Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλως την! να σας ζησει η Ναταλιτσα!!

εριξα μια ματια στις τιμες για παρτυ των παιδοτοπων και οντως ειναι πανακριβοι εδω στην Αθηνα..

αλλη τιμη για την αιθουσα

αλλη για καθε παιδι

αλλη για το καθε μενου

εξτρα τα ποτα..

εξτρα η τουρτα..

ασυμφορο τελειως..

σπιτι και παλι σπιτι..τι να κανουμε..

που πηγες στο βερολινο??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπράβο πρινσέσα!!μια χαρά!!είχες πολλά άτομα?εγώ υπολογίζω να πάει γύρω στα 200Ε,γιατί τόσα πολλά εσάς?

καλέ γιατί έτσι οι τιμές στην αθήνα?εμάς μια τιμή ανά άτομο!!+εχτρα ποτά για τους μεγάλους!!

έχω σίδερο και βαριέμαι!!!!

Το θεμα ειναι τι θα πιουν γιατι τα χρεωνουν εξτρα και μαζευονται πολλα λεφτα..Στο σπιτι μας βγηκε γυρω στα 400! οχι οτι γλιτωσα και τιποτα βεβαια..Φαγητο παρηγγειλα απο Pizza Fan με 50% εκπτωση και ηταν σουπερ!! .

Μπράβο!! Και του χρόνου!! Και πάλι να την χαιρόσαστε Μαράκι

Παρόλα αυτά 400 ευρώ μου φαίνονται υπερβόλικα...

Μια κ μοναδική χρονιά μου φύγανε 300ευρώ, είχα ομως κλόουν κ 40 άτομα

Χαλάλι πάντως για το παιδί

εγώ υπολογίζω να πάει γύρω στα 200Ε,γιατί τόσα πολλά εσάς?

Κι εγώ τόσο επιτρέπω στον εαυτό μου συνήθως... για φέτος πιο λιτά κ μαζεμένα αλλά παραπάνω χρήματα ...πολλά μου φαίνονται!!!

μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε τα καλύτερα γενέθλια κάθε χρόνο!!και να μην σκεφτόμαστε τα χρήματα!!

κλόουν ε??αχ ωραία!!

κι εγώ έχω διάφορες ιδέες,τις σημειώνω στην ατζέντα,κοιτάζω τιμές,και κάθε φορά κόβω και κόβω!! αυτές οι τούρτες υπερπαραγωγή μου αρέσουν με ζαχαρόπαστα!!!

ελπίζω κάθε χρόνο να κάνω και κάτι παραπάνω!!

εγώ ας πούμε φέτος καλώ πολύ λίγα άτομα!!9 ενήλικες περίπου και 6 παιδάκια με την έλλη μαζί!!

αυτές οι τούρτες υπερπαραγωγή μου αρέσουν με ζαχαρόπαστα!!!

!

Πρώτη φορά ζαχαρόπαστα έκανα στην Ανδρεινα στη βάπτιση που ήταν 1 και φέτος ζαχαρόπαστα παρήγγειλα.. μου αρέσει το πως δείχνει κ έχουν την ίδια τιμή στο κιλό!

Διαφημίσεις

τέτοια στυλ εννοώ!!

Κατάλαβα ποιες λες... Η δική μας τούρτα από ζαχαρόπαστα τόσο πέρσυ όσο κ φέτος ειναι μονόροφη κ εδώ έχουμε τα ζαχαροπλαστεία Melosa που τις φτιάχνει... έχει όμως κ δυόροφες...

Uploaded with ImageShack.us

Μέσα είναι κανονική τούρτα απλά απέξω με τη ζαχαρόπαστα είναι εντελώς λεία κ ωραία και σε γεύση

Υπάρχουν όμως κάποια ζαχαροπλαστεία που κάνουν αυτές τις υπερπαραγωγές αλλα ανεβαίνει και η τιμή

Διαφημίσεις

τέτοια στυλ εννοώ!!

Kι εμένα μ' αρέσουν αυτές, αλλά θα 'ναι πανάκριβες σίγουρα!!!! Εγώ παρήγγειλα, μια που δεν του αρέσει κάποιος ήρωας ακόμα, μια με ζαχαρωτούς κλόουν πάνω και μπαλόνια, που τρελαίνεται. Θα τους πω στο σταθμό να τη βγάλουν φωτογραφια!

Ξέρεις κοριτσάκι ποια είναι η λύση ε; Να μάθουμε να τις φτιάχνουμε μόνες μας, όπως αυτή που 'χει τις συνταγές της παρέας! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ξέρεις κοριτσάκι ποια είναι η λύση ε; Να μάθουμε να τις φτιάχνουμε μόνες μας, όπως αυτή που 'χει τις συνταγές της παρέας! :mrgreen:

Καλά αν ξεκινήσω τώρα μπορεί μέχρι να γεννηθούν τα εγγόνια μου να έχω μαθει... δυστυχώς δεν έχω λεφτά για να αγοράζω υλικά κ να πηγαίνουν στα σκουπίδια....με τις ακρίβειες που υπάρχουν τώρα πιο πολύ θα στοιχίσει να αγοράσεις τα υλικά από το σούπερ μάρκετ

http://www.sugarart.gr/

δες εδώ αλλά πανακρίβου!! για τούρτα δεν ειχα ρωτήσει αλλα για cup cakes βαπτισης μου ζητησαν 4,5 ευρώ το ένα

Όταν λες ακριβοί, πόσο περίπου μια τούρτα;

Γιατί ειδικά αυτή 576_1.jpg είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!

Όχι για τον Γιάννη, για τα δικά μου γενέθλια. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Όταν λες ακριβοί, πόσο περίπου μια τούρτα;

Γιατί ειδικά αυτή είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!!!

Όχι για τον Γιάννη, για τα δικά μου γενέθλια. :mrgreen:

Δεν είχα ρωτήσει αλλα 4,5 ευρώ 1 cup cake...Ξέρω 'γω;;; Do the math baby!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...