Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!

Χριστίνα εμείς το καταευχαριστηθήκαμε στον παιδότοπο! Ρώτα και τη μαεστρία.......

Ναι, ρώτα με, θα συμφωνήσω!! :mrgreen: Ωραίο το πιάτο, ωραία περάσαμε!

Σήμερα βόλτα στη γειτονιά με τη μανούλα. Τώρα την άφησα κι ανέβηκα σπίτι, γιατί βράχηκα, ρίχνει αρκετά ώρες ώρες. Η μανούλα ακάθεκτη συνέχισε, τσάρκα στα σούπερ μάρκετ! :tongue:

Από χθες ακόμα να συνέλθω!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα το κορίτσι τελικά δεν πρόκειται να ευχαριστηθεί γενέθλια, πέρσυ κόψαμε την τούρτα στη βάπτιση κ φέτος μονο οι γονείς κ η αδερφή του Στ. δεν έχω την δυνατότητα να κάνω κάτι άλλο δυστυχώς.

εγω παλι διαπιστωνω οτι σε αυτες τις ηλικιες δεν αντιλαμβανονται την εννοια "κανω παρτυ" και την δηθεν σημαντικοτητα να χει 20 ατομα η παραπνω γυρω τους.. αργοτερα ναι.. τωρα οχι..

αρα οι τυψεις μαλλον εμας αφορουν..

αρα οι τυψεις μαλλον εμας αφορουν..

ετσι είναι ... και στο Θοδωρή που έκανα πάρτυ τί καταλαβε;; Το μονο που λέω ειναι ότι ακόμα δεν παιζει με τα άλλα παιδάκια της ηλικιας της κ το καθένα ειναι στην κοσμάρα του οπότε του χρόνου αν ειμαστε καλα κ οικονομικα

Διαφημίσεις

ετσι είναι ... και στο Θοδωρή που έκανα πάρτυ τί καταλαβε;; Το μονο που λέω ειναι ότι ακόμα δεν παιζει με τα άλλα παιδάκια της ηλικιας της κ το καθένα ειναι στην κοσμάρα του οπότε του χρόνου αν ειμαστε καλα κ οικονομικα

ετσι πιστευω οτι ειναι.. και ναι μεν χαρηκα που μπορεσα να κανω το παρτυ αλλα εχω συναισθηση οτι η κορη μου το εξελαβε οπως το να παμε σε παιδοτοπο η σε καποιο σπιτι που θα παιζε με αλλα παιδια..

εγω σαν παιδι γιορταζα παντα με κοσμο τα γενεθλια μου αλλα απαραιτητο ηταν σαν παιδι πεμπτη -εκτη ταξη..

Ο Θοδωρής όταν του κάνω πάρτυ πραγματικά το ευχαριστιέται. Νομίζω από τα πιο πετυχημένα ήταν το φετινό που του το έκανα σε ένα πάρκο κ ήταν σαν πικ νικ... αχ αυτό το καλό μου αγόρι

Ο Θοδωρής όταν του κάνω πάρτυ πραγματικά το ευχαριστιέται. Νομίζω από τα πιο πετυχημένα ήταν το φετινό που του το έκανα σε ένα πάρκο κ ήταν σαν πικ νικ... αχ αυτό το καλό μου αγόρι

χαχα!! ειναι σε καλη ηλικια και ειναι οντως καλο παιδι..αρα προφανως καλος ο οικογενειακος περιγυρος..

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...