Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Xristina96 είπε:

Μα την Παναγία θα πάω Θεσσαλονίκη για την επόμενη μου προσπάθεια! Εδώ στην Αθήνα….. δεν είναι μόνο οι γιατροί περίεργοι, είναι πολλές φορές οι γραμματέας αγενέστατη , οι μαίες απότομες…. Θεσσαλονίκη τέλος’ 

Έλα στο Fertilia και μετά φύγε με δίδυμα 😁❤️Στο εύχομαι ❤️❤️

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις και η Γιωτουλα της Αναγεννησεως ειμαστε κομματακι μινιον..

εγώ να ρωτήσω... γιατί την λέμε την Γιώτα της Αναγεννήσεως...;;; Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;;; Εχω καιρό να το δω το κορίτσι μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:mrgreen: ΣΟΎΠΕΡ

Εμένα τον επόμενο μήνα εμβόλιο

Με τον ύπνο όταν έρχεται στη μέση αρχίσει πετάει εξω τα πόδια... της λέω την ώρα που κοιμόμαστε τίποτα αυτή... της τα βάζω μεσα ..τα βγάζει... δεύτερη φορά....."μέσα τα πόδια" ..τίποτα συνεχίζει... της τα βάζω μέσα γιατί κ θα παγώσει κ κρυώνω γιατί μας ξεσκεπάσει.... 3 φορά "βάλε μέσα τα πόδια ή πας στο κρεβάτι σου" ... πάντα πιάνει !!!!!!!:tongue: τα βάζει μέσα στη στιγμή... αν στο ξανακάνει δοκιμάσε το

Της το λέω. Και όταν το ξανακάνει την πηγαίνω στο κρεβάτι της. Και όταν απλώνει τα χέρια της για να την ξαναπάρω της εξηγώ για ποιό λόγο την μετέφερα. Μου υπόσχεται οτι δεν θα το ξανακάνει. Μου γυρνάει την πλάτη για να αποκοιμηθεί και μόλις αρχίζει φουτσου φούτσου την πιπίλα πετάει και το χέρι της και αρχίζει να με ψάχνει μέσα στον ύπνο της.

Χθες ο άντρας μου λέει όταν έφυγα απο το κρεβάτι απλώνει χέρι , αρχίζει πιάνει μούτρο, αρχίζει να ψιλαφίζει, πιάνει γένια και μες στον ύπνο της τον σκουντάει και λέει όχι και απλώνει χέρι απο την άλλη μεριά:mrgreen: φώναξε κανα δυο φορές μαμά , δεν απάντησα , της λέει ο πατέρας της η μαμά κοιμάται και κοιμήθηκε και αυτή.

Με την πιπίλα τί κάνετε? εμένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο να της την κόψω. Ακόμα και στον ύπνο της φωνάζει πιπίλα αν τη χάσει:rolleyes:

εγώ να ρωτήσω... γιατί την λέμε την Γιώτα της Αναγεννήσεως...;;; Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;;; Εχω καιρό να το δω το κορίτσι μας

μάλλον γιατί την χαρτακτήρισε λεπτεπίλεπτη η προσπ . Κάτι σαν Γιωτούλα _ Μαρία Αντουανέτα, αν κατάλαβα καλά.

ναι βρε! η Γιωτουλα ειναι μια λεπτεπιλεπτη μελλουσα μπαλαρινα :tongue: με πανεμορφο μαλλακι που της τα πιανει η μανουλα κοτσο αναλογο και ειναι ενα ευθραυστο πλασματακι.. αν και οι αναγεννησιακοι πινακες εχουν γυναικες με καμπυλες και πλουσιο στηθος χρησιμοποιω τον ορο για να δωσω την ρομαντικη διασταση στο θεμα..

αααααχ.. εγω τραβαω ζορι με τον υπνο.. ΑΓΧΟΣ μην της φυγω... δυο βραδυα κοιμηθηκε καλα με την εννοια οτι γκρινιαξε μονο δυο φορες και της περασε σε ολη τη νυχτα αλλα εχθες...αλλο πραγμα!! απο τις 23.00 "μαμα που ειθε?" "ελα κεβατι μου μαλουλα" και κλαμα σπαρακτικο...

στο τελος ειχα εκνευριστει τοσο μαζι της γιατι το εκανε πεισματικα και καθε φορα που κουναγα να φυγω ξαναξυπνουσε και αντε παλι..της μιλουσα αυταρχικα.. "κοιμησου".. "κλεισε ματια τωρα" και τετοια χιτλερικα.. δεν την παλευα καθολου.. αν και κατεληξα να κοιμαμαι μαζι της μεχρι το πρωι οπου μολις με ειδε διπλα της με αρχισε στα φιλια..

πολυ αγχος βρε παιδι μου και ανασφαλεια.. δεν καταλαβαινω τι κανω λαθος..γιατι της συμβαινει.. εκτος απο μενα που οταν το παρακανει βαζω καμια φωνη κανεις αλλος δεν την μαλωνει..και οπου παμε ειναι μαζι μας..

Με την πιπίλα τί κάνετε? εμένα μου φαίνεται πολύ δύσκολο να της την κόψω. Ακόμα και στον ύπνο της φωνάζει πιπίλα αν τη χάσει:rolleyes:

Γολγοθάς θα ειανι να την κόψω, άσε που έχω την αίσθηση ότι αρχίσουν κ πετάνε τα δόντια της (θα πεθάνω....) κληρονομικό απο τη πεθερά κ τον παππου μου... βέβαια εγώ που ειχα πιπιλα μεχρι 7 χρονών έχω ολοισια δόντια...

Ο Θοδωρής δεν ήθελε πιπίλα κ έτσι δεν έχω καμμια συμβουλή γι'αυτό το θέμα. Εμένα το βράδυ αποκοιμιεται μ'αυτή αλλά αν την χάσει δεν την ψάχνει

Διαφημίσεις

χρησιμοποιω τον ορο για να δωσω την ρομαντικη διασταση στο θεμα..

Πολύ γλυκό....

πολυ αγχος βρε παιδι μου και ανασφαλεια.. δεν καταλαβαινω τι κανω λαθος..γιατι της συμβαινει.. εκτος απο μενα που οταν το παρακανει βαζω καμια φωνη κανεις αλλος δεν την μαλωνει..και οπου παμε ειναι μαζι μας..

Είναι λογικό όσο πιο πολύ είναι μαζί σου τόσο πιο πολύ κολλάει, παρόλα αυτά με τον ύπνο όσο κ εκνευριστικό να ειναι στην καθημερινότητά μας να μην κοιμούνται μονα τους ή κάποιες μέρες να μας θέλουν κοντά της είναι κάτι που δεν είναι μονιμο και διαρκεί μονο μερικά χρονια ... σε 3 χρόνια το πολύ θα τα παρακαλαμε να έρθουν στο κρεβάτι μας να χουχουλιάσουμε μαζί τους και δεν θα έρχονται

Είναι λογικό όσο πιο πολύ είναι μαζί σου τόσο πιο πολύ κολλάει, παρόλα αυτά με τον ύπνο όσο κ εκνευριστικό να ειναι στην καθημερινότητά μας να μην κοιμούνται μονα τους ή κάποιες μέρες να μας θέλουν κοντά της είναι κάτι που δεν είναι μονιμο και διαρκεί μονο μερικά χρονια ... σε 3 χρόνια το πολύ θα τα παρακαλαμε να έρθουν στο κρεβάτι μας να χουχουλιάσουμε μαζί τους και δεν θα έρχονται

[/left]

στο δικο μας κρεβατι δεν θελει να ρχεται..

μαλλον με θεωρει το "αρκουδακι" που παιρνει αγκαλια και κοιμαται..:rolleyes:

[/left]

Εμένα το καλό είναι οτι δεν σηκωνεται έντρομη. Προφανώς ξυπνάει και θέλει παρέα. Τις προάλλες είχε ξυπνήσει και σηκώθηκε και κάθησε στη μέση του κρεβατιού ακουμπισμένη στην πλάτη. Με φωνάζει, πηγαίνω κοιτάω το μαξιλάρι, άδειο. Εντωμεταξύ μες στο σκοτάδι ούτε το σώμα της φαινόταν. Και εγώ απο τον ύπνο πού μυαλό για να σκεφτώ:mrgreen: Πού είσαι βρε Γεωργίτσα ρωτάω και άρχισε να γελάει η σκατούλα:tongue:

αααααχ.. εγω τραβαω ζορι με τον υπνο.. ΑΓΧΟΣ μην της φυγω... δυο βραδυα κοιμηθηκε καλα με την εννοια οτι γκρινιαξε μονο δυο φορες και της περασε σε ολη τη νυχτα αλλα εχθες...αλλο πραγμα!! απο τις 23.00 "μαμα που ειθε?" "ελα κεβατι μου μαλουλα" και κλαμα σπαρακτικο...

στο τελος ειχα εκνευριστει τοσο μαζι της γιατι το εκανε πεισματικα και καθε φορα που κουναγα να φυγω ξαναξυπνουσε και αντε παλι..της μιλουσα αυταρχικα.. "κοιμησου".. "κλεισε ματια τωρα" και τετοια χιτλερικα.. δεν την παλευα καθολου.. αν και κατεληξα να κοιμαμαι μαζι της μεχρι το πρωι οπου μολις με ειδε διπλα της με αρχισε στα φιλια..

καλημερα!σαν να μιλαω εγω!τα ιδια καθε βραδυ,εχω κουραστει.εχω και περιοδο κι εχω κατι νευρααα!εχθες το μεσημερι προσπαθουσα να την κοιμισω απο τις 3-5 και τελικα δεν κοιμηθηκε,παρα μονο το βραδυ στις 10!

κι εγω οντως ειμαι το αρκουδακι της,η πιπιλα της,ολα.δεν με νοιαζει που κοιμαται στο κρεβατι μας,αλλα θελω να μαθει να αποκοιμιεται μονη της,και να μη με ψαχνει συνεχεια 3-4 φορες το βραδυ,και να κοψει το γαλα που ζηταει καθε φορα που ξυπναει.πολλα θελωωωωω?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

στο δικο μας κρεβατι δεν θελει να ρχεται..

μαλλον με θεωρει το "αρκουδακι" που παιρνει αγκαλια και κοιμαται..:rolleyes:

Εμάς το θεωρεί και δικό της το κρεβάτι μας. δείχνει του καθενός τη θέση και λέει μαμά , μπαμπά, Γιώγη. Τώρα τελευταία άρχισε να λέει και γιω (εγώ).

καλημερα!σαν να μιλαω εγω!τα ιδια καθε βραδυ,εχω κουραστει.εχω και περιοδο κι εχω κατι νευρααα!εχθες το μεσημερι προσπαθουσα να την κοιμισω απο τις 3-5 και τελικα δεν κοιμηθηκε,παρα μονο το βραδυ στις 10!

κι εγω οντως ειμαι το αρκουδακι της,η πιπιλα της,ολα.δεν με νοιαζει που κοιμαται στο κρεβατι μας,αλλα θελω να μαθει να αποκοιμιεται μονη της,και να μη με ψαχνει συνεχεια 3-4 φορες το βραδυ,και να κοψει το γαλα που ζηταει καθε φορα που ξυπναει.πολλα θελωωωωω?

αστα! τα ιδια!! απορω πως αποθηλασε κιολας!! επιτευγμα!!

βεβαια οπως σας ειπα χαιδευει το πανω χειλος της για να νανουριστει αλλα τετοια κουλα εκανε και κανει ο πατερας της απο μικρος..

αλλα ειναι εκνευριστικο πλεον..δεν εχει λογο να υπαρχει αυτη η κατασταση..

και βεβαια εντρομη παντα ξυπναει..παντα ομως!! αγχος μην την εγκατελειψα..και εννοειται αλλους δεν θελει!

Καλημέρα!!!

Σήμερα μου 'ρθε περίοδος και πονάωωωωωωωωωωωωωω!!!

ωραιο το look! ευχαριστω για τη φωτο..

περαστικα με τη περιοδο.. επιτελους σημερα τελειωσα.. ποτε να μη μου ξαναρθει για κανα χρονο :tongue:

Προσπερίνα στο εύχομαι!!!

Εγώ έστειλα τη μάνα μου να χαζέψει στη λαϊκή, γιατί κουράστηκα. Στις βόλτες δεν τη φτάνει κανείς! Με ψόφησε η άτιμη!!! :D

Σήμερα μάλλον θα φύγει. Θέλω να καθαρίσω κιόλας, αλλά άρχισα να πονάω γμτ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...