Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

???????????????????????????????

λοιπον..μολις με πηρε τηλεφωνο η κουνιαδα μου και μου ειπε οτι η μικρη ηπιε το φρεσκο γαλα κανονικοτατα...

με εμενα δεν το πιε ομως εχθες...γιατι με εχει συνδυασει με το θηλασμο για υπνο...

τι να κανω????

σκεφτομαι να τη βαζω να της δινει που και που μεσα στην εβδομαδα για να το συνηθιζει

(το Ολυμπος) και οταν ειναι να αποθηλασω θα δω πως θα το κανουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάντα νομίζω οι πρώτες ειναι πιο πετυχημένες κ μέχρι τη στιγμή που τα ντύνουν μετά δύσκολα βγαίνει κάτι καλό! Στο γιό ειχα τέλειες φωτό κ 10 τελευταίες που το παιδί ειναι μεταξύ φθοράς κ αφθαρσιας κ φαινεται καρέ καρέ μέχρι την ώρα που κοιμάται στην αγκαλιά μου, πολύ πλάκα

και εμενα στη βαπτιση της μικρης αλλα και του βαφτισημιου μου οι φωτογραφοι προσπαθουσαν να βγαλου πολλες πριν την τελετη γιατι εκει ειναι πιο ηρεμα ενω μετα αντε να σαι τυχερος να μην κλαιει, να ναι φρονιμο να μη κοιμαται κλπ

εγώ λέω με το που θα πάτε να την κόψετε!

νομίζω προσπ ότι στην αρχή πρέπει να δίνει άλλος το γάλα όταν είναι ξένο,γιατί εσένα σε έχει συνδιάσει με τον θηλασμό.

βέβαια αυτό ισχύει για για αυτή την ηλικία,αν ήταν πιο μικρή δεν νομίζω να είχες τέτοιο θέμα.

η αδερφή μου αποθήλασε πριν 10 μέρες περίπου και όλα καλά.

Εμένα πάντως που ήταν τεσσάρων μηνών ήταν πολύ ήσυχη.Δεν ακούστηκε η φωνούλα της. Αν τη βάφτιζα τώρα θα ξεσήκωνε τον τόπο.Εδώ δεν κάθεται φρόνιμα να της αλλάξω πάνα, όχι να τη βαφτίσουμε!

To αρχικό σχέδιο ειναι να κόψουμε την τούρτα των γενεθλίων της στο κέντρο αλλά μήπως τελικά από την νύστα δεν θα καταφέρει να σβήσει τα κεράκια κ να κοιμηθεί;;; Να την κόψω με το που θα πάμε ή στο τέλος;

Με το που θα πατε να την κοψετε.Η μικρη δεν θα σου αντεξει και πολυ.....

Διαφημίσεις

miamamma και εγω αυτο λεω να της δινουν οι αλλοι μεχρι να μαθει τη γευση..και ελπιζω οτι ταυτοχρονα θα βελτιωθει με τις στερεες..ηδη δειλα δειλα τσιμπολογαει σα σπουργιτι τα τοστ δηλαδη ξθαρρευει εστω και με ρυθμους χελωνας και με τη βοηθεια του καιρου την ανοιξη και του Θεου θα βρεθει ο δρομος για τον αποθηλασμο...τα προβληματα μου ειναι δυο βασικα α) οτι ακομη και αν εχει φαει λιγο πριν γυρισω σπιτι με το που θα με δει θελει στηθος (εντελως ψυχολογικο) αν αρνηθω γινεται το ελα να δεις και β) θελει στηθος για υπνο..

Κοριτσια βαζω τη λιστα με τα γενεθλια για να μην ξεχνιομαστε!!!!

viewpost.gif

IANOYAΡΙΟΣ

1 ΧΡΙΣΤΟΥΛΑ -ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!!!

2 Αντζελινα (elenada)

3 Γιωτα (eya79)

3 Δαναη (irene555)

4

5

6

7 viki 1 - Γεωργίτσα

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 μπεμπάκος (παναγιωτης) annina

20 Κωνσταντινος (μπουμπουλιθρα)

21

22 Ανδρεϊνα-Μαρια (jesgk)

23

24

25

26

27

28

29

30 Χρίστος (μαρια 39)

31

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

1

2

3

4

5

6 ΕΛΛΗ (miamama) :-) :smile: :-) :smile:

7

8

9

10

Διαφημίσεις

προσπ καλα σκεφτεσαι με το να της δινεις καθημερινα γαλα με τη θεια της...Οντως ετσι θα το συνηθησει πιο ευκολα!!!!

Τωρα δεν ξεκολαει απο το στηθος σου και σε λιγο καιρο δεν θα θελει ουτε αγκαλια να την παρεις γιατι θα ειναι ανεξαρτητη....

νομίζω ότι το έχουν κι άλλες μαμάδες αυτό...που θηλάζουν.

η αδερφή μου,μου είχε πει κάποτε κάτι σοφό...να μην βάζω την μικρή κοιμησμένη στη κούνια της το βράδυ...πάντα ξύπνια.

την κάνουμε μπάνιο,της ταίζω και την βάζω στην κούνια της ξύπνια και φέυγω από το δωμάτιο...

μετά από λίγο κοιμάται,αλλά με πιπίλα...

την οποία την θέλει για τον ύπνο,την υπόλοιπη μέρα δεν την πολυθέλει.

αλλά με τον θηλασμό,κοιμούντε στο στήθος...

αλλά που θα πάει θα συνηθίσει.

η Χριστούλα δεν παίρνει πιπίλα νομίζω ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...