Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χρονια πολλα σε οσα μωρακια που γιορταζαν....μελινα,αντζελινα,χριστινα,γιωτουλα,μανωλη και γεωργια(ελπιζω να μην ξεχασα κανενα.................!!!!!!!!

να στε παντα γεματο υγεια ,αγαπη και ευτυχια σε ολη σας τη ζωη!!!!!!

και να ευχηθω καλη χρονια σε ολους μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NjM0MFWyBlwwFWgCzQ,,29.png

eNortjKzUjI0NjM0sFCyBlwwFXEC0A,,24.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλες σας, να χαίρεστε τις οικογενειές σας, τα παιδάκια σας!! Το Νεο Ετος να φέρει ευχάριστες αλλαγές κ χαρούμενα νεα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ κ ΕΧΟΥΝ τα γενεθλιά τους αυτές τις μέρες... ένα συγνώμη στα πάρτυ των κοριτσιών που δεν παρεβρέθηκα αλλά ήμουν εκτός Αθηνών κ επέστρεψα σήμερα.

Τα νέα μου: Ολη την εβδομάδα που μας πέρασε ειχα άδεια και περνούσα τις ώρες με τα παιδάκια μου που τα είχα τοσο ανάγκη. ... .. εχθές τα κατεβάσαμε στο χωριό στους γονείς μου αφού αυριο δουλεύω ξανά κ μου ήταν πολύ δύσκολος ο αποχωρισμός....

Οι γιορτές πέρασαν καλά.. υπήρχαν κ διάφορες εντάσεις... κλασικά ... αλλά τέλος καλό... όλα καλά... μια νέα αρχή για όλες μας.

Σας φιλώ γλυκά

Διαφημίσεις

Καλη χρονια κοριτσια!! με υγεια και ευτυχια!

σας ευχαριστουμε για τις ευχες!

χρονια πολλα στο προσπερακι (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΚΛΙ!! ΜΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΟΥΚΛΑ!!ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!)

Χρονια πολλα και στο αγγελουδι της παρεας (ασχετα αν η μαμα του ολο διαολακι το λεει!!:D:D:D) Να σας ζησει λενιω μου!!!

μαεστρια ακομα περιμενω το τηλεφωνο...γκουχου γκουχου....8-)8-):cool:

η γλωσσου-αγγελουδι(εδω γελανε,δεσποινακι:tongue:) αντζελινα,σας ευχαριστει πολυ για τις ευχες σας και σας στελνει πολλα γλυκα φιλακια!

περασαμε τελεια!περισσοτερες λεπτομερειες,οταν μαζευτουμε ξανα ολες.αν μαζευτουμε:tongue:

φιλιαααα!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Καλη χρονια σε ολες και ολους κατ αρχην

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω για τις ευχες που αφορουν την μικρουλα μας για τα γενεθλια της και για τα κοπλιμεντα σου desp επισης..

Χρονια πολλα στην Γιωτουλα της Αναγεννησεως (διοτι μιλαμε για ενα λεπτεπιλεπτο ευθραυστο καλοσυνατο κουκλακι) και στην Αντζελινα μας αλλα ΚΑΙ στην Δαναη της irene.. και αυριο για τον Μανωλακι μας..προκατ

δεν μπορουσα να μπω καθολου τις προηγουμενες μερες διοτι ζουσα εναν μαραθωνιο καθως ετοιμαζα σπιτι, τραπεζια για παραμονη και ανημερα και για το παρτυ συν οτι Κυριακη ειχα και βαφτιση και το παρτυ της Γιωτουλας αρα δεν εκατσα καθολου..

σημερα πισω στη δουλεια μου (για ξεκουραση δηλαδη χαχα!) αν και μου λειπει η μικρη μου γλωσσοκοπανα και την Τεταρτη το βραδυ θα την κοπανησουμε 4 μερες στο εξοχικο..και μετα βεβαια τα κεφαλια μεσα μεχρι την Καθαρα Δευτερα..

ΕΥΑ!!

Σε ευχαριστω που μας τιμησατε με την παρουσια σας στο παρτυ μας και ευχαριστω που μας φιλοξενησατε τοσο ομορφα στο δικο σας αν και σας στησαμε λιγακι..

Επισης να σου ευχηθω ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στην δουλεια σου που απο σημερα ξεκινας και καλο αγωνα, καλοριζικη, σιδηροκεφαλη και οτι μπορει να ελπιζει μονο σε καλοτυχια..

Jesgk σε ευχαριστω που μας ενημερωσες για το οτι δεν θα ερχοσουν και ζητω συγνωμη που δεν απαντησα απλα δεν μπορεσα. Του χρονου τωρα..By the way super η κολλητη φορμα της Ευας.. της παει γαντι..ξερει η κοπελα..:lol:

αυτααααααα.. καλη μερα και καλη εβδομαδα και ο Θεος να μας ευλογει για ολα τα καλα και να μας δινει δυναμη για ολα τα κακα..

μαεστρια ακομα περιμενω το τηλεφωνο...γκουχου γκουχου....8-)8-):cool:

Εσύ μη μιλάς, ξεχασιάρα κοπελιά!

Έλειπα μαρή, είχα πάει για χαμάμ, χθες ήρθα. :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εσύ μη μιλάς, ξεχασιάρα κοπελιά!

Έλειπα μαρή, είχα πάει για χαμάμ, χθες ήρθα. :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

καλημερα

για πες για το χαμαμ.. πως που και γιατι πηγες.. απο που δηλαδη ξεφυτρωσε αυτη η δραστηριοτητα... εχω χασει επεισοδια..

Διαφημίσεις

ααα.. τελεια θα ειναι.. δεν εχω παει ποτε αλλα θελω πολυ να το κανω.. καποια στιγμη..

χαλαρωσατε δηλαδη..

εσυ ξερεις να ζεις τη ζωη σου κοριτσι.. θα ζησεις πολλα χρονια!! :tongue:

ααα.. τελεια θα ειναι.. δεν εχω παει ποτε αλλα θελω πολυ να το κανω.. καποια στιγμη..

χαλαρωσατε δηλαδη..

εσυ ξερεις να ζεις τη ζωη σου κοριτσι.. θα ζησεις πολλα χρονια!! :tongue:

Προσπαθώ κοριτσι, προσπαθώ.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

622057rkrj8o3xoi.gif"]622057rkrj8o3xoi.gif[/url]

χρονια πολλα στο μοντελακι μας,την γιωτουλα!να την χαιρεσαι ευακι!να ειναι ευτυχισμενη και δυνατη!

καλες δουλειες!!!ολα να πανε καλα και να ειναι παντα γεματο το μαγαζι σου!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...