Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , mariamik είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά τωρα μπαίνω στον αγωνα και εγω....!!εσεις έχετε πέρασει απο αυτο και μας δίνετε δύναμη!!😍

Όλα καλά θα πάνε,είσαι σε πολύ καλά χέρια😊 Και αν θες τη γνώμη μου,καλύτερα να μαζέψεις μερικές βλαστοκυστες πχ 3-4 και μετά να προχωρήσεις σε εμβρυομεταφορά.Γιατι δυστυχώς ακόμα και αν όλες σου οι βλαστοκυστες είναι ΑΑ,αυτό δε σημαίνει ότι θα δώσουν ολες τελειομηνη εγκυμοσύνη...

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!

Χριστίνα ωραίο το new look! Πολύ σουξέ η φράντζα......

Για τις τούρτες που λέτε μου δείξανε κατάλογο στον παιδότοπο. φοβερά σχέδια. Μου είχε αρέσει πολύ η κοκκινοσκουφίτσα σε τρισδιάστατο. έβγαινε 19 ευρώ το κιλό αλλά είχαμε είδη παραγγείλει απο το ζαχαροπλαστείο. Πάντως και η δικιά μας τούρτα φρεσκότατη ήταν!

Ελενάντα καλό το τεστ. Πέφτει μέσα σε πολλά. Αν είναι φτιαγμένο απο ψυχολόγους ξέρουν οι άνθρωποι.....

Αλλά όχι και να περιμένω να μου πραγματοποιήσει και ευχές:mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα και από εμένα... όντως σήμερα παίζει τρελή δουλειά κ μέσα σε ένα 4ωρο θα πρεπει να βγάλω πρόγραμμα οδηγών, ενημρώσεις container, καταγραφή της απογραφής κ μετάφφραση των υλικών... μπλα μπλα μπλα

και μετά να φύγω πάλι για αποθήκη

Kαλημέρα και από εμένα... όντως σήμερα παίζει τρελή δουλειά κ μέσα σε ένα 4ωρο θα πρεπει να βγάλω πρόγραμμα οδηγών, ενημρώσεις container, καταγραφή της απογραφής κ μετάφφραση των υλικών... μπλα μπλα μπλα

και μετά να φύγω πάλι για αποθήκη

Και γιατί δεν κάνουν οι εκεί την απογραφή και να σου φέρουν την κατάσταση? εγώ ευτυχώς με απογραφή δεν ασχολούμαι.

Χθες πήγαμε για εμβόλιο. Κλασικά κλάμματα και κακό. Αλλά πρίν φύγουμε της έδωσε ο γιατρός γλιφιτζούρι και μαλάκωσε. Κατευθείαν άλλαξε όψη το πρόσωπό της. Τον χαιρέτησε με χαμόγελο.

'Οταν επιστρέψαμε πήγε και χτύπησε την πόρτα της πεθεράς. Καθήσαμε και εκεί λίγο και άρχισε το θέατρο. Άουουου! Χέγι μου! Ζίμο (Δήμο λένε τον γιατρό) εβόλιο κουνώντας καταφατικά το κεφάλι. Της λέω πως το εμβόλιο είναι καλό γιατί την προφυλάσει απο τις ασθένειες και μου απαντάει ''θυμωμένα'' ΟΧΙ ΚΑΛΟ!

Και γιατί δεν κάνουν οι εκεί την απογραφή και να σου φέρουν την κατάσταση? εγώ ευτυχώς με απογραφή δεν ασχολούμαι.

γιατί μήπως εμένα ειναι η δουλειά μου;;;; Καταρχήν ο αποθηκάριος "μας τελείωσε" και δυστυχώς αυτά που απογράφω ειναι εποξειδικά υλικά οικοδομής στα ιταλικά (περίπου 100 κωδικοί) που πρέπει και να τους μεταφράσω από τα Ιταλικά στα Ελληνικά αφού ο εφαρμοστής τους την "έκανε" για Παναμά.

Χθες πήγαμε για εμβόλιο. Κλασικά κλάμματα και κακό. Αλλά πρίν φύγουμε της έδωσε ο γιατρός γλιφιτζούρι και μαλάκωσε. Κατευθείαν άλλαξε όψη το πρόσωπό της.

Κι εμένα κάνει δράματα στην παιδίατρο...

καλημέρα κορίτσια!!

αυτές λέω τζες τις τούρτες,ποιος ξέρει πόσο θα ζητάνε.θα κάνω μια έρευνα αγοράς...

είχα πει κι εγώ πέρσυ να την φτιάξω,αλλά αν δε πετύχει?ζαχαρόπαστα έφτιαξα μια φορά,μπορεί να δουλευτεί καλά,αλλά η γεύση της τούρτας?έχει δίκιο η τζες μην τα πετάμε!!

έπεσε δουλειά κορίτσια?

εγώ έχω σκούπισμα,σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα!!

πως πάτε από βάρος ύψος? η έλλη πάει χαρούμενη στη παιδίατρο,γκρινιάζει μόνο την ώρα του εμβολίου!!και μετά από 2 λεπτά το ξεχνάει!!

Διαφημίσεις

πως πάτε από βάρος ύψος? η έλλη πάει χαρούμενη στη παιδίατρο,γκρινιάζει μόνο την ώρα του εμβολίου!!και μετά από 2 λεπτά το ξεχνάει!!

Υψος δεν ξέρω.. βάρος 12,5.. από ρούχα 2-3 στο μάκρος της ειναι κανονικά

Καλημερα κοριτσακια..

Τι μου κανετε;;

Λοιπον για το παρτυ..Ειμασταν 25 μεγαλοι κ 7 παιδακια..Εδωσα 150 ευρω στα μπαλονια, 120 ευρω για το φαγητο, 50 ευρω για τα δωρακια για τα παιδακια, 50 ευρω για την τουρτα και γυρω στα 60 ευρω σουπερ μαρκετ για αναψυκτικα,πατατακια κτλ..Συνολο 430!!!!

Η τουρτα μας ηταν τελεια με ζαχαροπαστα..Γινονται κ κεικ και με κρεμα αλλα υπαρχει η εξης παγιδα: επειδη ειναι πιο βαρυ σαν υλικο στα ιδια κιλα,βγαινει λιγοτερη ποσοτητα..Αρα παρτε πιο πολλα κιλα..

Οσο για το Βερολινο πηγαμε στα περισοοτερα..Εκτος απο το παλατι του Charlottenburg..Δεν πειραζει..Ο κηπος ηταν φοβερος,ολα χιονισμενα..Πολυ κρυο βεβαια..

yRf6p1.png

εμείς 3-4 χρονών ρούχα και είναι μακρυά πατζάκια και μανίκια,αλλά λόγω κοιλιάς και πλάτης παίρνουμε μεγαλύτερα!!ακόμα 12 1/2 κιλά??αχχχ τυχερή!!!

Η Ναταλια ειναι 11 κιλα και 87 εκ. υψος!!

yRf6p1.png

Λοιπον για το παρτυ..Ειμασταν 25 μεγαλοι κ 7 παιδακια..Εδωσα 150 ευρω στα μπαλονια, 120 ευρω για το φαγητο, 50 ευρω για τα δωρακια για τα παιδακια, 50 ευρω για την τουρτα και γυρω στα 60 ευρω σουπερ μαρκετ για αναψυκτικα,πατατακια κτλ..Συνολο 430!!!!

τα υπόλοιπα έξοδα νορμάλ μου φαίνονται.....

αλλά για τα μπαλόνια με όλο το θάρρος Μαρία 150 ευρώ για "αέρα κοπανιστό" δεν θα τα έδινα ακόμα και να μου περίσσευαν...

Να έδινα 100 ευρώ για να ειχα ένα μπουφέ γεμάτο κρεατικά ναι.. αλλά για μπαλόνια και γενικότερα στολισμό πραγματικά τα λυπάμαι... σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν εντυπωσιακό αλλά προσωπικά με τίποτα δεν το έκανα.

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!!!Χιλιες ευχες σε ολες σας!Να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας!Να ειναι παντα γερα και τυχερα στη ζωη τους!

Το μαγαζι παει super και εγω εχω γινει μια πολυασχολη πλεον!!!!

Βλεπω πολλαααααααα παρτυ και με πολλλλλαααααααααα εξοδα!Εμενα κοριτσια μου εφυγαν μονο 150 ευρω!Δεν νομιζω οτι αξιζει ακομα να τα χωνουμε χοντρα σε στολισμους και φαμφαρες αφου ουτε που τα υπολογιζουν τα μικρα μας!Βεβαια αν η οικονομικη κατασταση το επιτρεπει εκει δεν μιλαω!Παντως εγω εχω πει απο του χρονου που θα ειμαι και πλουσια να κανω κι εγω τις φαμφαριτσες μου!!!!Μεχρι και εισητηρια στις θεσσαλονικιες θα κλεισω για να ερθετε!!!!

Κατα τα αλλα εμεις ειμαστε 10 κιλα και 85 ποντους υψος!Μιλαμε ελαχιστα αλλα καταλαβαινουμε τα παντα!Που θα παει θα μεγαλωσει και το δικο μου!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και καποια στιγμη θα τα ξαναπουμε!!!!!!φιλια

Καλημεραααααααα!!!!!!!!!!!!!Χιλιες ευχες σε ολες σας!Να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας!Να ειναι παντα γερα και τυχερα στη ζωη τους!Γεια μωρό τί ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή!!!

Το μαγαζι παει super και εγω εχω γινει μια πολυασχολη πλεον!!!!

Εγώ θα έρθω να σου κάνω ποδαρικό στο μαγαζί φιλενάδα αλλά μην βγάλει απάνω μου τα νεύρα σου επειδή δεν θα σε καλέσω στο πάρτυ μας και με πεθάνεις....... :tongue:

Κατα τα αλλα εμεις ειμαστε 10 κιλα και 85 ποντους υψος!Μιλαμε ελαχιστα αλλα καταλαβαινουμε τα παντα!Που θα παει θα μεγαλωσει και το δικο μου!

Μοντελάκι η Γιώτα... το 'χω πεθυμήσει το παιδί!

Ευχομαι να ειστε ολες καλα και καποια στιγμη θα τα ξαναπουμε!!!!!!φιλια

Καλά δεν με λες ...τρελή όπως πάντα ειμαι

Καλώς τα παιδακια τα ζουρμπουλουδικα που μονο ζουρμπουλουδικα δεν ειναι!!

χαιρομαι που παει καλα το μαγαζι.. μακαρι να μπορω να κανω εξοδα πολυτελειας αργοτερα και να σου ρχομαι..προς το παρον σκυβω το κεφαλι και δεν μιλαω..

σουπερ η Γιωτα της Αναγεννησεως (της εβγαλα παρατσουκλι) και το παρτακι σας..

ευχαριστουμε!!

εμεις πηγαμε χθες παιδιατρο και ηταν τοσο συνεργασιμη που την θαυμαζε.. οτι της ελεγε εκανε το καλο μου.. στο εμβολιο γκρινιαξε αλλα καπακι την ξεγελασα με κατι αυτοκολλητα και το ξεχασε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...