Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τα ίδια λέει ο άντρας μου για τα νοσοκομεία. Οπότε δουλεύει επαρχία παθαίνει σοκ. Συστήνονται και λένε και ευχαριστώ για την συνεργασία. 

Σταμάτα!! Στον γιατρό σου θα έρθω. Μου λείπει λίγο ενσυναισθηση και λίγο να υπολογίζει ο άλλος τα θέλω μου. Θα ήθελα με ήπια διέγερση να μην πάρω πολλά φάρμακα, δεν μου είχε βγει σε καλό. Να ηρεμήσει το σώμα μου από τις ορμόνες και μετά με ηρεμία να κάνω εμβρυομεταφορα. 

Ο γιατρός της που είναι και γιατρός μου 😂 με έχει πάει σε ήπια διέγερση και έχουμε μια βλαστοκυστη 🤍

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εεε στουμπε!!! υπαρχουμε και εμεις!! 11.5 κιλα και 86 εκ υψος...και παπουτσι 22!! το 23 ουτε καν!

μαρακι να σου ζησει η κορουλα σου!

ειρηνη μετα το χθεσινο η μελινα παει στο λαπτοπ και φωναζει συνεχεια ΔΑΝΑΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΣΕΛΩ ΠΕΤΣΟΥΜΕ!!! ΚΑΙΠ ΚΑΙΠ!!!! (το επιασε το skype το τσογλανακι!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Ρε Δεσποινα και η δικια μου το ανοιγε και ελεγε ΜεΛινα,ΜεΛινα :D:D:D:D τι πλακα που εχουν.......

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να μην το παρω κατάκαρδα ε???:mrgreen::mrgreen:

Με τα 2 τωρα ειναι δυσκολα.....ξερεις.....

Χωρις καμια βοηθεια τα εχω βρει λιγο σκουρα...

Με εχει φαει και η κλεισουρα...Εφυγε και η βρωμα η Δεσποινα,η παρεουλα μου!!!

Κατα τ'αλλα ομως καλα:D:D

Ευτυχως το νεο μελος ειναι ησυχο οποτε μου αφηνει χρονο για την Δαναη και δουλειες...αλλα γενικα τρεξιμο....

ρε ειρηνη γελαω με τα τικερακια μας...

στο ενα 4 μερες διαφορα και στο αλλο 2!! θα μας κανουν ban οτι λεμε μουφες!!

XAXAXAXXAXAXAXAXAXXAXAXAXXAXAXAXXAXA!!!!!!!!!!!Εχουμε καρμικη σχεση παιδι μου.....

μου λειπεις σκατουλα...μπουχουχου...

:(:(:(:(

Ναι ρε παιδι μου και να θελαμε δεν θα μπορουσαμε να το πετυχουμε αυτο!!!!

Διαφημίσεις

:(:(:(:(

Ναι ρε παιδι μου και να θελαμε δεν θα μπορουσαμε να το πετυχουμε αυτο!!!!

φιλεναδα ακομα θυμαμαι τη μερα που εκανες το τεστ σπιτι μου και τρελαινομαι...αντε και το επομενο την ιδια μερα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ααα!!! η κοινη μας φιλη (ξερεις ) μου εστειλε μην και παει τελειαααα!!!!

φιλεναδα ακομα θυμαμαι τη μερα που εκανες το τεστ σπιτι μου και τρελαινομαι...αντε και το επομενο την ιδια μερα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:ααα!!! η κοινη μας φιλη (ξερεις ) μου εστειλε μην και παει τελειαααα!!!!

:D:D:D:D:D:D

κορίτσαροι που είστε?καλά είστε??

μην μου πείτε?το ίδιο όνομα θα έχουν τα αγοράκια σας???

φιλάκια στα ζουζουνάκια σας!!!

ε όχι και στούμποι!!!πάντως σε κιλά δεν μας φτάνετε!!15 πλέον!!

Τι κανετε;μολις ξαπλωσα κ μπηκα απ' το κινητο ασυρματα. Πριν λιγο πηγε κ ο μικρος του διαβαζα το μικρο περιγκιπα κ η μικρη διπλα μου πειραζει τα μαλλια. Βαριεμαι τρελα αυριο στη δουλεια

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Ειρήνη ευχαριστούμε για τις ευχές.

Χθες η μικρή μου έκανε έξωση απο το κρεβάτι. Ξύπνησε γύρω στις τέσσερις και φωνάζει μαμά. Πάω στο δωμάτιο της, την ρωτάω τί θέλει. Μέσα μου λέει δείχνοντας το δωμάτιό μας. Την πάιρνω , την βάζω στη μέση, αρχίζει τραβάει μαλλί. Πάω πιο εκεί. Απλώνει χέρι με ψάχνει κάνει και αυτή πιο εκεί ξανα τράβηγμα μαλλί. Την αφήνω την πάιρνει ο ύπνος αρχίζει να στριφογυρνάει και να μου κλωτσάει την κοιλιά. Αρχίζουν να σπάνε τα νεύρα μου. Την πάιρνω σιγά σιγά την βάζω στο κρεβάτι της, τσουπ ανοιγει το μάτι της. Έι μου λέει μέσα:twisted::twisted::twisted: Ξαναπάμε μέσα, ξανα τράβηγμα το μαλλί και κλωτσιές , έβαλα και εγω ένα μαξιλάρι στην θέση μου για να μην φαει τα μούτρα της πήρα άλλο ένα και μια κουβερτούλα και την έκανα για σαλόνι. Αφού πέρασε βέβαια μία ώρα , μπορεί και μιαμιση:evil::evil:

Ωχ ! Σήμερα έχουμε και εμβόλιο και αρχίζουμε τα κλάμματα με το που μπάινουμε στο θάλαμο αναμονης. Ευτυχώς ο γιατρός είπε θα κάνουμε αυτό και μετα απο ενα 6μηνο πάλι:mrgreen:

Καλημερα...

χαιρετω τις δις μανουλες.. και ευχομαι και για μας τα ιδια!! καλο και αυτο το τρεξιμο..

η μικρη απο χθες εχει ξεκινησει και ρωταει συνεχως..

"εθενα? πως θι λενε?".."εμενα λενε Τουλα.."

και παει λεγοντας...

σα βλαχακι μιλαει αλλα ειναι σουπερ!!

και εγω σημερα θα σκυλοβαρεθω καθως γυρισε το big boss απο το νησι του και αιντε θα μας τα πρηξει..:mrgreen:

"εθενα? πως θι λενε?".."εμενα λενε Τουλα.."

:mrgreen:

:mrgreen: ΣΟΎΠΕΡ
καλημέρα!

έβαλα και εγω ένα μαξιλάρι στην θέση μου για να μην φαει τα μούτρα της πήρα άλλο ένα και μια κουβερτούλα και την έκανα για σαλόνι. Αφού πέρασε βέβαια μία ώρα , μπορεί και μιαμιση:evil::evil:ι:mrgreen:

Εμένα τον επόμενο μήνα εμβόλιο

Με τον ύπνο όταν έρχεται στη μέση αρχίσει πετάει εξω τα πόδια... της λέω την ώρα που κοιμόμαστε τίποτα αυτή... της τα βάζω μεσα ..τα βγάζει... δεύτερη φορά....."μέσα τα πόδια" ..τίποτα συνεχίζει... της τα βάζω μέσα γιατί κ θα παγώσει κ κρυώνω γιατί μας ξεσκεπάσει.... 3 φορά "βάλε μέσα τα πόδια ή πας στο κρεβάτι σου" ... πάντα πιάνει !!!!!!!:tongue: τα βάζει μέσα στη στιγμή... αν στο ξανακάνει δοκιμάσε το

και εμεις σημερα εμβολιο και αυριο εγω γυναικολογο..αιντε να τελειωνω μαζι του με το Παπ..

Εγώ το ΠΑΠ το κάνω κάθε Σεπτέμβρη περίπου κοντά στα γενέθλια του Θοδωρή

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...