Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα κορτσούδια. Μαεστρία στις 6. Θα σου στείλω στο μέιλ σου τον χάρτη με τη διαδρομή αλλά θα μιλήσουμε και στο τηλ.

Ελενάντα απο κατορθώματα δεν ξέρω αν είναι της ηλικίας ή του χαρακτήρα της αλλά είναι μεγάλο θεατράκι! πάιρνει το τηλ και προσπειείται πως μιλάει. ένας μονόλογός της: παππουουουουού?? ναι! Α! ναι ναι ναι! Α! Μπάιε ναι! τι? οχι (κοφτα)! αχαχαχαχαχα! ναιαιαιαιαι! Α! τείνω! γεια σου!

Επίσης στέκεται όρθια στο χείλος του καναπέ ή ξαπλώνει με το κεφάλι της να κρέμεται κάτω και φωνάζει μαμά πέτω (πέφτω) μαμά πέτω , μέχρι να πάω να την σώσω:tongue::rolleyes:

Επίσης είναι μεγάλη μαϊμού στα καλά του καθουμένου ξυλοφωρτώνει τον καημένο τον Μάριο (μαεστρία μην φοβάσαι δεν κυνδυνεύει ο Γιαννάκης, μόνο στον Μάριο τα κάνει αυτά) και στα καλά του καθομένου πάλι εκεί που τον βλέπει να κάθεται πάει τον αγκαλιάζει σφυχτά και λέει μαγιούλι μου! μαγιούλι μου! (Μαριούλι μου). αλλά λιώνω όταν με αποκαλέι μανούλα μου!!!!

κουκουβαου κουκουβάου! Αυτά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορτσούδια. Μαεστρία στις 6. Θα σου στείλω στο μέιλ σου τον χάρτη με τη διαδρομή αλλά θα μιλήσουμε και στο τηλ.

Ελενάντα απο κατορθώματα δεν ξέρω αν είναι της ηλικίας ή του χαρακτήρα της αλλά είναι μεγάλο θεατράκι! πάιρνει το τηλ και προσπειείται πως μιλάει. ένας μονόλογός της: παππουουουουού?? ναι! Α! ναι ναι ναι! Α! Μπάιε ναι! τι? οχι (κοφτα)! αχαχαχαχαχα! ναιαιαιαιαι! Α! τείνω! γεια σου!

Επίσης στέκεται όρθια στο χείλος του καναπέ ή ξαπλώνει με το κεφάλι της να κρέμεται κάτω και φωνάζει μαμά πέτω (πέφτω) μαμά πέτω , μέχρι να πάω να την σώσω:tongue::rolleyes:

Επίσης είναι μεγάλη μαϊμού στα καλά του καθουμένου ξυλοφωρτώνει τον καημένο τον Μάριο (μαεστρία μην φοβάσαι δεν κυνδυνεύει ο Γιαννάκης, μόνο στον Μάριο τα κάνει αυτά) και στα καλά του καθομένου πάλι εκεί που τον βλέπει να κάθεται πάει τον αγκαλιάζει σφυχτά και λέει μαγιούλι μου! μαγιούλι μου! (Μαριούλι μου). αλλά λιώνω όταν με αποκαλέι μανούλα μου!!!!

κουκουβαου κουκουβάου! Αυτά!

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ.. μια απο τα ιδια και εμεις...αστα... πολυ λιωσιμο!

Διαφημίσεις

Kι εγώ θέλω το "μανούλα μου", ουααααααααααααααααα!

Ναι βρε, θα σε πάρω τηλ το Σάββατο νωρίς να μου πεις, κάτι ξέρω από Εύοσμο, θα το βρω φαντάζομαι. ;)

αν ξέρεις το γυμναστήριο του Ευόσμου δεν χρειάζεται να σου πώ τίποτα , δεν είναι δύσκολο , θα το βρείς.

που ειθε μαλουλα..??? ρωταει η σκατου

η δικιά μου όταν ψάχνει κάποιο αντικείμενο λέει που ' ναι? πού ' ναι? και κουνάει τα χέρια με απορία και όταν το βρίσκει να το! μπάβο !

επίσης τώρα τελευταία κάνει γλύκες και στον Αϊ Βασίλη που αρχικά φοβόταν και τον είχαμε βγάλει στην είσοδο αλλά τελικά μόνη της ζήτησε να τον ξαναβάλουμε μέσα. πάει τον αγκαλιάζει και λέει Βισίλη μου ! Απάωω! (αγαπάω)

Κι ο δικός μου "Βασίλης" λέει! :D

To ξέρω το Γυμναστήριο, εκεί κοντά, στη Μαρτίου στο Μασούτη, μένει ο κουμπαρούλης/κολλητός μου! Εκεί είναι; Απ' τη μεριά που 'ναι οι ψαροταβέρνες ή απ' την άλλη;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αν ξέρεις το γυμναστήριο του Ευόσμου δεν χρειάζεται να σου πώ τίποτα , δεν είναι δύσκολο , θα το βρείς.

η δικιά μου όταν ψάχνει κάποιο αντικείμενο λέει που ' ναι? πού ' ναι? και κουνάει τα χέρια με απορία και όταν το βρίσκει να το! μπάβο !

επίσης τώρα τελευταία κάνει γλύκες και στον Αϊ Βασίλη που αρχικά φοβόταν και τον είχαμε βγάλει στην είσοδο αλλά τελικά μόνη της ζήτησε να τον ξαναβάλουμε μέσα. πάει τον αγκαλιάζει και λέει Βισίλη μου ! Απάωω! (αγαπάω)

εχθες πηραμε το δεμα με τις σοκολατες απο την Αυστρια και μου ελεγε.. τι εχει μεσααααα??? πεντακαθαρα..

ο δε φιλος μας της εστειλε ενα υφασματινο με πλαστικη επενδυση πανελ οπου εχει ενα μαρκερ που βαζεις νερο και ζωγραφιζεις πανω στο πανελ το οποιο μολις βρεχεται εμφανιζει χρωματα απο ενα ουρανιο τοξο που εχει μεσα η επενδυση.. μετα απο 5 λεπτα οτι εχεις ζωγραφισει εξαφανιζεται και ετσι παιζεις συνεχεια.. κατι αναλογο ειδα και στο Jumbo αλλα δεν προλαβα να το παρω και ετσι μας προλαβε εκεινος και ειναι σουπερ και δεν λερωνει

aqua doodle λεγεται.

Κι ο δικός μου "Βασίλης" λέει! :D

To ξέρω το Γυμναστήριο, εκεί κοντά, στη Μαρτίου στο Μασούτη, μένει ο κουμπαρούλης/κολλητός μου! Εκεί είναι; Απ' τη μεριά που 'ναι οι ψαροταβέρνες ή απ' την άλλη;

πίσω απο το γυμναστήριο ακριβώς!!!!!

Διαφημίσεις

μαμα.. ζε σελο αλλα τσονια..κουρασασικα.. (μαμα δεν θελω αλλα ψωνια..κουραστηκα..)

Η δικιά μου είναι πιο τεμπέλα. Όχι άλλο και τέλος!

Α! δεν σας είπα ξέρει και τη Μαντόνα! Ο άντρας μου έχει όλα τα video clips σε dvd και παρακολουθεί με αφωσίωση. Διαλέξει και τραγούδια. Αν δεν της αρέσει κάτι φωνάζει όχι ατό. Άλλο. Και αν κάνω πως βγάλω το dvd για να βάλω κάτι άλλο πετάγεται και λέει, Έι , Μαντόνα!

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Ο δικός μου όταν του δίνω στυλό ή μαρκαδοράκια να γράψει, γίνεται επιλεκτικός. Όχι ατό, άλλο, κλπ.

Πάντως ΑΚΟΜΑ δεν παρακολουθεί τηλεόραση. Αυτό είναι καλό ή κακό; Μήπως έχει διάσπαση προσοχής το παιδί; Γιατί δεν κάθεται λίγο στον κώλο του;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εντάξει Βίκη, θα το βρούμε. :D

Καλέ κι ο δικός μου, κουβέντα κανονική κάνουμε. Δεν έχει φάση που συνεννοούμαστε επιτέλους με τα μωρά;

Η δικιά μου είναι και ρουφιανάκι. τις προάλλες πήρε ένα καθρευτάκι μου και έκανε πώς βγάζει τα φρύδια της και μου λέει μαμά? γιαγιά έτσι. (μου έλεγε τί κάνει η γιαγιά της). επίσης όταν πετυχαίνουμε καμιά διαφήμιση στην τηλεόραση μου λέει ατι αυτό βλέπει η γιαγιά της:tongue: ο πληροφοριοδότης.....:tongue::P

ΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧαΧα!

Ο δικός μου όταν του δίνω στυλό ή μαρκαδοράκια να γράψει, γίνεται επιλεκτικός. Όχι ατό, άλλο, κλπ.

Πάντως ΑΚΟΜΑ δεν παρακολουθεί τηλεόραση. Αυτό είναι καλό ή κακό; Μήπως έχει διάσπαση προσοχής το παιδί; Γιατί δεν κάθεται λίγο στον κώλο του;

μια χαρα ειναι το παιδακι σου..

και εμενα ξεδιαλεγει τα χρωματα στις μπογιες.. κανιε τον dj και διαλεγει ποιο cd και ποιο τραγουδι θελει και γενικα εχει αποψη

απο την αλλη βλεποντας οτι μεγαλωνει και ανεξαρτητοποιειται και φερεται σαν μεγαλο παιδι κατανοω ποσο θα θελα ακομη περισσοτερο ενα ακομη μωρακι..(ο καθενας με τον πονο του).. :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...