Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και εγω ειμαι χαλια.. δεν ξερω ποτε θα συνελθω απο την ιωση αυτη.. καθε βραδυ γινομαι χειροτερα απο το προηγουμενο..σημερα ο βηχας παει λιγο καλυτερα αλλα πονουν τα κοκκαλα μου ειδικα απο τη μεση και κατω...

αρχισαν τα πρωτοβροχια στα γεραματα φαινεται...:tongue:

Αστα... τη βγάζουμε ... δεν την βγάζουμε φέτος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστα... τη βγάζουμε ... δεν την βγάζουμε φέτος

χαααα!! λες???!!!! και δεν εχω να αφησω και καμια κληρονομια!!!

η σκατου εχθες πηρε την ταυτοτητα της θειας της και την εκρυψε καπου και ολο το απογευμα της λεγαμε "που εκρυψες την ταυτοτητα της θειας?" και με θεατρινιστικο υφος μας απαντουσε μονιμα "ντε τσερο!" ...ολο το απογευμα..

το πρωι παλι τα ιδια..καποια στιγμη πηγε στη βιβλιοθηκη και την ξετρυπωσε μεσα απο τα κατι βιβλια (η πονηρη ηξερε!) και φωναζε.."βηκα βηκα!!"

επικινδυνη η μπουμπου..:rolleyes:

καλημέρα κοριτσάκια!!

περαστικά στις αρρωστούλες!!

αχ κάθε μέρα μου κατεβαίνει από τη κούνια και μου έρχεται,πάει η ησυχία μου!!

χθες πήγαμε παιδότοπο,καλά ήταν,μόνο που αυτή τη φορά ήθελε κι εμάς μέσα...

ρωτήσαμε και για το πάρτυ γενεθλίων...πόσο θα μας βγει στον παιδότοπο...

και τελικά δεν συμφέρει στο σπίτι...πολλά παιδάκια δεν έχω, 6 παιδάκια μαζί με την έλλη και τους γονείς τους....που σίγουρα δεν θα έρθουν όλοι...

έχει μενού με 6Ε-7Ε-8Ε-10Ε,μάλλον το 7Ε ή το 8Ε σκεφτόμαστε...

μπορώ να πάρω και μια πιατέλα με φαγητό,επιτρέπεται.αναψυκτικά extra χρεώνοντε...

βίκυ εσύ πόσο είχες πει?η τούρτα είναι μέσα στη τιμή?εμάς όχι...

σπίτι μου είχε βγει γύρω στα 250Ε με μπουφέ και τούρτα,και στολισμό. γύρω στα 20 άτομα. σκέφτομαι πόσες μέρες θα παιδεύομαι...μαγειρέματα κλπ,και σκέφτομαι και τα χαλιά μου που τα προσέχω πολύ,για να μην τα πάρω φέτος για καθάρισμα.

οπότε υπολογίζω με 200Ε να καθαρίσω με το πάρτυ...

τι λέτε τελικά?

καλημέρα κοριτσάκια!!

περαστικά στις αρρωστούλες!!

αχ κάθε μέρα μου κατεβαίνει από τη κούνια και μου έρχεται,πάει η ησυχία μου!!

χθες πήγαμε παιδότοπο,καλά ήταν,μόνο που αυτή τη φορά ήθελε κι εμάς μέσα...

ρωτήσαμε και για το πάρτυ γενεθλίων...πόσο θα μας βγει στον παιδότοπο...

και τελικά δεν συμφέρει στο σπίτι...πολλά παιδάκια δεν έχω, 6 παιδάκια μαζί με την έλλη και τους γονείς τους....που σίγουρα δεν θα έρθουν όλοι...

έχει μενού με 6Ε-7Ε-8Ε-10Ε,μάλλον το 7Ε ή το 8Ε σκεφτόμαστε...

μπορώ να πάρω και μια πιατέλα με φαγητό,επιτρέπεται.αναψυκτικά extra χρεώνοντε...

βίκυ εσύ πόσο είχες πει?η τούρτα είναι μέσα στη τιμή?εμάς όχι...

σπίτι μου είχε βγει γύρω στα 250Ε με μπουφέ και τούρτα,και στολισμό. γύρω στα 20 άτομα. σκέφτομαι πόσες μέρες θα παιδεύομαι...μαγειρέματα κλπ,και σκέφτομαι και τα χαλιά μου που τα προσέχω πολύ,για να μην τα πάρω φέτος για καθάρισμα.

οπότε υπολογίζω με 200Ε να καθαρίσω με το πάρτυ...

τι λέτε τελικά?

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!

Χριστίνα εμείς το καταευχαριστηθήκαμε στον παιδότοπο! Ρώτα και τη μαεστρία.......

Λοιπόν πιάτα ειχε των 5-6 και 7 ευρώ περιείχε και ποτό (απο καφέ έως μπύρα ή κρασί). Εμείς διαλέξαμε των 7 ευρώ .

τούρτα δική μας. Μας βγήκε κοντά στα 50 ευρώ τα 3 κιλά μαζί με τα μπιχλιμπίδια.

Το σβήσιμο του κεριού το κανανε φαντασμαγορικό με τραγουδάκια κλπ. Οι κοπέλες ασχολήθηκαν πάρα πολύ με τα μικρά , με παιχνίδια (μουσικές καρέκλες, αγαλματακια κλπ, ζωγραφική, χωρό, τραγουδάκια)

Γενικά νομίζω πως μείνανε όλοι ευχαριστημένοι! Και πάνω απο όλα εγώ ξεκούραστη;)

ΚΑΛΗΜΈΡΑ!

Χριστίνα εμείς το καταευχαριστηθήκαμε στον παιδότοπο! Ρώτα και τη μαεστρία.......

Λοιπόν πιάτα ειχε των 5-6 και 7 ευρώ περιείχε και ποτό (απο καφέ έως μπύρα ή κρασί). Εμείς διαλέξαμε των 7 ευρώ .

τούρτα δική μας. Μας βγήκε κοντά στα 50 ευρώ τα 3 κιλά μαζί με τα μπιχλιμπίδια.

Το σβήσιμο του κεριού το κανανε φαντασμαγορικό με τραγουδάκια κλπ. Οι κοπέλες ασχολήθηκαν πάρα πολύ με τα μικρά , με παιχνίδια (μουσικές καρέκλες, αγαλματακια κλπ, ζωγραφική, χωρό, τραγουδάκια)

Γενικά νομίζω πως μείνανε όλοι ευχαριστημένοι! Και πάνω απο όλα εγώ ξεκούραστη;)

Εγω κοπελια ακομη και ετσι παλι με κατι θα κουραστω..

επαναλαμβανω βεβαια οτι για εμενα προσωπικα ειναι νωρις για γενεθλια σε παιδοτοπο σε σχεση με τον κυκλο μας.. απο του χρονου το συζηταμε..

Miamama εαν ειναι ομοιες οι συνθηκες και μπορεις, καντο..

εγω κοβω απο του χρονου ουτε στο σπιτι να μπορουμε.. και φετος υπο χορηγια εγινε..

Διαφημίσεις

καλά εμάς εδώ έχει μια κοπέλα,δεν ξέρω αν θα έχει και δεύτερη εκείνη τη μέρα,και δεν κάνουν παιχνίδια στα παιδάκια,στο χωριό του άντρα μου που πήγαμε σε ένα μικρό παιδότοπο τους έκανε παιχνίδια.ποτά δεν έχει στη τιμή,δεν νομίζω να πάρει κανείς όμως,υπόλογισα καφέδες κι από 3 αναψυκτικά ο καθένας,για τα μικρά δίνουν χυμούς. κι εγώ την κούραση σκέφτομαι,τώρα αν θα περάσουν καλά οι μεγάλοι δεν με νοιάζει...τα μικρά μια χαρά θα περάσουν αν και είναι μικρά όλα,4 ετών εώς 16 μηνών.

φτηνή η τούρτα σας,εδώ ζητάνε ένα σωρό λεφτά...

τα γενέθλια πέφτουν κυριακή αλλά γίνεται χαμός,οπότε θα τα κάνουμε καθημερινή μάλλον. στο σπίτι δεν θα το ευχαριστηθούν τα μικρά,το δωμάτιο της έλλης είναι πάνω,οπότε θα είναι όλα κάτω στο σαλόνι μαζί με τους μεγάλους,πως να χωρέσουν και να παίξουν,πέρσυ πατούσα τουβλάκια παντού...

πιστεύω όταν θα είναι 4-5 ετών θα πηγαίνουν στο δωμάτιο πάνω και θα περνάνε τέλεια!!

Εγω κοπελια ακομη και ετσι παλι με κατι θα κουραστω..

επαναλαμβανω βεβαια οτι για εμενα προσωπικα ειναι νωρις για γενεθλια σε παιδοτοπο σε σχεση με τον κυκλο μας.. απο του χρονου το συζηταμε..

Miamama εαν ειναι ομοιες οι συνθηκες και μπορεις, καντο..

εγω κοβω απο του χρονου ουτε στο σπιτι να μπορουμε.. και φετος υπο χορηγια εγινε..

είχα γύρω στους 20 ενήλικες και 8 παιδάκια. δεν χωρούσαν με τίποτα μέσα στο σπίτι. Σαν σαρδέλες παστές θα 'ημασταν. Τα δε παιδάκια πού να παίξουν????? στον παιδότοπο είχε 3 κοπέλες. Ήταν πάρα πολύ διασκεδαστικά για τα μικρά και ξεκούραστα για τους μεγάλους. Ανέλαβαν μέχρι και να τα ταϊσουν στον επάνω όροφο. Μια καλεσμένη που ήρθε μετά την κοπή της τούρτας οι κοπέλες κυνηγούσαν και τάιζαν τον μικρό της τούρτα μές στον παιδότοπο.

έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη. Και η Γεωργίτσα σχεδόν άφαντη ήταν. ¨ολη την ώρα χοροπηδούσε μέσα.

καλα εκανες και το κανες παιδι μου.. εγω για μενα μιλησα...

miamama νομιζω οτι καθημερινη το παρτυ ειναι σουπερ ιδεα.. σκ πλακωνουν και αλλοι ασχετοι η μπορει να εχει και δευτερο παρτυ ταυτοχρονα αν ειναι μεγαλος ο χωρος και γινεται το σωσε!!

Διαφημίσεις

έτσι το φαντάζομαι κι εγώ,μόνο που οι κοπέλες απλώς τα προσέχουν.τέλεια!!!

μια χαρά θα περάσουν...και το σπίτι μου στη θέση του...περσύ μου είχαν ρίξει κόκκινο κρασί στο χαλί και στην τραπεζαρία που είναι ανοιχτόχρωμη και κανείς δεν είπε τίποτα να τα μαζέψουμε...τα βρήκα το βράδυ.

που είναι σήμερα όλες?

Εμένα το κορίτσι τελικά δεν πρόκειται να ευχαριστηθεί γενέθλια, πέρσυ κόψαμε την τούρτα στη βάπτιση κ φέτος μονο οι γονείς κ η αδερφή του Στ. δεν έχω την δυνατότητα να κάνω κάτι άλλο δυστυχώς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...