Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη, φαινόταν ένας σάκος όταν είχα πάει για πρωτο υπέρηχο. Μια εβδομάδα μετά εμφανίστηκε και ο δεύτερος. Και οι δύο είχαν έμβρυα, αλλά στο ένα δεν ακούσαμε καρδιά. Τώρα είδαμε και τους δύο κατευθείαν, αλλά με διάφορα στο μέγεθος. Ο μικρός εντελώς άδειος κ ο μεγάλος είχε πραγματακια μέσα..! Είναι νωρίς μου είπαν για να ξέρουμε σίγουρα. Κι ότι σε μια εβδομάδα θα φανεί ο.τι είναι..!

Σ ευχαριστώ!! Με το καλό και στα δικά σου όπου να ναι!!,❤️❤️ Για το γόνατο .. ένα "πι" ίσως βοηθούσε. Εγώ έχω πάντα ένα στο πατάρι για ώρα ανάγκης. Μεγάλες γυναίκες είμαστε!!χαχαχαχ

Είναι η υπερένταση από την εξάντληση της ημέρας! Είναι ύπουλη η προγεστερόνη!!!χαχ

Μα περιμένω να με πιάσει το βράδυ αντί το πρωΐ,εχει πάει 3 κ ακόμα το μάτι γαρίδα.Το πρωΐ βέβαια μπορεί να βοηθάει κ η Vasclor.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι καλέ...τα ξανθά έχουν άλλη χάρη!!κουκλιά!!!!

κι εγώ τη δική μου καλή την βλέπω,λίγο χοντρούλα...ώρες ώρες είναι κουκλί,άλλες πάλι άσχημούτσικο!!

αλλά της το λέμε τι κουκλί που έχουμε!!!

και για το βάρος δεν πρέπει να λέμε τίποτα,μην της δημιουργήσουμε κάνα κόμπλεξ!!

εγω θα την πω την αμαρτια μου

οταν χτενιζω την κορη μου και της ειχα κανει καρεδακι γαλλικο μου θυμιζε τοσο πολυ εμενα στην ιδια ηλικια που μονο πανεμορφη της ελεγα.. αλλα με δικαιωσαν και οι υπολοιποι που της ελεγαν το ιδιο..χαχα!

ο Θοδωρης μου αρεσει προπαντων για την καλοσυνη του κα το ηθος του.. θα γινει πολυ σωστος ανδρας.. στανταρακι..

ωωωω ευχαριστώ... όπως κ να το κάνουμε μια αδυναμία την έχω... δεν είμαι σίγουρη δλδ ...αλλά νομίζω ειναι το ίδιο αλλά... αχ δεν ξέρω ..αγαπώ Θοδωρή

Διαφημίσεις

ναι καλέ...τα ξανθά έχουν άλλη χάρη!!κουκλιά!!!!

κι εγώ τη δική μου καλή την βλέπω,λίγο χοντρούλα...ώρες ώρες είναι κουκλί,άλλες πάλι άσχημούτσικο!!

αλλά της το λέμε τι κουκλί που έχουμε!!!

και για το βάρος δεν πρέπει να λέμε τίποτα,μην της δημιουργήσουμε κάνα κόμπλεξ!!

εκτος απο το θεμα βαρος που δεν το χουμε.. για ολα τα αλλα συνηγορω!

Εμενα εχει αποκτησει δυο χουγια..

χαιδευει συνεχεια το πανω χειλος της οταν χαζευει η νανουριζεται (και ετσι το ξεφλουδιζει κιολας)

και της αρεσει να πειραζει το ενδοιαμεσο κενο στα δακτυλα των ποδιων της!! ηδονιζεται η κορουλα μου! χαχα!

Διαφημίσεις

ο Θοδωρής είναι από τα πιο ωραία αγόρια που έχω δει σε αυτή την ηλικία...δεν είναι έτσι συνήθως!!

εεε,αφου πηρε απο την μαμα του!;)

εγω θελω ενα γαλακτομπουρεκο!:lol:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μην τα ξεχωρίζεις τζες,αγάπα τα το ίδιο θα το καταλάβουν αργότερα και δεν είναι ωραίο!!

το ίδιο τα αγαπάω... αλλά οταν μιλάω για το Θοδωρή νιώθω ότι τον αγαπάω πιο πολύ .. ενώ όταν μιλάω για την Ανδρεινα νιωθω ότι αυτή αγαπάω πιο πολύ... οταν ειναι μαζί τους φωνάζω "οι αδυναμίες μου"

σας λατρεύω .. τί να σας κεράσω βρε κορίτσια!!:mrgreen:

:D:D:D

πήγαινε στα dpam και άδειασε τα!!!!:tongue:

οι νονοί μας έφεραν 2 συνολάκια από εκεί,με κολάν...

πήγα κι εγώ στα τρίκαλα,πολύ ωραία ρουχαλάκια,φορεματάκια,μπουφανάκια,δεν βρήκα αυτά που ήθελα,ούτε στα ζάρα,μόνο ένα σορτς πήρα χειμωνιάτικο κι ένα φόρεμα σαλοπέτα γκρι,πολύ ωραίο.

εεε,αφου πηρε απο την μαμα του!;)

εγω θελω ενα γαλακτομπουρεκο!:lol:

Αχ συμπεθέρα......... από τα χεράκια μου θα στο φτιάξω που το πετυχαίνω.... θα κάνουμε ένα γάμο κάτω στη Κρήτη που θα κουνηθεί το νησί....

τί λεμεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

το ίδιο τα αγαπάω... αλλά οταν μιλάω για το Θοδωρή νιώθω ότι τον αγαπάω πιο πολύ .. ενώ όταν μιλάω για την Ανδρεινα νιωθω ότι αυτή αγαπάω πιο πολύ... οταν ειναι μαζί τους φωνάζω "οι αδυναμίες μου"

:D:D:D έτσι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...