Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Λιγότερος κόσμος πιο ανθρώπινες συνθήκες έτσι πάνε αυτά . Όπου μαζεύετε πολύς κόσμος χάνετε η υπομονή 

Τα ίδια λέει ο άντρας μου για τα νοσοκομεία. Οπότε δουλεύει επαρχία παθαίνει σοκ. Συστήνονται και λένε και ευχαριστώ για την συνεργασία. 

πρίν από 9 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Έλα στο Fertilia και μετά φύγε με δίδυμα 😁❤️Στο εύχομαι ❤️❤️

Σταμάτα!! Στον γιατρό σου θα έρθω. Μου λείπει λίγο ενσυναισθηση και λίγο να υπολογίζει ο άλλος τα θέλω μου. Θα ήθελα με ήπια διέγερση να μην πάρω πολλά φάρμακα, δεν μου είχε βγει σε καλό. Να ηρεμήσει το σώμα μου από τις ορμόνες και μετά με ηρεμία να κάνω εμβρυομεταφορα. 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοίτα για χόμπι, έχω επικοινωνήσει με μια οργάνωση εδώ, για εθελοντισμό, περιμένω αυτές τις μέρες να με πάρουν τηλέφωνο.

Για δουλειά θ' αρχίσω σιγά σιγά να ψάχνω.

Για παιδί ... τι να σου πω; Δε θέλω να το πολυσκέφτομαι, μην αγχωθώ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήρθα κι εγώ... μαγειρεύω...σπανακόρυζο μπλιαχ...

η δίατα μετατέθηκε για δευτέρα γιατί έχω υλικά που πρέπει να φαγωθούν,πειρασμοί!!!

εγώ κι ο άντρας μου έχω απωθημένο με τα πάρτυ γενεθλίων γιατί ποτέ δεν μας έκαναν οι γονείς μας!!!οπότε κόβω από αλλού,φύλαξα στον κουμπαρά 150Ε το δώρο της μαμάς μου για τα γενέθλια μου και τη γιορτή μου!!

θέλω να έχω φώτο και dvd να τα βλέπει αργότερα το κορίτσι μου!!!

αν και όπως είπε και η ελενάδα αν δεν είμαστε εμείς παπαράτσι!!εγώ κι ο άντρας μου τραβάμε μια χαρά,όταν δίνουμε σε άλλον χάλια μας τα βγάζουν,έτσι και πέρσυ.

τέσπα!!

Κοίτα για χόμπι, έχω επικοινωνήσει με μια οργάνωση εδώ, για εθελοντισμό, περιμένω αυτές τις μέρες να με πάρουν τηλέφωνο.

Για δουλειά θ' αρχίσω σιγά σιγά να ψάχνω.

Για παιδί ... τι να σου πω; Δε θέλω να το πολυσκέφτομαι, μην αγχωθώ.

ενα ενα με τη σειρα του..

λεφτα να υπαρχουν..:mrgreen::rolleyes:

ήρθα κι εγώ... μαγειρεύω...σπανακόρυζο μπλιαχ...

η δίατα μετατέθηκε για δευτέρα γιατί έχω υλικά που πρέπει να φαγωθούν,πειρασμοί!!!

εγώ κι ο άντρας μου έχω απωθημένο με τα πάρτυ γενεθλίων γιατί ποτέ δεν μας έκαναν οι γονείς μας!!!οπότε κόβω από αλλού,φύλαξα στον κουμπαρά 150Ε το δώρο της μαμάς μου για τα γενέθλια μου και τη γιορτή μου!!

θέλω να έχω φώτο και dvd να τα βλέπει αργότερα το κορίτσι μου!!!

αν και όπως είπε και η ελενάδα αν δεν είμαστε εμείς παπαράτσι!!εγώ κι ο άντρας μου τραβάμε μια χαρά,όταν δίνουμε σε άλλον χάλια μας τα βγάζουν,έτσι και πέρσυ.

τέσπα!!

ααααχ... μονο εγω και ο πατερας μου βγαζουμε φωτο της προκοπης αν και φετος εσωσε την κατασταση ενας φιλος..ωρα του καλη.. οταν τις περασω θα σας στειλω φωτο μεσω fcb με μηνυμα.

Να σας πω για τα πάρτυ γενεθλίων δεν ζορίζομαι ιδιαίτερα. Πέφτει μετά από γιορτές, οπότε είμαι ήδη κουρασμένη. Και σιγά, δεν θα θυμάμαι ο Γιάννης τπτ, μήπως θυμάται το περσινό;

Εγώ νομίζω ότι στον παιδικό πιο καλά θα περάσει!!! :D

Κερκυραία δεν σ' αρέσει το σπανακόρυζο; Εγώ τρελαίνομαι!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Και σιγά, δεν θα θυμάμαι ο Γιάννης τπτ, μήπως θυμάται το περσινό;

μην παίρνεις κ όρκο.... δεν θα τα θυμάται σαν ενήλικας αλλά μέχρι 5-6 χρ. σίγουρα θα τα θυμάται. Ο γιος θυμάται κ μου λεει πράγματα από όταν ήταν 1,5

Να σας πω για τα πάρτυ γενεθλίων δεν ζορίζομαι ιδιαίτερα. Πέφτει μετά από γιορτές, οπότε είμαι ήδη κουρασμένη. Και σιγά, δεν θα θυμάμαι ο Γιάννης τπτ, μήπως θυμάται το περσινό;

Εγώ νομίζω ότι στον παιδικό πιο καλά θα περάσει!!! :D

Κερκυραία δεν σ' αρέσει το σπανακόρυζο; Εγώ τρελαίνομαι!!!

ετσι το βλεπω και εγω αν και μπαινω στο τρυπακι για να το κανω ωστε να ικανοποιουνται τυψεις και ενοχες και να πεταμε και μερικα ευρουλακια!

μια θεια μου κανε παρατηρηση που εβαλα προκατ τυροπιτοειδη..πλακα εχουν..

μην παίρνεις κ όρκο.... δεν θα τα θυμάται σαν ενήλικας αλλά μέχρι 5-6 χρ. σίγουρα θα τα θυμάται. Ο γιος θυμάται κ μου λεει πράγματα από όταν ήταν 1,5

καλα.. αυτος ειναι και Παρθενος.. θα θυμαται λεπτομερειες μεχρι τα βαθια γεραματα!! :mrgreen::tongue: διυλιζοντας τον κωνωπα.. :mrgreen::cool:

δεν μας πολυαρέσει εμένα και του άντρα μου αλλά το τρώμε με γιαούρτι και σώζεται η κατάσταση,είχα σπανάκι και βαριόμουν να το κάνω πίτα,μόνο της έλλης αρέσει,όπως όλα τα φαγητά φυσικά!!

δεν μας πολυαρέσει εμένα και του άντρα μου αλλά το τρώμε με γιαούρτι και σώζεται η κατάσταση,είχα σπανάκι και βαριόμουν να το κάνω πίτα,μόνο της έλλης αρέσει,όπως όλα τα φαγητά φυσικά!!

αχ αυτο το..."φυσικα"... εμεις μαχη δινουμε να τρωει..

Διαφημίσεις

Τις φωτό που βγάζω εγώ δεν τις βγάζει κανείς... το νευρικό μου σύστημα!!

ενταξει λοιπον.. φροντισε του χρονου να δηλωσεις παρουσια στα γενεθλια του παιδιου μου..

α καλά τα σόια γι'αυτό δεν τα καλώ φέτος...η γιαγιά μου με τον παππού πέρσυ αμέσως με το που μπήκαν σπίτι,είπαν "το ήξερα ότι θα μαγειρέψεις,δεν θα μας άφηνες έτσι"

λέτε να θυμάται και το κορίτσι μου?γιατί εγώ δεν θυμάμαι και πολλά από παιδική ηλικία!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...