Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχθές το βράδυ άφησα την μικρή στη μητέρα μου για να μην έρχεται πρωί πρωί στο σπίτι μου να την κρατήσει αφού ειχε κάτι δουλειές στο δικό της κ όταν πήγα σπίτι χωρίς τη μικρή μου λέει ο γιός "που ειναι η αδερφή μου" κ του λέω την άφησα στη γιαγιά να κοιμηθεί εκει να κάτσουμε λίγο μαζί

κ τί μου απάντησε το τέρας "Επιτέλουςςςςς... να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας, μας έχει τρελάνει η τσουράπω η αδερφούλα"

χαχα!!! καλος ο μικρος!!! η αληθεια ειναι πως οταν υπαρχουν πανω απο ενα παιδια ειναι καλο να γινεται ενα μικρο διαλλειμα και να αφιερωνουν οι γονεις αποκλειστικοτητα σε ενα απο τα παιδια για να κρατιουνται οι ισορροπιες..

ιδιως ο Θοδωρης θα το χει αναγκη γιατι ειναι και μεγαλυτερος σε ηλικια και τα ενδιαφεροντα τους εχουν αλλαξει δραματικα πιστευω απο οτι οταν ηταν 2,3,4 ετων..

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!

τι κανετε?

χρονια πολλα στον θανασακι της μπουμπουλιθρας!να τον χαιρεσαι συμπεθερα!

jesgk,ακομα ψαχνεις για φορεμα,ε?καλη τυχη!εγω δεν εχω αγορασει ποτε πανω απο 100ε φορεμα,γτ δεν εχει χρειαστει να παρω κατι τοσο καλο,ακομα.

κι εμεις φοραμε 12-18 μηνων ρουχαλακια.

τι μαγειρεψατε για σημερα?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Εχθές το βράδυ άφησα την μικρή στη μητέρα μου για να μην έρχεται πρωί πρωί στο σπίτι μου να την κρατήσει αφού ειχε κάτι δουλειές στο δικό της κ όταν πήγα σπίτι χωρίς τη μικρή μου λέει ο γιός "που ειναι η αδερφή μου" κ του λέω την άφησα στη γιαγιά να κοιμηθεί εκει να κάτσουμε λίγο μαζί

κ τί μου απάντησε το τέρας "Επιτέλουςςςςς... να ησυχάσει λίγο το κεφάλι μας, μας έχει τρελάνει η τσουράπω η αδερφούλα"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλο!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Αχ jesgk οσο και να μην το παραδεχετε ο μικρος του λειπετε!!!Ηταν ευκαιρια να σας χορτασει παλι οπως πρωτα....Το μαναρι μου!!!!

Κοριτσια κατα τα αλλα ειμαι υπερβολικα κουρασμενη!!Το αφεντικο μου με επρηξε στην κυριολεξια c004.gif ,ειμαι και κομματια γιατι η σκατουλα μου παλι δεν κοιμαται καθολου το βραδυ (υποφερει το πουλακι μου με τα δοντακια της) θελει συνεχεια να ειναι στην αγκαλια μου!!!!

Δεν εχω διαβασει να σας πω την αληθεια και ολα οσα γραψατε σημερα.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! c023.gif

Χρονια Πολλα στους εορταζοντες!!!Μπουρμπουλιθρα να χαιρεσαι τον υιο,και ευακι να χαιρεσαι το συζυγο!!!!Εγω προλαβα και σας διαβασα,αφησαμε τη γαλατοσυζητηση,και πιασαμε την ρουχοσυζητηση!Κι εγω δεν εχω δωσει ποτε πανω απο 150 ευρω για ρουχο,αλλα αν υπαρχει η δυνατοτητα και ημουν ανετη στο θεμα ,ισως και να τα εδινα!Τζες,σιγουρα θα βρεις κατι ωραιο,μονη συμβουλη που μπορω να δωσω ,ειναι να μην ψωνισεις απο τυπου μπουτικ που εχουν κατι μεγαλιστικα,σατεν,γυαλιστερα,πανακριβα ρουχα(τυπου τουαλεττα),και οντως μοιαζεις με τουαλεττα οταν τα φορας!!!Σε καποιο καλο μαγαζι,με τις εκπτωσεις που εχει ,κατι θα βρεις ωραιο....δεν μπορει.Αλλα σε καταλαβαινω ,πως και το πανωφορι το θες,και καλσονακι και παπουτσι βεβαια!Ευχομαι καλες αγορες,και να προσθεσω πως ο γιος σου εχει τρελο γελιο!!!

κι εμεις σαββατο πηγαμε για καφε,και απο το πολυ τρεξιμο σε ολα τα τραπεζια ,εριξε ενα χεσ..μο,που αναγκαστηκα να φυγω γιατι αφηνε μυρωδια....να προσθεσω πως τις τελευταιες μερες τρωει ασταματητα ολη μερα,μιλαμε για ποσοτητες !!!!φτου δηλαδη,αλλα αυτο το μαμ μαμ μαμ μαμ,αντοιχει στα αυτια μου και κατα τη διαρκεια του υπνου!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Αχ jesgk οσο και να μην το παραδεχετε ο μικρος του λειπετε!!!Ηταν ευκαιρια να σας χορτασει παλι οπως πρωτα....Το μαναρι μου!!!!

Κοριτσια κατα τα αλλα ειμαι υπερβολικα κουρασμενη!!Το αφεντικο μου με επρηξε στην κυριολεξια c004.gif ,ειμαι και κομματια γιατι η σκατουλα μου παλι δεν κοιμαται καθολου το βραδυ (υποφερει το πουλακι μου με τα δοντακια της) θελει συνεχεια να ειναι στην αγκαλια μου!!!!

Δεν εχω διαβασει να σας πω την αληθεια και ολα οσα γραψατε σημερα.ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!! c023.gif

EYA καλα..εμενα και εσενα μας παει μαμιοντας..καθε φορα ολο μαζι συμπεφτει να ξαγρυπναμε..ε! να τηλεφωνιομαστε τις νυχτες να τα λεμε!!

εγω παλι δοκιμασα να της δωσω φρεσκο γαλα αυτη τη φορα αλλα αν και στην αρχη εδειξε ενα μικρο και πολυ συντομο ενδιαφερον τελικα δεν ενεδωσε..

αφηστε που εβγαζε το μπιμπερο και επιανε το θηλη και τη περιεργαζοταν οπως κανει οταν παιζει με τη δικη μου καμια φορα...νομιζω οτι το προβλημα ειναι λιγο μεγαλυτερο και θελει πολυ χρονο..

προς το παρον ειπα στη κουνιαδα μου την ημερα που δεν εχει αυγο στο δεκατιανο (που λειπω κιολας) να προσπαθησει να της δωσει γαλα να πιει..βεβαια προτιμω με το εκπαιδευτικο ποτηρακι αλλα δεν ξερω σε σχεση με το μπιμπερο τι επιτυχια θα χει..αν και το νερο τοωρα πια το πινει καλα...

γεια σου cristin...να κανεις τον σταυρο σου που θελει ολο μαμ μαμ ο γιος σου..εγω κανω αμαν και πως να την δω να θελει να φαει (και να φαει πραγματικα και οχι να τσιμπολογησει σα το σπουργιτι)

Διαφημίσεις

α !!!

όχι να της βάλεις ένα φορεματάκι,θα βγάλει ένα σωρό φότο πριν!!!

αυτό το το φόρεμα φαίνεται περισσότερο από το βαφτηστικό.

μετά λίγο τα πολλά υφάσματα λίγο που κλαίει!!

δεν φαίνεται και τέλεια το βαφτηστικο.

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Κι εγω δεν το πιστευα αλλα ολες οι καλες φωτο βγαινουν πριν!!

μετα το παιδι ειναι ταλαιπωρημενο και μεσα στα λαδια..

Εγω ειχα παει ενα ροζ Burberry (μου τη δινει το μπεζ) και ηταν πολυ

ωραιο, ουτε πολυ απλο αλλα ουτε και πολυ φρου φρου..

yRf6p1.png

Καλησπερα η καλημερα και απο μενα..

Πηγαμε στην παιδιατρο και ειμαστε 77εκ και 9,5 κιλα..

Ευτυχως ξεκολλησε απο το 74 αλλα και παλι κοντη μου φαινεται.

Με τα ρουχα εχω και γω πολυ προβλημα..Μονο τα Bennetton που ειναι για 74 το 12 μηνων ειναι ακριβως στην ηλικια νομιζω.

Τα πιο τεραστια ειναι τα Μothercare..Οτι της εχω παρει ακομα να το βαλει.. Ολα μεγαλα μας ειναι και να δω ποτε θα τα βαλουμε.Το καλοκαιρι;;;;;;;;;;;;;;;

Εχουμε τοσα πια και μας εφεραν και στα γενεθλια και παω και τα περνω για του χρονου.

TA CHICCO απλα τα λατρευω!!!!!!!!!!!!! Ολα σχεδον τα πολυ μπεμπε της ηταν απο κει.. Αχ αχ αχ! Χτες εβλεπα βιντεο οταν ηταν η Ναταλια νεογεννητη..

Πολυ συγκινηθηκα

yRf6p1.png

καλημερα..

σημερα δεν ξυπνησα πολυ καλα..εχω διαρκως ζαλαδες και νοιωθω να ζεσταινομαι..και γενικα μια περιεργη αδιαθεσια..μαλλον την αρπαξα..θα δω πως ειμαι και αναλογως θα δω αν θα παω δουλεια μην χειροτερεψω..βουιζει το κεφαλι μου..φταιει και το ξενυχτι αφου η μικρη απο τις 3 εως τις 5 και κατι με ειχε στο περα δωθε.

My princess εχεις δικιο και τα benetton ειναι τσιμα τσιμα για το υψος τους.. το κακο ειναι πως αν θα τους κανουν τα ρουχα τους ετους η του 12-18 το καλοκαιρι καηκαμε γιατι ειναι ολο χειμωνιατικα!

καλημερα σε ολα τα κοριτσακια μου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...