Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 hours ago, karlajo said:

εγώ που έκανα τα χαρτιά μου στην επιτροπή Θεσσαλονίκης μου είπε η γιατρός ότι κάνουν γύρω στις 15/20 μέρες να απαντήσουν.μου είπε ότι σε άλλες πόλεις είναι ποιο γρήγορα. Εσύ που θα τα στείλεις τα χαρτιά?

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

12 hours ago, karlajo said:

Εγω έχω σταθερό κύκλο συν πλην μια μέρα οπότε υπολογίζω γύρω στις 16-17 Μαρτίου να μου έρθει και να ξεκινήσω με το καλό!Μαζί θα λέμε τις εμπειρίες μας!😉 Σε ποιο κέντρο είσαι?

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μιαμαμα κοριτσάκι να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!!! :D

Εγώ πήγα γυμναστήριο, έκαψα λίιιιιιιγα απ' τα ΑΠΕΙΡΑ γλυκά που 'φαγα το τελευταίο 10μερο και τώρα λίγη ξεκούραση, πριν έρθει ο ταρζάν!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΡΜΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!!!

Καλα κανεις.. δωστου.. αλυπητα.. ριξε και λιγο σεξ παραπανω τωρα που σαι πιο χαλαρη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσιαααα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!

Ο Μανολος σας ευχαριστει για τις ευχες και ανταποδιδουμε στην κοκκινομαλλα μανουλα και φυσικα στην Χριστουλαααααααα μας!Αν εχω το Θεο μου ,με πηρε η προσπ για τα χρονια πολλα κι εγω ξεχασα το Χριστουλακι.............:oops::oops::oops::oops:

Χριστουλα ΤΙ ΑΜΟ!!!!!

οσο για τον Μανο,γενεθλιαζει στις 4 Ιανουαριου,αλλα δεν θα προσβληθουμε αν μας ξεχασετε ....αλλωστε ,τωρα πια ειμαστε ολιγον τουριστες στα μερη σας!:D:D

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΟΥΤ ΤΟ 2010................

ΜΩΡΕ ΞΟΥΤ!!!!!!:lol:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

κοριτσιαααα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ!

Ο Μανολος σας ευχαριστει για τις ευχες και ανταποδιδουμε στην κοκκινομαλλα μανουλα και φυσικα στην Χριστουλαααααααα μας!Αν εχω το Θεο μου ,με πηρε η προσπ για τα χρονια πολλα κι εγω ξεχασα το Χριστουλακι.............:oops::oops::oops::oops:

Χριστουλα ΤΙ ΑΜΟ!!!!!

οσο για τον Μανο,γενεθλιαζει στις 4 Ιανουαριου,αλλα δεν θα προσβληθουμε αν μας ξεχασετε ....αλλωστε ,τωρα πια ειμαστε ολιγον τουριστες στα μερη σας!:D:D

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΟΥΤ ΤΟ 2010................

ΜΩΡΕ ΞΟΥΤ!!!!!!:lol:

EΙΔΕΣ???!! Μου αρεσει που σε ρωτησα κιολας!!!!

Μαλλον το 5 μου αρεσει περισσοτερο απο το 4..

αρα η desp ειχε δικιο και well done που τα θυμαται ως τεως προεδρινα..

ευχαριστουμε για τις ευχες..

δεν παρεξηγουμεθα σχετικα με τη γιορτη της μικρης καθως οι περισσοτεροι ακομη δεν τη θυμουνται..που θα παει.. θα συνδυαστει..

μωρε το 2010 θα φυγει θελει δεν θελει.. το 2011 τι κρυβει δεν ξερουμε..:rolleyes:

τα καλύτερα κρύβει το 2011...το λένε τα ζώδια!!:tongue::tongue:

ευχαριστώ cristin!!

δλδ μαεστρία έχεις κάνει κορμί ε!!!φτού σου!!:P:p

αύριο το πρωί φεύγουμε κι έχουμε να πάρουμε ένα σωρό...πρέπει να πάρω τα γεύματα της μικρής για τη διαδρομή,και παιχνίδια οπωσδήποτε,με τι θα παίζει στο χωριό??

το datsun των γύφτων θα γίνει το αυτοκίνητο!!

θα ξαναμπώ αργότερα!!

Διαφημίσεις

γειαα!

τι κανετε?

μιαμαμα,ταξιδακι διαβαζω,ε?τελεια!

εμενα η μικρη μου σημερα ειναι καλυτερα επιτελους.

καναμε μια καλη διαιτα απο την παρασκευη,αφου και το νερο ακομα το εκανε εμετο,εκανε και πυρετο,και τωρα εχει μονο μυξες και βηχα.

κι εγω ετοιμαζω προσκλησεις με θεμα hello kitty για την κυριακη,

που θα κανουμε το παρτακι μας!

φιλια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΟΥΤ ΤΟ 2010................ΜΩΡΕ ΞΟΥΤ!!!!!!:lol:

ΞΟΥΤ δε λες τίποτα κοπελιά!!!

Χρόνια πολλά στον ξανθούλη σου.

δλδ μαεστρία έχεις κάνει κορμί ε!!!φτού σου!!:P:p

Τι κορμί μαρή; Πότε να προλάβω;;; Τώρα άρχισα. :tongue:

εμενα η μικρη μου σημερα ειναι καλυτερα επιτελους.

Περαστικά βρε Ελένη και χρόνια πολλά!

κι εγω ετοιμαζω προσκλησεις με θεμα hello kitty για την κυριακη,που θα κανουμε το παρτακι μας!

φιλια!

Που θα κάνεις; Στο σπίτι;

Εγώ ψάχνω να βρω τι τούρτα θα φτιάξω, για να πάω στον παιδικό. Σκέφτηκα κι ένα μικρό παιχνίδι με σοκολατάκι για κέρασμα. Θα τους ρωτήσω αν πρέπει να πάω και πηρουνάκια, πιατάκια, κλπ.

Πλάκα πλάκα, κοντεύει ο καιρός.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ Ελένη!!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα..

Maestria μονες θα μεινουμε!!

miamama καλα να περασετε κοριτσακι και εννοειται οτι θα μας λειψεις.

myprincess αντε κοντευει η ωρα για το Βερολινο.. ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!! ΛΕΜΕ!!

elenada βλεπω εγω, εσυ και η EYA ειμαστε συγχρονισμενες στο θεμα των παρτι.. καλα που δεν μενεις κοντα γιατι θα χαμε θεμα που θα πρωτοπαει ποια!(Εγω το κανω Σαββατο, η ΕΥΑ Κυριακη)

Σημερα λεω να παω jumbo να παρω κατι επιπλεον που μου λειπουν

Στη δουλεια ειμαι μονη αυτη τη βδομαδα και εχω και δουλιτσα..αντε να δουμε τι θα κανω και τι δεν θα κανω..

διοτι πολυ χλιαρα ασχολουμαι με τα των γενεθλιων..σχεδον ανορεχτα γιατι δεν ειμαι ξεκουραστη..

δυο βραδυα ξενυχτι με εχει η μπουμπου..ολο γκρινια και κλαψα..

αυταααα..

Διαφημίσεις

Άσε, μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανακούφιση έχω!!!

Αυτή την Κυριακή έχεις πάρτυ, ε; Τι τούρτα θα φτιάξεις;

τελικα (εννοειται!!) δεν θα την φτιαξω εγω καθοτι δεν με βγαζει ο χρονος.. καβατζωσα τη μανα μου να μας την κανει δωρο και αφησα το θεμα επανω της (ελπιζω να μη ψαχνω για τουρτα τελευταια στιγμη!)

πιο πολυ με νοιαζουν οι δραστηριοτητες που θα κανουν τα παιδια διοτι δεν θελω να ειναι τελειως χυμα..με την εννοια οτι ενα -δυο δραστηριοτητες θα προσπαθησουμε να τους κανουμε..απο κει και περα θα παιζουν και μονα τους..το κακο ειναι οτι το καθιστικο-τραπεζαρια δεν ειναι μεγαλοι χωροι και αν ο καιρος ειναι χαλια θα πεσει στριμωξιδη..

στις 31/12 θα αφησω τη μικρη στη μανα μου για να κανω ενα συμμαζεμα στο σπιτι και ειδικα να εξαφανισω πολλα απο τα παιχνιδια της..

το χειροτερο ειναι οτι δεν ειμαι σε καλη διαυγεια (νοητικη, ψυχολογικη κλπ) και δεν εχω αυτοσυγκεντρωση...πρεπει να προηγηθει κανενας καλος υπνος πρωτα..

ουφ..πριν λιγο τελειωσα και ενα θεμα για τα Θεοφανεια που θα μοιρασουμε ως λεσχη στον κοσμο που θα παραβρεθει στην εκκλησια και στην κοπη της πιτας στο εξοχικο..θα σας το ανεβασω και το fcb την αλλη εβδομαδα..

Άσε, μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ανακούφιση έχω!!!

Αυτή την Κυριακή έχεις πάρτυ, ε; Τι τούρτα θα φτιάξεις;

εγω εχω το παρτυ το Σαββατο..

η Ευα εχει την Κυριακη και η elenada..

Ε, σιγά ρε, μια τούρτα δεν μπορεί να φτιάξει η μανούλα;

Κοίτα να κοιμηθείς λίγο!!! Βάλε ένα βράδυ τον χάζμπαντ περιπολία για τη μικρή, αν είναι τόσο ανήσυχη.

Εγώ ξέχασα ΠΑΛΙ να ρωτήσω στον παιδικό. Έλεος, το μυαλό μου και δυο λίρες.

Τουλάχιστον προχωράω με τις εργασίες. Τώρα τελειώνω την τρίτη, άλλες 2 μείνανε και λιγάκι τις έχω κοιτάξει κι αυτές.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...