Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κοπελιές για τις ευχές!

Πριν μια δυο ώρες γυρίσαμε απ' το πάρτυ της Γεωργίτσας, ωραία περάσαμε, της τραγουδήσαμε κιόλας, ο παιδότοπος πολύ καλός, οι κοπελιές που δουλεύουν εκεί είναι στην κατάλληλη δουλειά, πολύ κεφάτες!

Καλά ήταν, αλλά λίγο γιορτές, λίγο πάρτυ, λίγο κόσμος, λίγο τραπέζια, ο Γιάνναρος τα 'χει παίξει!!! Και οι γονείς μαζί του. Είχα προτάσεις για έξοδο σήμερα και λέω "ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ", σέρνομαι!!

Τώρα λέω αύριο το βράδυ ή από Δευτέρα να ξεστολίσω, τα λαμπάκια στο μπαλκόνι τα έβγαλε ο χάζμπαντ σήμερα, τα μέσα μείνανε και βέβαια, ο μεγάλος μπελάς, το δέντρο!!!

Και για να μην αφήσουμε τη Γεωργίτσα χωρίς διαδικτυακές ευχές ...

mickey-mouse-happy-birthday.gif&t=1

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαράκι πολύ ωραίο το δωράκι σας! Ευχαριστούμε πολύ. Δεν πρόκειται να το αλλάξουμε, να ξέρεις!

Γυρίσαμε έντεκα και στο σπίτι, η Γεωργίτσα απο τις 8μιση το πρωί ξύπνια χωρίς μεσημεριανό ύπνο.......πρέπει να κοιμηθεί κανένα 20ωρο για να αναπληρώσει μετα απο τέτοια κούραση.....

Διαφημίσεις

Βίκη τέλεια!

Ελπίζω να κοιμήθηκε αρκετά και να ξεκουράστηκες κι εσύ! Να σου πω, επειδή η άλλη η χωριάτα δεν μπορεί ν' απομακρυνθεί πολύ, λόγω θηλασμού, εσένα σε βολεύει να κανονίσουμε Cosmos;;; Γι' αυτό το Σάββατο;

Το πάρτυ Τζες ήταν πολύ ωραίο, καλή παρέα, ωραίος ο παιδότοπος, ωραία τα τραγουδάκια που είπανε στη μικρή, είχε κοπέλες που ασχολήθηκαν πολύ με τα μικρά, αν κι ο δικός μου ήταν πολύ κουρασμένος.

Σήμερα πήγαμε στο ΤΕλλόγλιο, είχε έκθεση για τον Τουλούζ Λωτρέκ, απ' τους αγαπημένους μου ζωγράφους.

Το απόγευμα ξεστολίσαμε και τώρα κοιμήσαμε τον μικρό και χαλαρώνουμε.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

2700002uktlw3qgcv.gif

χρόνια πολλά στη Μελίνα!!να τα εκατοστήσει,να την χαίρεσαι Δέσποινα μου!

2114866zt7m7jwdnk.gif

χρόνια πολλά στη Χρστούλα!!πάντα χαρούμενη!!να την χαίρεσαι προσπ!!

1919038r6srf3pmum.gif

χρόνια πολλά στην Αντζελίνα!!πάντα ευτυχισμένη!

1648867h9uol6qvqz.gif

χρόνια πολλά στη Δανάη!!ειρηνάκι να την χαίρεσαι!!

2447011y5893lu2rf.gif

χρόνια πολλά στη Γιωτούλα μας!!πάντα χαρούμενη να είναι!!

955812b2mf4wongx.gif

χρόνια πολλά στη Γεωργίτσα μας!!να την χαίρεσαι Βικάκι!!!πάντα χαρούμενη!!

Διαφημίσεις

Βίκη τέλεια!

Ελπίζω να κοιμήθηκε αρκετά και να ξεκουράστηκες κι εσύ! Να σου πω, επειδή η άλλη η χωριάτα δεν μπορεί ν' απομακρυνθεί πολύ, λόγω θηλασμού, εσένα σε βολεύει να κανονίσουμε Cosmos;;; Γι' αυτό το Σάββατο;

Το πάρτυ Τζες ήταν πολύ ωραίο, καλή παρέα, ωραίος ο παιδότοπος, ωραία τα τραγουδάκια που είπανε στη μικρή, είχε κοπέλες που ασχολήθηκαν πολύ με τα μικρά, αν κι ο δικός μου ήταν πολύ κουρασμένος.

Σήμερα πήγαμε στο ΤΕλλόγλιο, είχε έκθεση για τον Τουλούζ Λωτρέκ, απ' τους αγαπημένους μου ζωγράφους.

Το απόγευμα ξεστολίσαμε και τώρα κοιμήσαμε τον μικρό και χαλαρώνουμε.

ΧΩΡΙΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΜΑΡΗ!!! ΟΥΣΤ!!!! ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...