Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα! Μαεστρία δεν απομακρύνομαι τόσο πολύ μόνη μου με την μικρή γιατί δεν κάθεται φρόνιμα στο αυτοκίνητο και αν ζητάει αγκαλιά θα την καρυδώσω.....

Δεν πειράζει όμως....κανονίστε εσείς και δεν χανόμαστε.....

Έστω και οι δυό μας άλλη φορά θα τα ξαναπούμε μέχρι να είναι και πιο ευέλικτη η δέσποινα. Και όποτε ξαναπάτε στον κουμπάρο περάστε και απο μας , γειτονιά είμαστε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίκη τέλεια!

Ελπίζω να κοιμήθηκε αρκετά και να ξεκουράστηκες κι εσύ!

Μόνο αρκετά! Ξύπνησε στις 11μιση το πρωί και αυτό γιατί πήρε τηλ η μαμά μου . Εντωμεταξύ κάποια στιγμή το βράδυ πάω να την σκεπάσω και την βλέπω μες στον ύπνο της κάνει φουουου! Φυσούσε κεράκια:tongue: Και όλη με την Κυριακή μου έλεγε μαμά φουουουου μπάβο!!!!!

Σήμερα πήγαμε στο ΤΕλλόγλιο, είχε έκθεση για τον Τουλούζ Λωτρέκ, απ' τους αγαπημένους μου ζωγράφους.

εσύ μεταλάχτηκες στην καλύτερη νοικοκυρά και μας βγήκες και κουλτουριάρα.

Α! Και ξέχασα να σου πώ! Πολύ ωραίο το μαλλί σου! σου πήγε άψογα!

καλημερα και απο εμενα..

αρρωστη, αδιαθετη, προβληματισμενη και πεινασμενη.. προς το παρον μονο για το τελευταιο μπορω να κανω κατι..αλλα και αυτο δυσκολο γιατι πρεπει να βγω εκτος γροφειου η να καταβροχθισω σοκολατακια που χω στο συρταρι..

διλληματα που χει η κωλοζωη...:tongue:

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια...

είμαστε σε περίοδο προσαρμογής με την έλλη αφού ξεσάλωσε στο χωριό...

γκρίνια μεγάλη μιλάμε!!

έβλεπε και τα μικρά των κουμπάρων...που είναι θηρία και πάει και η δική μου...όλοι έλεγαν τι ήσυχη που είναι...ε πάει,τη χάσαμε την ησυχία μας!! θα επανέλθουμε όμως!!

ακόμα δεν έχω ξεστολίσει...σήμερα λέω...βάζω πλυντήρια συνεχώς,δεν στεγνώνουν φυσικά,έχει απίστευτη υγρασία...

βρήκαμε το σπίτι στους 12 βαθμούς και μετά από 2 ώρες μας τελείωσε και το πετρέλαιο...

και να μην βρίσκουμε πουθενά χθες κυριακή...σήμερα θα έρθει να μας βάλει...

"δεντο μου..που πηγε δεντο μου???"

αλλα ψυχολογικα θεματα να λυσω!! χαχα!

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα! ακριβώς το ίδιο! Το θεατρινίστικο το κλαψιάρικο το ύφος και δέντο μου, Βισίλη μου.....

καλημέρα κορίτσια...

Καλωσόρισες!! Ετσι ξασαλώνουν κ άντε να τα μαζεψεις, εμένα ήρθαν εχθές το μεσημέρι, ψήλωσε το μικρο μου κ ειχα μονο μια εβδομάδα να τα δω... σήμερα το πρωί μάζευα την κρέμα χεριών που σκέφτηκε να αλλείψει στον καναπέ μου..κι εγώ ακόμη δεν ξεστόλισα κ μου έκανε παρατήρηση η μάνα μου... ησυχία ούτε στο σπίτι μου δλδ

εσύ άργησες να στολίσεις,οπότε έχεις περιθώριο...

χιχι

άσε κάθε βράδυ κοιμόταν 12-1 επειδή είμασταν με τα μικρά κι έπαιζε...

τα άλλα τα μικρά δεν έχουν πρόγραμμα...και η δική μου αμέσως να ανστιγράψει σε όλα

ενθουσιάστηκε παιδάκι μου,γύριζε στο σπίτι και φώναζε "γιαγιά-παπού"

παρόλο που δεν τους θυμόταν.

εσύ μεταλάχτηκες στην καλύτερη νοικοκυρά και μας βγήκες και κουλτουριάρα.

Kουλτουριάρα ήμουν κοπελιά, το νοικοκυρίστικο μου βγήκε τώρα.

Α! Και ξέχασα να σου πώ! Πολύ ωραίο το μαλλί σου! σου πήγε άψογα!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩ! Κι εγώ έχω ξετρελαθεί!!! :mrgreen:

Καλά θα κανονίσω με Δεσποινιώ, να τη δω επιτέλους και θα συζητήσουμε εναλλακτικά σχέδια από κοντά!! Ίσως μπορεί να πάρει τον μικρό και ν' αφήσει τη μεγάλη, ώστε να θηλάσει με την άνεσή της.

Μιαμαμα μου το χρόνια πολλά για τη γιορτή του φαντάζομαι ε; Γενέθλια έχουμε στις 17!!!

Καλώς όρισες!

Κοριτσάκια σήμερα παρέδωσα κι εργασίες και τώρα ... κάθομαιιιιιι. :rolleyes:

Άντε να δούμε τι θα κάνω στη ζωή μου. ΤΙ να γίνω όταν μεγαλώσω;;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ναι βρε για την γιορτή!!

κι εμένα τα ίδια μου λένε για το μαλλί τελικά,γιατί είχα τις αμφιβολίες μου...εκτός από την πεθερά..."δεν φαίνεται το πρόσωπο σου"!!!!!!!!!!!

αχ ναι τι θα γίνουμε???

είναι νωρίς ακόμα,είμαστε μικρές!!!!!!!!!!:tongue::tongue:

Εγω τα αφηνω να μακρυνουν..και ειναι χαλια βασικα γιατι εχουν γινει ουριτσες αλλα θα κανω λιγη υπομονη και θα παω να τα συνεφερω..

δραστικες αλλαγες δεν θελω να κανω ακομη.. στα προσεχη χρονια ισως αλλαξω λιγο το χρωμα..

μεγια σου λοιπον..

εγω πηρα και 2-3 κιλα επιπλεον και γυρισα στην φακλανοκατασταση που ημουν πριν μεινω εγκυος στη μικρη και τωρα αντε να επανελθω ξανα..

ο καθενας με τον πονο του..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...