Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα..

σημερα δεν ξυπνησα πολυ καλα..εχω διαρκως ζαλαδες και νοιωθω να ζεσταινομαι..και γενικα μια περιεργη αδιαθεσια..μαλλον την αρπαξα..θα δω πως ειμαι και αναλογως θα δω αν θα παω δουλεια μην χειροτερεψω..βουιζει το κεφαλι μου..φταιει και το ξενυχτι αφου η μικρη απο τις 3 εως τις 5 και κατι με ειχε στο περα δωθε.

My princess εχεις δικιο και τα benetton ειναι τσιμα τσιμα για το υψος τους.. το κακο ειναι πως αν θα τους κανουν τα ρουχα τους ετους η του 12-18 το καλοκαιρι καηκαμε γιατι ειναι ολο χειμωνιατικα!

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!

Καλημερα!!!!

Περαστικα σου prosp,

jesgk οντως οι πιο ωραιες φωτο βγαινουν πριν τη τελετη.Οποτε βαλτης φορεματακι και μην το ψαχνεις και πολυ.Αν θες ντυσου εσυ με φορμα και αθλητικα,ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ:tongue::tongue::tongue:

Κατα τα αλλα συμπασχω με την φιλη Prosp.Το ξενυχτι κοριτσια δεν λεγετε που περναω.Ουτε στα νιατα μου τοσο ξενυχτι δεν εκανα......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια εμείς είμαστε πολύ φαφούτες! μην μας κοροϊδέψετε αλλά έχουμε μόνο ένα δοντάκι!:-(

Κι εμεις που εχουμε 2 τι εγινε????

Ασε που και σε αυτο ειναι αναποδο το παιδι μου....Εχει βγαλει τα 2 πανω του λαγου και παμε και για τα δυο τα πλαινα.Απο κατω ξεχασαν να μας βαλουν στην συναρμολογηση μαλλον:D:D:D.Δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως αυτο το φαινομενο!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ VIKAKI ΜΟΥ

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Εχθές οργίασα στα ψώνια στο Outlet, ψώνισα για όλους δλδ εκτός από μένα. Στο γιό πήρα ένα σακάκι γκρι σκούρο κ ένα τζήν κ ένα πουκάμισο (παπούτσια έχει κάτι τέλεια Replay που του πήρε η μαμά μου)

Στην κόρη αγόρασα για τη βάπτιση. Ενα μεσάτο μπουφάν-παλτο χρυσολαδί, ένα σορτάκι μπεζ με χρυσολαδί βούλες (μικρές σαν κεφάλι καρφίτσας) με μια ασορτί μπούζα μπεζ με χρυσές λεπτομέρειες. Φόρεμα δεν βρήκα να μου αρέσει αλλά ειναι πολύ ντίβα η μικρή σκατούλα μου με αυτά που της αγόρασα

Για το τραπέζι της βάπτισης που θα κόψουμε την τούρτα κ αν δεν έχει αποκοιμηθεί της αγόρασα ένα ροζ κολάν με στρας κ μια ροζ μπούζα από τα Grant.

ΑΑ κ αγόρασα κ αποκριάτικη στολή στη μικρή. Θα ντυθεί νεράιδα της αυγής!!! Πεθαίνωωωωωωωωωωω την έντυσα κ ήταν μια κούκλα, μια ψέυτικη ομορφιά... Εντάξει μην βαράτε... τα έχω χάσει με την κόρη τί να κάνουμε

Εχθές οργίασα στα ψώνια στο Outlet, ψώνισα για όλους δλδ εκτός από μένα. Στο γιό πήρα ένα σακάκι γκρι σκούρο κ ένα τζήν κ ένα πουκάμισο (παπούτσια έχει κάτι τέλεια Replay που του πήρε η μαμά μου)

Στην κόρη αγόρασα για τη βάπτιση. Ενα μεσάτο μπουφάν-παλτο χρυσολαδί, ένα σορτάκι μπεζ με χρυσολαδί βούλες (μικρές σαν κεφάλι καρφίτσας) με μια ασορτί μπούζα μπεζ με χρυσές λεπτομέρειες. Φόρεμα δεν βρήκα να μου αρέσει αλλά ειναι πολύ ντίβα η μικρή σκατούλα μου με αυτά που της αγόρασα

Για το τραπέζι της βάπτισης που θα κόψουμε την τούρτα κ αν δεν έχει αποκοιμηθεί της αγόρασα ένα ροζ κολάν με στρας κ μια ροζ μπούζα από τα Grant.

ΑΑ κ αγόρασα κ αποκριάτικη στολή στη μικρή. Θα ντυθεί νεράιδα της αυγής!!! Πεθαίνωωωωωωωωωωω την έντυσα κ ήταν μια κούκλα, μια ψέυτικη ομορφιά... Εντάξει μην βαράτε... τα έχω χάσει με την κόρη τί να κάνουμε

μεγια μεγια τα καινουργια ρουχα του βασιλια!!!

ωραια θα ειναι ντυμενη η μικρη λατρευω αυτα τα χρωματα..

τη στολη απο Μουστακα την πηρες? μαρτυρα τα ολα!!

Διαφημίσεις

μεγια μεγια τα καινουργια ρουχα του βασιλια!!!

ωραια θα ειναι ντυμενη η μικρη λατρευω αυτα τα χρωματα..

τη στολη απο Μουστακα την πηρες? μαρτυρα τα ολα!!

Τη στολή την πήρα από Μουστάκα, μου άρεσε πάρα πολύ για το κορίτσι, τα υπόλοιπα τα πήρα από oUtlet σε απίστευτα καλές τιμες... το ομολογώ

χμ..εγω εχθες μιλησα με τη φιλη που ραβει αλλα μαλλον δεν εχει και πολυ χρονο...

α ναι! για οποια ενδιαφερεται 29/1-1/2 εχει εκθεση παιδικου και εφηβικου βιβλιου στο Helexpo στην Κηφισιας και τωρα γινεται μπαζαρ βιβλιου (για ολες τις ηλικιες) στην Πλατεία Κλαυθμώνος σε γενικα πολυ καλες τιμες..

ΜΕΓΙΑ ΜΕΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ!!

ρε φιλεναδα στο τραπεζι θα αλλαξεις τα ρουχα του παιδιου????Γιατι????

Εγω την ειχα με το βαπτιστικο μεχρι που γυρισαμε σπιτι.....

ΜΕΓΙΑ ΜΕΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ!!

ρε φιλεναδα στο τραπεζι θα αλλαξεις τα ρουχα του παιδιου????Γιατι????

Εγω την ειχα με το βαπτιστικο μεχρι που γυρισαμε σπιτι.....

Το αρχικό σχέδιο είναι να μην την αλλάξω όπως ειχα κάνει κ στο γιό, απλά αγόρασα αυτό το σετάκι που το υφασμάτου ειναι πολυ μαλακό κ έτσι σε περίπτωση που αργήσουμε πολύ κ η μικρή ειναι κομμάτια να την αλλάξω για να ειναι ετοιμη για νάνι, γιατί παίζει να κρυώνει με το βαπτιστικό αφού δεν έχει μανίκια

Το αρχικό σχέδιο είναι να μην την αλλάξω όπως ειχα κάνει κ στο γιό, απλά αγόρασα αυτό το σετάκι που το υφασμάτου ειναι πολυ μαλακό κ έτσι σε περίπτωση που αργήσουμε πολύ κ η μικρή ειναι κομμάτια να την αλλάξω για να ειναι ετοιμη για νάνι, γιατί παίζει να κρυώνει με το βαπτιστικό αφού δεν έχει μανίκια

αααααααααααααα οκ τοτε!!!!

Διαφημίσεις

αααααααααααααα οκ τοτε!!!!

Εν τω μεταξύ θα πάρω μαζί μου κ μια μπεζ μπλούζα μονόχρωμη που ταιριάζει με τα βαπτιστικά για να την βάλει μετά αν τελικά η μικρή ειναι σε τρελά κέφια κ δεν κλείνει μάτι

Εν τω μεταξύ θα πάρω μαζί μου κ μια μπεζ μπλούζα μονόχρωμη που ταιριάζει με τα βαπτιστικά για να την βάλει μετά αν τελικά η μικρή ειναι σε τρελά κέφια κ δεν κλείνει μάτι

Λογικα οταν θα πατε στο κεντρο θα πεσει ξερει για υπνο γιατι θα εχει ταλαιπωρηθει!!!!

Παρε μαζι σου το καροτσι, ενα σεντονακι ,,γαλα,ενα γιαουρτι και πανες!!!

Αυτα χρειαζεσαι μονο!!!

Παντως πιστευω οτι θα ηταν ωραιο να μεινει με τα βαπτιστικα της μεχρι το τελος και οταν πας σπιτι την αλλαζεις για νανι...

Κανε οτι θες,εγω την αποψη μου λεω και αυτα που εκανα!!!!

καλημέρα κορίτσια...

κι εγώ στολή χθες έψαχνα,βρήκα μια μίνυ αλλά όχι και τέλεια,

τουλάχιστον είναι ύφασμα κανονικό...

κόκκινη με κίτρινες βούλες.

ήταν όμως τελευταία και είχε κανα2 ελλατωματάκια.

θα φέρει κι άλλες είπε.

θα ξαναπάω.

πέρασα κι από mothercare,βρήκα 3 μπλουζάκια πολύ ωραία 14Ε

πήρα 12-18 μηνών,πάω σπίτι και δεν της κάνουν.

είναι στενά!!!

φτου αλλαγή κι αν θα έχει...

χάζευε και η έλλη τις στολές χθες...

δεν έδειξε προτίμηση σε καποια!!

χεχε

καλά τι παιδί έχεις jesgk???

για φάγωμα(για τον γιο λέω!!!)

άντε κάτι ψώνισες!!!

και οι δικές μας οι φότο πριν την βάφτιση είναι πολύ ωραίες,ήταν χαμογελαστή συνέχεια!!

Λογικα οταν θα πατε στο κεντρο θα πεσει ξερει για υπνο γιατι θα εχει ταλαιπωρηθει!!!!

!!

To αρχικό σχέδιο ειναι να κόψουμε την τούρτα των γενεθλίων της στο κέντρο αλλά μήπως τελικά από την νύστα δεν θα καταφέρει να σβήσει τα κεράκια κ να κοιμηθεί;;; Να την κόψω με το που θα πάμε ή στο τέλος;

και οι δικές μας οι φότο πριν την βάφτιση είναι πολύ ωραίες,ήταν χαμογελαστή συνέχεια!!

Πάντα νομίζω οι πρώτες ειναι πιο πετυχημένες κ μέχρι τη στιγμή που τα ντύνουν μετά δύσκολα βγαίνει κάτι καλό! Στο γιό ειχα τέλειες φωτό κ 10 τελευταίες που το παιδί ειναι μεταξύ φθοράς κ αφθαρσιας κ φαινεται καρέ καρέ μέχρι την ώρα που κοιμάται στην αγκαλιά μου, πολύ πλάκα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...