Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Η δική μου άποψη είναι να κάνεις διέγερση και να δεις τι έμβρυα θα προκύψουν και αν αξίζει να μεταφερθούν. Θα πρότεινα υστεροσκοπηση πριν για να είσαι σίγουρη ότι όλα είναι εντάξει.  Το ένα ή δύο εξαρτάται από το αν θέλεις αν προκύψει δίδυμη κύηση. 

Και εγώ ξεκίνησα αυτές τις μέρες διέγερση και στον επόμενο κύκλο μου πρότεινε να κάνω υστεροσκόπηση κ εμβρυομεταφορά.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

της δε ΕΥΑς ειναι οντως της αναγεννησεως.. αυτο το κοριτσακι εχει κατι γλυκο και ηπιο...γλυκητατα ευθραυστο

η γιωτουλα κανει για μοντελο,το εχω ξαναπει!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ συμπεθέρα......... από τα χεράκια μου θα στο φτιάξω που το πετυχαίνω.... θα κάνουμε ένα γάμο κάτω στη Κρήτη που θα κουνηθεί το νησί....

τί λεμεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

τελειαααα!!!

κουκουβάγιες εν δράση. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σε αυτή την ηλικία και κάτι το ιδιαίτερο να μην έχουν στην εμφάνιση το καθένα εκπέμπει το δικό του μοναδικό χαρακτηριστικό που πηγάζει απο την ψυχούλα του και νομίζω έστω και έτσι αφήνει το στίγμα του και μάλιστα πιο έντονα.

Σε αυτή την ηλικία και κάτι το ιδιαίτερο να μην έχουν στην εμφάνιση το καθένα εκπέμπει το δικό του μοναδικό χαρακτηριστικό που πηγάζει απο την ψυχούλα του και νομίζω έστω και έτσι αφήνει το στίγμα του και μάλιστα πιο έντονα.

εγραψες βικακιιιιιιιιι!

Διαφημίσεις

ετσι ετσι φιλοσοφησε το!! καλα τα λες!!

εμενα μου αρεσει (λιωνω δηλαδη) οταν την πιανει αναλαμπη και με αγκαλιαζει σφιχτα και μου δινει πεταχτα φιλακια στο στομα (κατι το οποιο δεν θελω να κανει για λογους υγιεινης) αλλα ειναι πολυ χαριτωμενοοοοοοοο...

εμενα μου αρεσει (λιωνω δηλαδη) οταν την πιανει αναλαμπη και με αγκαλιαζει σφιχτα και μου δινει πεταχτα φιλακια στο στομα (κατι το οποιο δεν θελω να κανει για λογους υγιεινης) αλλα ειναι πολυ χαριτωμενοοοοοοοο...

χ3σ3 με, με τους λόγους υγίεινης κι εσύ....με το συμπάθειο... όταν συναντιόμαστε με την Αννα γίνεται του κουτρούλι ο γάμος.. πίνουν από ίδια μπιμπερό, ανταλάσσουν πιπίλες, κουτάλια... ο χορός των μικροβίών

η δικιά μου σε μένα δεν το κάνει αυτό. Μόνο στπον ξάδερφό της. Τρέχει κατα πάνω του και φωνάζει Μαγιούλη μου και τον ρίχνει κάτω απο τις αγκαλιές και τα φιλιά.

χ3σ3 με, με τους λόγους υγίεινης κι εσύ....με το συμπάθειο... όταν συναντιόμαστε με την Αννα γίνεται του κουτρούλι ο γάμος.. πίνουν από ίδια μπιμπερό, ανταλάσσουν πιπίλες, κουτάλια... ο χορός των μικροβίών

AAAAAAAAAAAXX.. Δεν το μπορω αυτο καθολου.. αλλα οταν συμβαινει δεν επεμβαινω παντα..

το συνηθες ειναι να ταιζει με το μπισκοτο της αλλο παιδι και τουμπαλιν...

ειναι που ναι μοναχοπαιδι, που μαι υποχονδρια..πειτε οτι θελετε..

Διαφημίσεις

AAAAAAAAAAAXX.. Δεν το μπορω αυτο καθολου.. αλλα οταν συμβαινει δεν επεμβαινω παντα..

Εγώ το έχω συνηθίσει... αφού ειναι σαν αδερφάκια... και το πιο κουφό απ΄όλα είναι ότι και άρρωστα να ειμαστε ή να ειναι δεν έχουμε κολλήσει ποτέ μεταξύ μας με τέτοια ανταλλαγή μικροβίων

εντάξει να μου το κάνει στις κούνιες με κάποιο παιδάκι που δεν ξέρω θα παθω εγκεφαλικό στην καλύτερη περίπτωση

δεν θελω να σας ξενερώσω αλλά την ήξερα. Τα κοριτσάκια μας πάιξανε μαζί....Για φανταστείτε να είχανε πιει απο το ίδιο μπουκάλι ή η μάνα να φιλούσε στο στόμα το παιδί. Και αυτό πουέλεγε όταν ήπιαμε καφέ τελευταία ήταν πώς μερικοί γονείς γλύφουν το παγωτό τους και μετά δίνουν και του μωρού να φάει απο το ίδιο! για φανταστείτε να μοιραζόταν το ίδιο φαγητό!!!!

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18159:-q-q&catid=1:latest-news&Itemid=50

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...