Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χ3σ3 με, με τους λόγους υγίεινης κι εσύ....με το συμπάθειο... όταν συναντιόμαστε με την Αννα γίνεται του κουτρούλι ο γάμος.. πίνουν από ίδια μπιμπερό, ανταλάσσουν πιπίλες, κουτάλια... ο χορός των μικροβίών

εγω δεν την φιλαω στο στομα,γτ καπνιζω.αλλα ειναι πολυ χαδιαρα κι ολο με αγκαλιαζει,μου πιανει το κεφαλι με τα δυο χερακια της,και μου φιλαει και τα δυο μαγουλα!λιωνωωω!

αλλα κι εμεις με την ελιζα,την φιλεναδα της,και μ'ενα αλλο κοριτσακι,παντα ανταλασσουν μπιμπερο.η μια πινει απο της αλλης.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

εγω δεν την φιλαω στο στομα,γτ καπνιζω.αλλα ειναι πολυ χαδιαρα κι ολο με αγκαλιαζει,μου πιανει το κεφαλι με τα δυο χερακια της,και μου φιλαει και τα δυο μαγουλα!λιωνωωω!

και μενα το κανει.. δεν εχει πολυ πλακα??!!!:mrgreen:

αλλα κι εμεις με την ελιζα,την φιλεναδα της,και μ'ενα αλλο κοριτσακι,παντα ανταλασσουν μπιμπερο.η μια πινει απο της αλλης.

εγώ το αποφεύγω όσο μπορώ. Και με τον ξάδερφό της δε θέλω να μοιράζονται το ίδιο κουτάλι, πιάτο, ποτήρι. στο σπίτι μου τουλάχιστον γιατί στης πεθεράς δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο...

και μενα το κανει.. δεν εχει πολυ πλακα??!!!:mrgreen:

μ'αρεσει που ειναι η μικρογραφια μου,σε ολα της.οτι κανω,κι οτι λεω,το μιμειται τελεια!αν και δεν θελω να με μιμειται σε ολα...

τεσπα,παω να την κοιμισω.τα λεμε μετα.φιλια

Διαφημίσεις

εγώ το αποφεύγω όσο μπορώ. Και με τον ξάδερφό της δε θέλω να μοιράζονται το ίδιο κουτάλι, πιάτο, ποτήρι. στο σπίτι μου τουλάχιστον γιατί στης πεθεράς δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο...

O Μάριος ειναι μεγάλος... και εμένα με το Θοδωρή δεν το κάνουν αυτό.. άλλωστε ειναι σούπερ σιχασιάρης κ να ήθελε η Ανδρείνα δεν θα μπορουσε να το κάνει... θα της το έφερνε καπελο

μ'αρεσει που ειναι η μικρογραφια μου,σε ολα της.οτι κανω,κι οτι λεω,το μιμειται τελεια!αν και δεν θελω να με μιμειται σε ολα...

τεσπα,παω να την κοιμισω.τα λεμε μετα.φιλια

Δώσε στην μελαχροινή μου κόρη ένα μεγάλο φίλι σβουριχτό

O Μάριος ειναι μεγάλος... και εμένα με το Θοδωρή δεν το κάνουν αυτό.. άλλωστε ειναι σούπερ σιχασιάρης κ να ήθελε η Ανδρείνα δεν θα μπορουσε να το κάνει... θα της το έφερνε καπελο

ναι,εγω καταλαβαινω τι λες.τα κοριτσακια,ειδικα σε αυτη την ηλικια,ζηλευουν και θελουν να κρατανε οτι κανει το αλλο.κι εγω στην αρχη δεν την αφηνα,μετα ομως,ειδικα αν κανουν συνεχεια παρεα,και κρατανε το νερο,εεεε,δεν τα προλαβαινεις.

Δώσε στην μελαχροινή μου κόρη ένα μεγάλο φίλι σβουριχτό

εισαι πολυ γλυκια!θα της το δωσω!κι εσυ στα κουκλακια σου.

σε ολα τα κουκλακια του καφε μας,φιλακια!

δεν τα προλαβαινεις.

ναιιιι ότι δεν τα προλαβαίνεις το έχω καταλάβει πολύυυυυ καλά... ειδικά τη μέρα που έριξε όλο το ταλκ στο δωματιό μου κ την επόμενη εβδομάδα φρόντισε να πασαλείψει όλο τον καναπε με την κρέμα χεριών δεν την ειχα αφήσει μονη της ουτε 60"

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! Κ παλι χρονια πολλα στα ζουζουνια που γιορταζανε.γυρισαμε στα πατρια εδαφη..περασαμε πολυ ωραια,πολυ κρυο κ πολυ περπατημα αλλα χαλαλι..Και πολυ φαι επισης..Χτες ξεκινησε το σχολειο και ξενερωσα απιστευτα..Ολα τα ωραια κρατανε λιγο..Δεν πειραζει..

Φιλακια

yRf6p1.png

Γεια σας κοριτσακια!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!! Κ παλι χρονια πολλα στα ζουζουνια που γιορταζανε.γυρισαμε στα πατρια εδαφη..περασαμε πολυ ωραια,πολυ κρυο κ πολυ περπατημα αλλα χαλαλι..Και πολυ φαι επισης..Χτες ξεκινησε το σχολειο και ξενερωσα απιστευτα..Ολα τα ωραια κρατανε λιγο..Δεν πειραζει..

Φιλακια

Μπραβο .. καλωσορίσατε

Η άτυχη κοπέλα που σας έγραψα παραπάνω ήταν η νύφη ενός φίλου του άντρα μου. Αυτός ο φίλος του μαζί με την αρραβωνιαστικιά του , τον αδερφό του και την άτυχη γυναίκα του αδερφού του είχαν κλείσει εισιτήρια για Αγγλία που θα παίξει ο ΑΡΗΣ τον φεβρουάριο και μόλις με πήρε ο χάζμπαντ να μου πει οτι τα παιδιά μας δίνουν τα εισητήρια για να πάμε παρέα. Μια βδομάδα. Στην ιδέα μόνο να αφήσω την μικρή αγχώνομαι.....Και να πάω στην θέση της άτυχης κοπέλας, μου φαίνεται και αυτό κάπως...

Στην ιδέα μόνο να αφήσω την μικρή αγχώνομαι.

καλά αυτό μην το σκέφτεσαι.. δεν χάθηκε ο κόσμος αν εχεις κάπου να την αφήσεις

....Και να πάω στην θέση της άτυχης κοπέλας, μου φαίνεται και αυτό κάπως...

α παπαπα με τίποτα δεν θα πήγαινα..αυτό και αν μου φαίνεται κάπως

Χριστούλα (prosperous) 01-01-2011

Αντζελίνα (elenada) 02-01-2011

Γιώτα (EYA) 03-01-2011

Δαναη (irene555) 03-01-2011

Γεωργία (viki1) 07-01-2011

Ναταλία (MyPrincess) 11-01-2011 κοιτάξτε σε πιο κορίτσι ξεχάσαμε να ευχηθούμε!!!!!!!!!!!!!!!!

Nικόλας (Otis) 15-01-2011

Γιάννης (maestria) 17-01-2011

Μελίνα 30-12-2010(despoina100)

Μάνος 4-01-2011(cristin)

Κωνσταντίνος (Μπουρμπουλίθρα) 20-01-2011

Ανδρεΐνα (jesgk) 22 -01- 2011

Χρήστος (Μαρία39) 30-01-2011

Έλλη (miamama) 6-02-2011

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...