Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , anemoni9 είπε:

Κατάλαβα. Δεν πειράζει, να βγει με το καλό η απόφαση, να πας να πάρεις με την ησυχία σου τα φάρμακα και ξεκινάτε τον επόμενο μήνα. Να μας πάνε όλα καλά εύχομαι και να έχουμε ευχάριστα νέα σύντομα!!☺️

διέγερση ποτέ ξεκινάς κοπέλα μου εσύ?

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Φευγω... δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σήμερα, θα πάω στην αποθήκη για απογραφή (25 χλμ να παω + 25 χλμ να έρθω ) απλήρωτη παρόλα αυτά αλλά να πληρώνω τσάμπα βενζίνη

Τα λέμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φευγω... δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σήμερα, θα πάω στην αποθήκη για απογραφή (25 χλμ να παω + 25 χλμ να έρθω ) απλήρωτη παρόλα αυτά αλλά να πληρώνω τσάμπα βενζίνη

Τα λέμε

Aχ βρε κοπελιά! Αν σου πω να κρατήσεις τιμολόγια βενζίνης, μπας και στα πληρώσουνε, προφανώς θα βάλεις τα γέλια, ε;;;

ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημέρα κοριτσάκια!!!

τι έγινε?όλες περίοδο έχουμε?

κι εγώ σήμερα περιμένω,από στιγμή σε στιγμή!!

πολύ τεμπελιά σήμερα,κάτι ρούχα τακτοποίησα...

και πλυντήρια,ακόμα να αδειάσει το καλάθι με τα άπλυτα από το ταξίδι.

χθες πήγαμε και στην αδερφή μου να παίξουν τα μικρά...ήταν εκεί και μια μαμά με 2 άλλα παιδάκια,θηρία,έκαναν το σπίτι άνω κάτω,ζημιές,χτυπούσαν τα δικά μας...

με το που έφυγαν ηρέμησε το σπίτι κι ας είχαν μείνει τα 3 τα δικά μας!!

α παπα!

βρε κορίτσια πως αντέχετε με το θέμα του ύπνου?εμένα αν μου το χαλάσεις σκοτώνω άνθρωπο!!

η έλλη μια χαρά κοιμάται,στο χωριό βέβαια κοιμόταν σε ξένο δωμάτιο μόνη της,δεν της πολυάρεσε...με ανοιχτές πόρτες αναγκαστικά...και στην αρχή γκρίνιαζε μέχρι να την πάρει ο ύπνος,καθόμασταν στο καναπέ για να μας βλέπει από το δωμάτιο,το πρωί ξυπνούσε νωρίς κλαίγοντας και την παίρναμε στο δωμάτιο μας για κάνα μισάωρο.

πρώτη φορά!!!!

και τώρα που επιστρέψαμε μας κάνει νερά...γκρινιάζει λίγο πριν τη πάρει ο ύπνος και το πρωί μου το που ξυπνάει θέλει να βγει από τη κούνια,αλλά που θα πάει θα μάθει πάλι το πρόγραμμα μας!

αυτά έχουν οι διακοπές!!!

και κάθε πρωί ζητάει τον μπαμπά της,τον είχε συνηθίσει κάθε μέρα μαζί!!

τώρα με την πιπίλα την θέλει για να κοιμηθεί κι αν είναι κουρασμένη ή πέσει και χτυπήσει,αλλά μετά από λίγο την κρύβω,αν δεν την βλέπει δεν την θέλει πολύ. πως να την κόψουμε δεν έχω ιδέα,η δική μου μόνο αυτό έχει για να την πάρει ο ύπνος,την πιπίλα της και να χαιδεύει τα μαλλάκια της...δεν έχει ούτε ένα λούτρινο,κάτι...

κανονικά μετά τα 2 πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια...αλλά σκέφτομαι το βράδυ πως θα την πάρει ο ύπνος...

κανονικά πρέπει να τους το πεις τζες...να πληρώνουν τη βενζίνη σε τέτοιες περιπτώσεις...πες δεν έχω ούτε ευρώ να βάλω βενζίνη,αν θέλετε να γίνει η δουλειά σας....

υπομονή!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ευχαριστουμε πολυ πολυ για τις ευχες..

ετρεχα και δεν μπηκα καθολου..ΛΟΙΠΟΝ καναμε το παρτυ μας την Τριτη και ολα πηγαν πολυ καλα..η Ναταλιτσα τρελαθηκε..Ειχαμε πολλα μπαλονια και στολισα ολο το σπιτι και ελεγε Τουτα θελω,τουτα..Τουρτυ..τα πεθερικα μου με απογοητευσαν ακομα μια φορα ουτε της εδωσαν σημασια και η κουνιαδα ΟΥΤΕ που ηρθε γιατι το μωρο βγαζεο δοντια και δεν μπορουσε..Ασχολιαστο..

Κι εγω ηθελα παιδοτοπο!! ΑΛΛΑ στην Αθηνα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΙ!!!! Του χρονου θα το προσπαθησω..Το θεμα ειναι τι θα πιουν γιατι τα χρεωνουν εξτρα και μαζευονται πολλα λεφτα..Στο σπιτι μας βγηκε γυρω στα 400! οχι οτι γλιτωσα και τιποτα βεβαια..Φαγητο παρηγγειλα απο Pizza Fan με 50% εκπτωση και ηταν σουπερ!! Δεν ξερω παντως περασε ωρα το παιδακι μου και χαλαλι του..

Τζες μην στεναχωριεσαι ειναι μικρουλα ακομα..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...