Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Τα ίδια λέει ο άντρας μου για τα νοσοκομεία. Οπότε δουλεύει επαρχία παθαίνει σοκ. Συστήνονται και λένε και ευχαριστώ για την συνεργασία. 

Σταμάτα!! Στον γιατρό σου θα έρθω. Μου λείπει λίγο ενσυναισθηση και λίγο να υπολογίζει ο άλλος τα θέλω μου. Θα ήθελα με ήπια διέγερση να μην πάρω πολλά φάρμακα, δεν μου είχε βγει σε καλό. Να ηρεμήσει το σώμα μου από τις ορμόνες και μετά με ηρεμία να κάνω εμβρυομεταφορα. 

Ο γιατρός της που είναι και γιατρός μου 😂 με έχει πάει σε ήπια διέγερση και έχουμε μια βλαστοκυστη 🤍

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμας μεχρι 11 κιλα το πολυ..

εχει παρει υψος παντως.. το προσεχω στα ρουχα..απο παπουτσι στο 22 σταθερα

εμείς γύρω στα 12-12μιση κιλά. Τον προηγούμενο μήνα 91 εκ. ύψος και τα μποτακια που της πήρε η κουνιάδα τις γιορτες είναι 24. Αύριο πάλι έχουμε εμβόλιο, να δούμε και τις νέες μετρήσεις.....

εμεις και η Γιωτουλα της Αναγεννησεως ειμαστε κομματακι μινιον..

(οταν λεω εμεις εννοουμε την μικρη οχι την μπακα του μπαμπα και την ποπαρα της μαμας της)

Διαφημίσεις

εμεις και η Γιωτουλα της Αναγεννησεως ειμαστε κομματακι μινιον..

Δεν έχει καμία μα καμία σημασία. Η αδερφή μου ήταν πάντα ενάμιση κεφάλι πιο κοντή απο μένα και ψεύτικη όσον αφορα τα κιλά για να μην πω κοκκαλιάρα. Αντιθέτως εγώ αρκετά αναπτυγμένη για την ηλικία μου. στην εφηβία με έφτασε και απο τότε έχουμε τον ίδιο σωματότυπο. Και σε ανάστημα και κιλά.

στο τέλος όλη την ίδια ανάπτυξη θα έχουν...εμείς νούμερο 24 και πάμε προς το 25!!

κάτσε να έρθει η περίοδος και θα δούμε τι ύψος θα έχουν...

πάμε για νάνι.το απόγευμα θα πάμε στην αδερφή μου να παίξουν τα μικρά!!

κάτσε να έρθει η περίοδος και θα δούμε τι ύψος θα έχουν...

έτσι ακριβώς! Ορθοπεδικός μου είπε οτι η ανάπτυξη στα κορίτσια σταματαει στα 5 χρόνια περιόδου.

καλή ξεκούραση!

Εδώ απο το πρωί βρέχει ασταμάτητα.....μούχλα.....

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!!!

Να ευχηθω στην Βικη και στην Μαρια για τις κορες!!!!Χρονια πολλα να'ναι παντα γερες και ευτυχισμενες!!!!!!

Απ'οτι καταλαβα η δικια μου ειναι στουμπος......12 κιλα,84 εκ. και απο παπουτσι στο 22-23.......:confused::confused::confused:

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Γεια σας μανουλες!!!

Να ευχηθω στην Βικη και στην Μαρια για τις κορες!!!!Χρονια πολλα να'ναι παντα γερες και ευτυχισμενες!!!!!!

Απ'οτι καταλαβα η δικια μου ειναι στουμπος......12 κιλα,84 εκ. και απο παπουτσι στο 22-23....... :confused::confused::confused:

Καλησπέρα, έλα μωρέ στούμπος!!... μπορεί να την μετρούν και λάθος.. εμένα 6 μήνες έχει κολλήσει στο ίδιο ύψος αν κρίνω από τις μετρήσεις... και στο μάκρος των ρούχων όμως βλέπω διαφορά.. με το γιο της γειτονισσας μου έχουν το ίδιο ύψος και ένα χρόνο την περνάει... ας ειναι γερά πάντως... αφού όπως λενε κ οι κοπέλες ... εχουν χρόνια να ψηλώσουν

Εσύ καλά

Καλησπέρα, έλα μωρέ στούμπος!!... μπορεί να την μετρούν και λάθος.. εμένα 6 μήνες έχει κολλήσει στο ίδιο ύψος αν κρίνω από τις μετρήσεις... και στο μάκρος των ρούχων όμως βλέπω διαφορά.. με το γιο της γειτονισσας μου έχουν το ίδιο ύψος και ένα χρόνο την περνάει... ας ειναι γερά πάντως... αφού όπως λενε κ οι κοπέλες ... εχουν χρόνια να ψηλώσουν

Εσύ καλά

Να μην το παρω κατάκαρδα ε???:mrgreen::mrgreen:

Με τα 2 τωρα ειναι δυσκολα.....ξερεις.....

Χωρις καμια βοηθεια τα εχω βρει λιγο σκουρα...

Με εχει φαει και η κλεισουρα...Εφυγε και η βρωμα η Δεσποινα,η παρεουλα μου!!!

Κατα τ'αλλα ομως καλα:D:D

Ευτυχως το νεο μελος ειναι ησυχο οποτε μου αφηνει χρονο για την Δαναη και δουλειες...αλλα γενικα τρεξιμο....

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

Γεια σας μανουλες!!!

Απ'οτι καταλαβα η δικια μου ειναι στουμπος......12 κιλα,84 εκ. και απο παπουτσι στο 22-23.......:confused::confused::confused:

εεε στουμπε!!! υπαρχουμε και εμεις!! 11.5 κιλα και 86 εκ υψος...και παπουτσι 22!! το 23 ουτε καν!

μαρακι να σου ζησει η κορουλα σου!

ειρηνη μετα το χθεσινο η μελινα παει στο λαπτοπ και φωναζει συνεχεια ΔΑΝΑΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΣΕΛΩ ΠΕΤΣΟΥΜΕ!!! ΚΑΙΠ ΚΑΙΠ!!!! (το επιασε το skype το τσογλανακι!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...