Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις για τα ΣΜΝ εκανα και TSH και επαθα σοκ βγηκε 5.79 (1/2). Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω και πως ηταν να κανω ΕΤ το Σαββατο αλλα μας παιρνει να παμε κ για Δευτερα.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Το μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα? οκ, τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..ο ενδοκρινολογος απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο π θα κανω επαναληψη εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια...χθες όλοι ξεστολίσαμε βλέπω...

πάει κι αυτό...μια πρόχειρη σκούπα έβαλα,αλλά άφησε πολύ σκόνη η όλη διαδικασία...

τις επόμενες μέρες πιο εντατικό καθάρισμα...

επισήμως είμαστε οι γύφτοι με το τσαντίρι μας...παλεύω από τη κυριακή να στεγνώσω 2 πλυντήρια...οπότε έβαλα 2 σκοινιά στο μπροστά μπαλκόνι του δρόμου στις κολώνες...

τέλεια!!!

και απλώστρες μέσα στο σπίτι χθες βράδυ...

περιμένουν άπειρα πλυντήρια...και δεν στεγνώνουν...

τι κ$%&καιρος!!

τώρα κάθομαι στο λάπτοπ στη τραπεζαρία κι έχει πάρει και το κορίτσι μου το δικό του...και κάνει ότι κάνω...!!!!!!!!!

το πρωί μας φώναζε από το δωμάτιο της...και αφού δεν πήγαμε αμέσως,κατέβηκε από τη κούνια σαν κομάντο και τσουπ ήρθε!!!!!!!!!!την βάλαμε να το ξανακάνει για να δούμε πως κατέβηκε!

βλέπω τη κούνια να την κάνουμε κρεβατάκι σύντομα!!

ε όχι και κλουβί,είναι μεγάλη κούνια...1.40χ70εκ!!!

και της αρέσει να χοροπηδάει,να πιάνεται από τα κάγκελα,να τρέχει!!

θα το μετατρέψουμε σε κρεβατάκι,αλλά θα έχω την έννοια συνέχεια μην σηκωθεί...

καθόταν ήσυχη κι έπαιζε,τώρα θα κατεβαίνει και πάει η ησυχία μου...

Διαφημίσεις

Πόσο μακρυά είναι αυτό καλέ; Τελικά μονο εγώ τα βάζω πίσω σαν βαλίτσες τα παιδάκια μου και πάμε όπου να'ναι... τους κάνω φανταρική εκπαίδευση:cool:

Καλημέρα!

Σύμφωνα με τον χάρτη του xo.gr 25,11 χιλιόμετρα. Περίπου 28 λεπτά. Δεν το λές και κοντά .

Της δικιάς μου της αρέσει η κούνια της. Είναι φωλίτσα και όχι κλουβί.

ε όχι και κλουβί,είναι μεγάλη κούνια...1.40χ70εκ!!!

και της αρέσει να χοροπηδάει,να πιάνεται από τα κάγκελα,να τρέχει!!

θα το μετατρέψουμε σε κρεβατάκι,αλλά θα έχω την έννοια συνέχεια μην σηκωθεί...

καθόταν ήσυχη κι έπαιζε,τώρα θα κατεβαίνει και πάει η ησυχία μου...

Κλουβίιιιιιιιι..... απαπά ... με πιάνει τρέλα μονο που το σκέφτομαι... κ του γιου τέτοια ήταν αλλά η εικονα πίσω απο τα κάγκελα με τρέλαινε... όχι ότι πρόλαβα να τον δω αλλά λεμε τώρα

Τί να σηκωθεί.. το βράδυ εννοείς;;;

Καλημέρα!

Σύμφωνα με τον χάρτη του xo.gr 25,11 χιλιόμετρα. Περίπου 28 λεπτά. Δεν το λές και κοντά .

Της δικιάς μου της αρέσει η κούνια της. Είναι φωλίτσα και όχι κλουβί.

Εχω συνηθίσει στην Αθήνα που στην ξεφτίλα η απόσταση που θα κάνω κρατά στάνταρ 30' ώρα... αν δεν τα έπαιρνα μαζί με την κίνηση που επικρατεί εδώ δεν θα πήγαινα πουθενά... εγώ έκανα 45' για 14 χλμ απόσταση για τη δουλειά

εδω για να παω απο Κολωνο, Μαρουσι θελω 45 λεπτα αν δεν εχει κινηση και ειμαι και διπλα στην Εθνικη..

για μας ειναι δεδομενες οι μακρυνες αποστασεις και παμε οπως να ναι!

έτσι φωλίτσα όπως το λέει η βίκυ...

καλημέρα βίκυ...

το πρωί που ξυπνάει δεν πάμε αμέσως,τώρα θα μας έρχεται...

ή το βράδυ την βάζω για ύπνο...κι ότι ώρα την πάρει ο ύπνος,μπορεί να μην θέλει να κοιμηθεί αμέσως...θα κατεβαίνει...

φαντάζομαι δλδ...

είναι μεγάλη απόσταση τελικά...από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη...

ευτηχώς η έλλη στο ταξίδι στη διαδρομή ήταν πολύ καλή...στο καράβι 1 ώρα και 15 λεπτά,έπαιζε γύρω γύρω από το τραπέζι που καθόμασταν...

στο αυτοκίνητο 4 1/2 ώρες κάναμε μια στάση μισής ώρας να φάει κρέμα και μετά όσο περιμέναμε το φέρρυ για εύβοια...

κοιμήθηκε λίγο,έβλεπε έξω,τραγουδούσαμε...προς το τέλος κουράστηκε λίγο...

Διαφημίσεις

η δικιά μου στην κούνια ούτως ή άλλως δεν κάθεται . Μόνο για ύπνο μπάινει και τα κάγκελα ανεβαίνουν σε τρία επίπεδα. Αυτή την ώρα ούτε οικονομική άνεση έχω για αλλαγή κρεβατιού γιατί θέλω να πάρω κάτι καλό μια και καλή και επιπλέον αν ξαναμείνω έγκυος σύντομα αναγκαστικά η κούνια θα πάει απέναντι και στην θέση της θα μπει ένα μόνιμο κρεβάτι με συρτάρι μάλλον για να βγαίνει και δεύτερο κρεβάτι αλλά έχουμε και κάποια σχέδια για να κλείσουμε έναν χώρο και να τον μετατρέψουμε σε δεύτερο παιδικό. Αλλά μετα απο δυο χρόνια που θα ξεχρεώσουμε το δάνειο και θα έχουμε άπλα.

στο αυτοκίνητο 4 1/2 ώρες κάναμε μια στάση μισής ώρας να φάει κρέμα και μετά όσο περιμέναμε το φέρρυ για εύβοια...

κοιμήθηκε λίγο,έβλεπε έξω,τραγουδούσαμε...προς το τέλος κουράστηκε λίγο...

Eντάξει μιλάμε κ' για 4,5 ωρες.. εμένα μέχρι το χωριό που ειναι 250χλμ κάθεται άνετα

εδω για να παω απο Κολωνο, Μαρουσι θελω 45 λεπτα αν δεν εχει κινηση και ειμαι και διπλα στην Εθνικη..

για μας ειναι δεδομενες οι μακρυνες αποστασεις και παμε οπως να ναι!

Αν καθόταν φρόνιμα η μικρή δεν θα το σκεφτόμουν. Μιλάμε για μια απόσταση 25 χιλιόμετρα απο περιφεριακό που σημαίνει ταχύτητα 120 χλμ/ώρα χωρίς φανάρια που συνεπάγεται πώς δεν έχω περιθώριο να μου αποσπά την προσοχή. μες στην πόλη που είναι ξεκίνα σταμάτα μπορώ να την ξεγελάσω δείχνωντας την κάτι απο το παράθυρο ή να γυρίσω να την κοιτάξω όταν φωνάζει μαμά ή να αλλάζουμε cd και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

εγω μολις ξεστολισα του γραφειου, σκουπισα και φτιαχνω καφε..

νυσταζω και ψιλοζαλιζομαι κιολας.. πειναω προφανως..

εγω βασικα σε μεγαλες διαδρομες οπως πχ μεχρι το εξοχικο καθομαι πισω μαζι της γιατι ξερω οτι καποια στιγμη βαριεται και την απασχολω..

απο το καλοκαιρι δεν εχουμε ξανακανει μεγαλη διαδρομη πανω απο 1, 1/5 ωρα δηλαδη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...