Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ κορίτσι μου! Εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη, φαινόταν ένας σάκος όταν είχα πάει για πρωτο υπέρηχο. Μια εβδομάδα μετά εμφανίστηκε και ο δεύτερος. Και οι δύο είχαν έμβρυα, αλλά στο ένα δεν ακούσαμε καρδιά. Τώρα είδαμε και τους δύο κατευθείαν, αλλά με διάφορα στο μέγεθος. Ο μικρός εντελώς άδειος κ ο μεγάλος είχε πραγματακια μέσα..! Είναι νωρίς μου είπαν για να ξέρουμε σίγουρα. Κι ότι σε μια εβδομάδα θα φανεί ο.τι είναι..!

Σ ευχαριστώ!! Με το καλό και στα δικά σου όπου να ναι!!,❤️❤️ Για το γόνατο .. ένα "πι" ίσως βοηθούσε. Εγώ έχω πάντα ένα στο πατάρι για ώρα ανάγκης. Μεγάλες γυναίκες είμαστε!!χαχαχαχ

Είναι η υπερένταση από την εξάντληση της ημέρας! Είναι ύπουλη η προγεστερόνη!!!χαχ

Μα περιμένω να με πιάσει το βράδυ αντί το πρωΐ,εχει πάει 3 κ ακόμα το μάτι γαρίδα.Το πρωΐ βέβαια μπορεί να βοηθάει κ η Vasclor.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαρη elenada!!

τι χαρμανι κανατε και βγηκε τετοια κουκλα, ξυπνια και τσαχπινα η Αντζελινα??!!

Χαρμα οφθαλμων το πουλακι μου!!

Τη βλεπω και ανοιγει η καρδια μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο το καλοκαιρι δεν εχουμε ξανακανει μεγαλη διαδρομη πανω απο 1, 1/5 ωρα δηλαδη..

Εγώ το έκοψα νωρίς το "πισωκάθισμα" για να μην μαθαίνει όταν είμαστε οι δυό μας

Εγώ το έκοψα νωρίς το "πισωκάθισμα" για να μην μαθαίνει όταν είμαστε οι δυό μας

εγω δεν οδηγω και ετσι δεν με νοιαζει.. το μονο που σκεφτομαι ειναι πως οταν θα κανουμε δευτερο παιδι (ελπιζω) εκει θα χω προβλημα με το πως θα το διαχειριζομαι αφου δεν θα μπορω να κατσω πισω...

μαρη elenada!!

τι χαρμανι κανατε και βγηκε τετοια κουκλα, ξυπνια και τσαχπινα η Αντζελινα??!!

Χαρμα οφθαλμων το πουλακι μου!!

Τη βλεπω και ανοιγει η καρδια μου!!

Είναι όντως απίστευτη.... εγώ την έχω βαπτίσει την δίδυμη αδερφή της κόρης μου σε μελαχροινό ... μου την θυμίζει τόσο πολυ!

εγω δεν οδηγω και ετσι δεν με νοιαζει.. το μονο που σκεφτομαι ειναι πως οταν θα κανουμε δευτερο παιδι (ελπιζω) εκει θα χω προβλημα με το πως θα το διαχειριζομαι αφου δεν θα μπορω να κατσω πισω...

Πάνε πάρε δίπλωμα για να μην έχεις αυτό το πρόβλημα :tongue: θα το έχεις δικαιολογία

Διαφημίσεις

κι εγώ έχω άστρο... ατυχίας... γκρρ... θυμήθηκα πάλι ότι ειμαι απλήρωτη η δόλια μάνα

δεν εισαι του Ιανουαριου γεννηθεις για αυτο!! (αντε και του Φεβρουαριου..)

Διαφημίσεις

εγώ πια όταν μου μιλούν κ τα δύο από πίσω σαν χορωδία απαντώ "δεν μπορώ ... οδηγώ λέμε!!"

την εχεις!! την εχεις τη δικαιολογια....!!!

εμενα ο συζυγος οδηγει και παιζει με ην κορη του απο τον καθρεφτη.. δολοφονος κανονικοτατος λεμε!!

η δε μικρη οταν καθομαι διπλα της βαζω το χερι μου στο καθισμα της και στηριζομαι και μου το διωχνει.. "δικο μου" λεει η τσαπερδονα..

η δε μικρη οταν καθομαι διπλα της βαζω το χερι μου στο καθισμα της και στηριζομαι και μου το διωχνει.. "δικο μου" λεει η τσαπερδονα..

δικό μου... μόνη μου κ μιμώμη (συγνώμη) το ακούω 40 φορές την ημέρα (φαντάσου από τις 5 και μετά) που να την είχα όλη μέρα τί θα άκουγα...από εχθές λέει το ονομα της όλοκληρο... Ανδρείνα..και έχει πολύ πλάκα αφού το επαναλάμβανα για να το ακούει στα ιταλικά κ μετά αρχισε να το λεει... όταν την ρωτάει όμως λέει και Αντίνα... και της κάνω... όχι Ανδρείνα!!

την εχεις!! την εχεις τη δικαιολογια....!!!

εμενα ο συζυγος οδηγει και παιζει με ην κορη του απο τον καθρεφτη.. δολοφονος κανονικοτατος λεμε!!

H δικιά μου αν δεν έχει κοιμηθεί το βράδυ και είδη νυστάζουμε εμείς πάμε όλοι μαζί στο κρεβάτι, την ανοίγουμε χώρο στην μέση και ξαπλώνει εκεί μέχρι να την πάρει ο ύπνος και να την μεταφέρω. Αν ακουμπήσω εγώ ή ο πατέρας της το χέρι μας ''στη φωλίτσα '' της φωνάζει, έι χέρι, φύγε, σούτ (ξούτ).

δικό μου... μόνη μου κ μιμώμη (συγνώμη) το ακούω 40 φορές την ημέρα (φαντάσου από τις 5 και μετά) που να την είχα όλη μέρα τί θα άκουγα...από εχθές λέει το ονομα της όλοκληρο... Ανδρείνα..και έχει πολύ πλάκα αφού το επαναλάμβανα για να το ακούει στα ιταλικά κ μετά αρχισε να το λεει... όταν την ρωτάει όμως λέει και Αντίνα... και της κάνω... όχι Ανδρείνα!!

Εγώ αν τη ρωτήσω πώς τη λένε λέει Γιωγία αλλά αν τη ρωτήσεις πιανού είναι αυτό δεν λέει το μου (δικό μου) αλλά Γιώγη (όπως έλεγε αρχικά το όνομά της):rolleyes:

Εγώ αν τη ρωτήσω πώς τη λένε λέει Γιωγία αλλά αν τη ρωτήσεις πιανού είναι αυτό δεν λέει το μου (δικό μου) αλλά Γιώγη (όπως έλεγε αρχικά το όνομά της):rolleyes:

Εμένα αν την ρωτήσω πιανού ειναι κάτι λέει και " μωρό"... πιο ειναι το μωρό εδώ τι ρωτάω... Αντίνα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...