Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λοιπον εχω για της κορης μου ενα ζευγαρι λευκα αθλητικα ΝΙΚΕ και δυο ζευγαρια μπαλαρινες ενα καφε ματ με μικρο φιογκακι και ενα γυαλιστερο σκουρο γκρι -ανθρακι και αναρωτιεμαι αν χρειαζεται να παω να της βρω τελικα μποτακι οπως της primigi σαν αυτα που χες παρει εσυ jesgk..

σκεφτομαι μηπως ειναι πλεονασμος αφου μενουν 4 μηνες μεχρι την ανοιξη και δεν πολυβγαινουμε εκτος απο σουπερ μαρκετ, κανα παιδοτοπο και καμια επισκεψη στη χαξη και στη φεξη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

υποψιν οτι το Τριωδιο ανοιγει 13/2 και τελειωνει 6/3 (7 ειναι η Καθαρα Δευτερα)

μουμπλε μουμπλε.. τι να ντυσω τι μικρη φετος???!! Μαλλον Κοκκινοσκουφιτσα αφου της αρεσει τοοοοοσο πολυ...

κανα παρτακι θα ταν μια χαρα αλλα μαλλον με κοβω να πηγαινουμε σε κανενα καρναβαλι..

Καλησπεεερααα!!!χρονια πολλα στο μανωλιο και τη γιωτουλα μας που δεν προλαβα να της ευχηθω χθες! να σας ζησουν κοριτσια! να ειναι παντα καλοτυχα!

στη σαλονικα ω ναι ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΠΑΛΙ!!!:?:?:?:? ΑΜΑΝ! 2 μηνες ειμαι εδω και εχει χιονισει 2 φορες! εσωκλειστο το εχω το παιδι!:?:? θελω αθηναααα μπουχουχουχου....εμεις θα κανουμε το παρτακι μας την πεμπτη και δεν εχω κανει τιποτα ακομα:confused::confused: σημερα ηθελα να παω για ψωνια και στα τζαμπο για δωρακια και εξω χιονιζει...γκρρρ!!!σκατα παρτυ θα κανω....:?:?

πειτε καμια ιδεα για φαγητο για το παρτυ (αν παω να ψωνισω δηλδη...)

πειτε καμια ιδεα για φαγητο για το παρτυ (αν παω να ψωνισω δηλδη...)

καλω την.εγω ειχα τα κλασικα. εψησα ετοιμα σπανακοπιτακια,κι εφτιαξα σπιτικα:

ζαμπονοτυροπιτακια,πυροσκι,σαντουιτσακια,τυροπιτακια ευκολα με φετα και μπεικον,μακαρονοσαλατα με διαφορα λαχανικα,ποπκορν,κι ενα τρενακι με φρυγανιες και μερεντα.

η πεθερα μου εφτιαξε κεφτεδακια,ντολμαδακια,λαχανοντολμαδες και παστιτσιο.

αυτα!ειχα 30 ατομα περιπου και περισσεψαν πολλα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

χρονια πολλά στον Μανωλάκη! αχ, Το Σάββατο και το δικό μας πάρτυ!

γειά σας κορίτσια!

Ελενάντα ξέχασα να σου πω. Το πάρκινγκ που σου έλεγα είναι απέναντι απο τον τάφο του Καζατζάκη. Σου λέει κάτι?

ναι,βικη,ξερω,αλλα εχω να περασω απο κει πολυ καιρο,γι'αυτο δεν το πηρα χαμπαρι.αλλα κι οποιον ρωταω δεν το ξερει.ετοιμο ειναι τωρα?

πες κανενα κατορθωμα της γιωργιτσας,καλα ειναι?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Kαλησπερα μανες Χρονια πολλα και καλη χρονια με υγεια!!!!!

Τα εχω χασει με τισ ημερες οποτε μπηκα να δω τικερακια για να ευχηθω για τα παιδια μας:mrgreen::mrgreen:

Χρονια πολλα στη Χριστουλα,την Ατζελινα,την Γιωτουλα και τον Μανωλο!!!!!Να χαιρεστε τα παιδακια σας κοριτσια!!!!!

an1cEPTB0361210MTVkcHwzODUwMDUyM2xhfERhbmFl.gif

an1cHu9003D1210MTYzZHw1NjI1ODc4ZGF8QmVib3Vsb3MgaXM.gif

ωραια!τι δωρακια πηρες?ειναι πολλα παιδακια?

Δεν πήρα ακόμα τπτ, έχω 2 βδομάδες να το σχεδιάσω, κάτι θα σκεφτώ!

χρονια πολλά στον Μανωλάκη! αχ, Το Σάββατο και το δικό μας πάρτυ!

Κοριτσάκι τι ώρα περίπου; Θα σε πάρω τηλ να μου πεις και που ακριβώς.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα..

μιας και εγω σημερα θα την κοπανησω για το εξοχικο (αν η μικρη δεν μου κανει κανενα μπαμ με πυρετο γιατι απο χθες ειναι με καταρροη και περασα ΜΑΥΡΗ νυχτα αραχνη..) να ευχηθω προκαταβολικα χρονια πολλα στην Γεωργιτσα για τα γενεθλια της αλλα και σε ολους του Γιαννηδες (Maestria!) και τις Ιωαννες.

Και απο βδομαδα παλι μαζι..και τα κεφαλια μεσα..

καλημερα..

μιας και εγω σημερα θα την κοπανησω για το εξοχικο (αν η μικρη δεν μου κανει κανενα μπαμ με πυρετο γιατι απο χθες ειναι με καταρροη και περασα ΜΑΥΡΗ νυχτα αραχνη..).

Καλημέρα,

καλά να περάσετε, περαστικά στη μικρή.

Διαφημίσεις

MERCI! Ελπιζω...

τι λενε τα μικρα? πως τα περνουν στο χωριο?

Εχθές το βράδυ μίλησα με το Θοδωρή, η μικρή έρχεται στο τηλέφωνο αλλά δεν μου λέει κουβέντα.. καλά ειναι ευτυχώς, τους κάνει καλό το χωριό αφού βγαίνουν και παίζουν στη γειτονιά, πάνε στα χωράφια για μανιτάρια και ξύλα, τα πάει στη θάλασσα... ο Θοδωρής αγαπά πολυ τη φύση και του αρέσει

Εχθές το βράδυ μίλησα με το Θοδωρή, η μικρή έρχεται στο τηλέφωνο αλλά δεν μου λέει κουβέντα.. καλά ειναι ευτυχώς, τους κάνει καλό το χωριό αφού βγαίνουν και παίζουν στη γειτονιά, πάνε στα χωράφια για μανιτάρια και ξύλα, τα πάει στη θάλασσα... ο Θοδωρής αγαπά πολυ τη φύση και του αρέσει

μπραβο! ωραια περνουν..και ειναι καλο που κανουν δραστηριοτητες οπως το να μαζευουν μανιταρια..

εμενα η μικρη δεν αφηνει κανεναν να μιλησει στο τηλεφωνο χωρις να χει προηγουμενως μιλησει εκεινη..και σαφως λεει ΟΤΙ της ερθει στο μυαλο!

να ευχηθω προκαταβολικα χρονια πολλα στην Γεωργιτσα για τα γενεθλια της αλλα και σε ολους του Γιαννηδες (Maestria!) και τις Ιωαννες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! :D

Εύχομαι να 'ναι καλά η μικρή, ν' απολαύσετε το εξοχικό.

Χθες πήγαμε σε παιδότοπο με φίλη για καφέ. Είχανε γιορτή, ένας ηθοποιός/ανιματέρ, δεν ξέρω τι, έκανε τον Άγιο Βασίλη, τους δώσανε δώρα, σούπερ ήταν!

Ο μικρός με κλάματα έφυγε και ξεράθηκε στον ύπνο μετά, κουράστηκε, αλλά πέρασε καλά.

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...