυτη την ηλικια ενθουσιαζονται τα παιδια μας αλλα δεν αντιλαμβανονται την πραξη αρα και δεν θα αποτυπωθει εφ ορου ζωης..

και παλι ομως οποιος μπορει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κανει οτι κανει..

εγω να πω την αληθεια δεν εκανα κανεναν υπολογισμο ποσο μας πηγαν τα γενεθλια γιατι ψωνιζαμε και για τις εορτες και εχασα το μπουσουλα.. κανα 150αρι σιγουρα θα πηγε, ισως λιγο παραπανω εξαιτιας της τουρτας.. και παλι μπορει και λιγοτερο απο αυτο που λεω..

παιδοτοπος ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν θα με εβγαζε.. λεφτα πεταμενα ειδικα στην Αθηνα με τις τιμες αυτες..απαραδεκτοι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδοτοπος ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ δεν θα με εβγαζε.. λεφτα πεταμενα ειδικα στην Αθηνα με τις τιμες αυτες..απαραδεκτοι!

Στην ΑΘήνα ο κόσμος έχει τρελαθεί ... πανάκριβοι οι παιδότοποι,... στην επαρχία όπως ειπε κ η miamamma μπορείς να πας κ ε΄συ φαγητό... εδώ κ το καλαμάκι το χρεώνουν.... ε ποτέ των ποτών

καλημερα!

τι κανετε?

εξω εχει τελεια μερα,κι εγω εχω δουλειες στο σπιτι.

ευτυχως η μικρη ειναι βολτα με την πεθερα.

οσο για τα εξοδα στο παρτυ,κι εγω 150ε εδωσα,και παλι πολλα μου φανηκαν.

μπαλονια εχει πολυ ωραια το τζαμπο,αν εχεις υπομονη και χρονο,εγω φτιαχνω καθε χρονο μαργαριτες μεγαλες και γεμιζω το σπιτι,κι ειναι τελεια διακοσμηση!

πηραμε και μπαλονια απο αυτα που φτιαχνεις ζωακια,κι εφτιαξε η κουνιαδα μου ψαρακια και σκυλακια,και ξετρελαθηκαν τα παιδακια.αλλα συμφωνω,οτι ακομα δεν πολυκαταλαβαινουν πολλα τα παιδακια μας.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλημερα

και εμεις απο τα Jumbo εχουμε παρει μπαλονια αλλα αυτα με τα σχεδια παροτι εχουν και σχεδιαγραμμα μας εχουν φανει βαρετα να τα προσπαθουμε.. κοινως ειμαστε ασχετοι και τεμπεληδες...

παρ αυτα γεμιζουμε το σπιτι ολο μπαλονια απο τα κοινα σε διαφορα σχηματα.

εγω βασικα ξοδεψα στα δωρα των παιδιων, στα φαγωσιμα και στα ποτα..με τη τουρτα τωρα που το ξανασκεφτομαι πρεπει να πηγε στο 150αρι..

Στην ΑΘήνα ο κόσμος έχει τρελαθεί ... πανάκριβοι οι παιδότοποι,... στην επαρχία όπως ειπε κ η miamamma μπορείς να πας κ ε΄συ φαγητό... εδώ κ το καλαμάκι το χρεώνουν.... ε ποτέ των ποτών

δεν υπαρχουν λογια να περιγραφει το θεμα τους..

ο Θοδωρης σου τουλαχιστον εχει την ευκαιρια του καλου καιρου για να γιορτασετε και εκτος σπιτιου.. τα κοριτσια μας ειναι ολιγον ατυχα

Διαφημίσεις

καλημερα!

μπαλονια εχει πολυ ωραια το τζαμπο,αν εχεις υπομονη και χρονο,εγω φτιαχνω καθε χρονο μαργαριτες μεγαλες και γεμιζω το σπιτι,κι ειναι τελεια διακοσμηση!

πηραμε και μπαλονια απο αυτα που φτιαχνεις ζωακια,κι εφτιαξε η κουνιαδα μου ψαρακια και σκυλακια,και ξετρελαθηκαν τα παιδακια.αλλα συμφωνω,οτι ακομα δεν πολυκαταλαβαινουν πολλα τα παιδακια μας.

αχ τί τέλεια... μαργαρίτες ξέρω κι εγώ να φτιάχνω κ τον φουσκωτό με τα μπαλόνια Αγ. Βασίλη σκυλάκια όμως όχι!! Μπράβο!!

Εγώ για το υποτιπόδες πάρτυ αφού θα ειμαστε μονο οικογενειακά αγόρασα ροζ-μοβ μπαλόνια απο το jumbo, και κάτι άλλα διακοσμητικά κ ροζ πιατάκια για να μην πλένω ακόμα και 10 πιάτα και μου έφυγαν 25 ευρώ περίπου

ο Θοδωρης σου τουλαχιστον εχει την ευκαιρια του καλου καιρου για να γιορτασετε και εκτος σπιτιου.. τα κοριτσια μας ειναι ολιγον ατυχα

Οντως ήταν καταπληκτικά .. βολεύει πραγματικά και ο καιρός

καλώς τις υπόλοιπες!!

ευάκι πολύ χαίρομαι που πάει καλά το μαγαζί!!!μπράβο!!!!!

πρινσέσα χαλάλι του κοριτσιού!!!καλά έκανες!!!

ελεναδίτσα είχες και κάτι στήλες με δεντράκια στο σπίτι νομίζω,αυτά τι είναι?μόνιμα τα έχεις?

ωραία!!!

εγώ υπολογίζω σύνολο να πάει 200-220Ε το πολύ,δωράκια θα πάρω μάλλον σαπουνόφουσκες,κάτι οικονομικό σίγουρα...

πέρσυ είχαμε πολύ φαγητό,φέτος κάτι λιγότερο...του χρόνου βλέπουμε!!

ποικιλία να υπάρχει!!!

στις γιορτές ούτως ή άλλως δεν ξοδέψαμε πολλά χρήματα,δεν έκανα τραπεζώματα!!

Διαφημίσεις

ναι όλες μαζί!!!!χιχι

από το περασμένο Σάββατο που ήρθαμε,βγήκαμε 2 απογεύματα να πάμε παιδότοπο και στην αδερφή μου!!!

μπάφιασα!!!

αύριο έχουμε μάθημα και μετά καφεδάκι,φαγητό έχω γιατί χθες το απόγευμα μαγείρεψα κόκκορα γιουβέτσι για 2 μέρες, και βασιλόπιτα για το καλό,στην έλλη έτυχε το φλουρί!!!

το σκ θα είναι χαλαρό με βόλτες!!

εγώ ας πούμε φέτος καλώ πολύ λίγα άτομα!!9 ενήλικες περίπου και 6 παιδάκια με την έλλη μαζί!!

εμείς 9 ήμαστε μόνο η οικογένεια.

Για μενα το να χρεωθείς για να κάνεις πολυτέλειες είναι χαζομάρα. Εμένα μου κόστισε γύρω στα 400 ευρώ αλλά μου περίσσεψαν και τα διέθεσα. Στο σπίτι μου δεν χωρούσαν τόσα ότομα, ή μάλλον θα ήταν πολύ μα πολύ στριμωχτά, τα παιδακια δεν θα είχαν χώρο να παίξουν, το σπίτι θα γινόταν μπάχαλο, πλην τις ετοιμασίες (καθαρισμα, μαγείρεμα).

καθενας πράττει ανάλογα τα γούστα, τις επιθυμίες και την τσέπη του στην τελική...

δεν καλώ οικογένεια,μόνο την αδερφή μου και φίλους που έχουν παιδάκια,θα πω και στους γονείς αν θέλουν να έρθουν,και τέλος!! πέρσυ κι εμείς στριμωγμένα είμασταν...παιδιά και μεγάλοι σε σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα!!

εγώ μαζεύω από τα χριστούγεννα δώρα και τα βάζω κουμπαρά!!!διαφορετικά τίποτα δεν θα έκανα!!

εμείς 9 ήμαστε μόνο η οικογένεια.

καθενας πράττει ανάλογα τα γούστα, τις επιθυμίες και την τσέπη του στην τελική...

Για παιδότοπο το καταλαβαίνω το ποσό.. αίθουσα πληρώνεις όπως κ να το κάνουμε

Κι εμείς οικογένεια τόσοι είμαστε... γέμισε το σπίτι αμέσως-αμέσως...

εγώ μαζεύω από τα χριστούγεννα δώρα και τα βάζω κουμπαρά!!!διαφορετικά τίποτα δεν θα έκανα!!

αχ κι εγώ ήμουν πολύ μαζοχτρούλα αλλά φετος αφού δεν πληρωθήκαμε απο τί να μαζεψω από τις ψείρες;;;:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...