Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , little miracle είπε:

κοιτα εμενα γενικα σε ολες τις εγκυμοσυνες, αλλα κ τις αποτυχιες επισης, το στηθος πονουσε λιγο. ξεκιναγε 1-2 μερες μετα την ετ. δεν το βρισκω πολυ αξιοπιστο συμπτωμα. γιατι να σου πω την αληθεια και στις εγκυμοσυνες μου (η μια εφτασε 16η βδομ η αλλη 12η και η τριτη εφερε το παιδι μου) δεν ενιωθα τιποτα τρελο με το βυζι. δηλαδη οκ μια ευαισθησια αν το ζουλουσα αλλα ως εκει κι αυτο οχι καθε μερα. αλλες φορες ητανναισθητο αλλες οχι. εχω φιλες που ηταν ολη την εγκυμοσυνη με κατι βυζια πρησμενα τουμπανο και υπεφεραν. εμενα ισως επειδη ειναι κ μικρα ;; δεν επαθαν κατι το ιδιαιτερο. ακομα και 2,5 χρονια που θηλασα αποκλειστικα ποτε δεν τουμπανιασαν. μικρα μαλακα ηταν και εγιναν κ πεσμενα… 😝 γενικα θεωρω τα συμπτωματα ερχονται μετα το τεστ. αν το σκεφτεις ακομα κ η βιβλιογραφια λεει πως συνηθως στην 6η βδομ ξεκινανε αισθητα. οποτε μην τρελαινεσαι. επισης αν διαβασεις τις παρενεργειες των ουτρο γραφουν κραμπες, φουσκωματα, ευαισθησια μαστων, ναυτιες. δηλαδη οτι κ μια εγκυμοσυνη. εγω θα ευχηθω να ειναι απ τηννεγκυμοσυνη φυσικα! αλλα μην καθεσαι να τα παρατηρεις ολη μερα ουτε να απογοητευεσαι αν δεν εχεις.

Μωρέ να πω οτι ειναι και η πρώτη μου φορά;; 4η εμβρυομεταφορα ειναι! Στην πρώτη μόνο είχα μείνει έγκυος και δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα!! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Viki Πραξε οπως νοιωθεις, τωρα αν ειναι να πατε θα βρεις να αφησεις τη μικρη αν και οι ημερες για μενα μου φαινονται πολλες..παρα αυτα δεν εισαι εγω (Good for you!) συνεπως μην αγχωνεσαι..

εσυ εκ Βερολινου.. καλως ηρθες και δεν θελουμε λεπτομερειες!!! :tongue: :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστούλα (prosperous) 01-01-2011

Αντζελίνα (elenada) 02-01-2011

Γιώτα (EYA) 03-01-2011

Δαναη (irene555) 03-01-2011

Γεωργία (viki1) 07-01-2011

Ναταλία (MyPrincess) 11-01-2011 κοιτάξτε σε πιο κορίτσι ξεχάσαμε να ευχηθούμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Nικόλας (Otis) 15-01-2011

Γιάννης (maestria) 17-01-2011

Μελίνα 30-12-2010(despoina100)

Μάνος 4-01-2011(cristin)

Κωνσταντίνος (Μπουρμπουλίθρα) 20-01-2011

Ανδρεΐνα (jesgk) 22 -01- 2011

Χρήστος (Μαρία39) 30-01-2011

Έλλη (miamama) 6-02-2011

:(:(:(:(

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

Εγω αν πω οτι κωλοχτυπιομουν απο χθες οτι καποιον ξεχασα...θα με πιστεψει κανεις?

μαλιστα κοιταξα και την περσινη μου ατζεντα για να το τσεκαρω..

sorry Myprincess

οπως και να χει..να χαιρεσαι την κουκλαρα σου και να ναι παντα καλα και χαρουμενη

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στην κούκλα σου Πρινσέσα κι από 'δω!!!

happy_birthday_cake-12416.gif

Σήμερα είχε ρέντα η παρέα, ε; Κρίμα που έλειπα!!! Ήρθε η μανούλα απ' το χωριό και βουρ γι' αγορά. Αρχίσανε οι εκπτώσεις και φρόντισα να τις τιμήσω. Το απόγευμα αφήσαμε τη μανούλα με τον Γιάννο και κατεβήκαμε στα γρήγορα και με τον χάζμπαντ!!! ΨΟΦΙΑ είμαι.

Βίκη, εγώ, να πω τη μαύρη μου αλήθεια, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΓΓΛΙΑ με τα χίλια!!!!! Κρίμα για την κοπέλα, αλλά δεν έχει να κάνει με σένα, έτσι δεν είναι; Τέσπα, όπως το νιώθεις. Θ' ανανεωθείς όμως λίγες μέρες με τον χάζμπαντ, χωρίς τη μικρή, στο λεώ.

Πάω να ξεραθώ κοπελιές. Αυτές τις μέρες θα 'χω τη μανούλα εδώ και θα το ρίξω στις βόλτες. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και εγω ειμαι χαλια.. δεν ξερω ποτε θα συνελθω απο την ιωση αυτη.. καθε βραδυ γινομαι χειροτερα απο το προηγουμενο..σημερα ο βηχας παει λιγο καλυτερα αλλα πονουν τα κοκκαλα μου ειδικα απο τη μεση και κατω...

αρχισαν τα πρωτοβροχια στα γεραματα φαινεται...:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...