Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Supergirl87 είπε:

Μα περιμένω να με πιάσει το βράδυ αντί το πρωΐ,εχει πάει 3 κ ακόμα το μάτι γαρίδα.Το πρωΐ βέβαια μπορεί να βοηθάει κ η Vasclor.

Εννοείται ότι βοηθάει και η vasclor! Κι όσο περνάνε οι μέρες.. αν έχει γίνει η εμφύτευση (που στο εύχομαι ολόψυχα!) όλα αυτά πολλαπλασιάζονται!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγω δεν την θεωρω ομορφη οπως λεει συνεχεια ο πατερας της αλλα πιστευω οτι ειναι ξυπνια, δραστηρια και χαριτωμενη..

εμενα εχει αρχισει να κοντοστεκεται στα αγορακια αλλα δεν τους την εχει πεσει.. ειναι μπροστα οι δικες σας!!

εγώ πάλι τη δικιά μου τη βλέπω πανέμορφη. Κλασική κουκουβάγια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως η Τιτουλα γλωσσιτσα δεν βαζει μεσα της ζωη να χει (με τετοια μανα και θεια απιθανο ηταν να μη μοιασει)

απο το καλημερα μεχρι το καληνυχτα αναλυει το συμπαν!

α καλά πολύ προχώ παιδάκια έχετε!!!

η δική μου το όνομα της το λέει "νένη","νίνι","λέλη"

ευτηχώς που πήραμε κούνια κρεβάτι γιατί τώρα δεν υπάρχει σάλιο για αλλαγή,μέχρι τα 5 είμαστε οκ!!μετά βλέπουμε...

η αντζελίνα είναι πρωτοπόρος!!

Βολεύουν απίστευτα αυτά τα κρεβάτια, κ του Θοδωρή έτσι ήταν κ κοιμόταν στο κρεβάτι μέχρι 5χρ άνετα.. αθάνατα είναι

εγώ πάλι τη δικιά μου τη βλέπω πανέμορφη. Κλασική κουκουβάγια:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εσυ και η jesgk εχετε κλασικα κοριτσακια για προβολη.. ειναι τα αντικειμενικα ομορφα παιδια..ξανθια, ματακια χρωματιστα ιδιαιτερα, τσαχπινες κλπ κλπ

Διαφημίσεις

εσυ και η jesgk εχετε κλασικα κοριτσακια για προβολη.. ειναι τα αντικειμενικα ομορφα παιδια..ξανθια, ματακια χρωματιστα ιδιαιτερα, τσαχπινες κλπ κλπ

Για το γιο μου δεν είπες τίποτα :twisted::tongue:

Εντάξει που να βρεθεί γυναίκα τόσο όμορφη κ έξυπνη να τον πάρει πείτε μου

ετσι,ετσι!συμφωνω!και την αληθεια την λεω,ειμαι προσγειωμενη,εγω.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Για το γιο μου δεν είπες τίποτα :twisted::tongue:

Εντάξει που να βρεθεί γυναίκα τόσο όμορφη κ έξυπνη να τον πάρει πείτε μου

μα που να σου ορκιστω οτι τωρα για τον γιο σου εγραφα???!!!! :lol:

ετσι,ετσι!συμφωνω!και την αληθεια την λεω,ειμαι προσγειωμενη,εγω.

εσύ θες κ ένα ζευγάρι γυαλιά... δεν το έχω ξεχάσει που είπες ότι το παιδί σου δεν είναι όμορφο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...