Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπααα..εμεις βασικα φοραμε μεχρι και ρουχα 6-9 (δεν μας κανουν βεβαια πλεον διοτι ψηλωνουμε αλλα πχ στη μεση ειναι μια χαρα) και σε αρκετες εταιρειες 9-12 αλλα οπως ξαναπα πλεει η γυρναμε τα παντζακια. Καθαρο 12αρι ειναι τουλαχιστον 1-2 μηνες μακρυα να βαλουμε

εμείς φοράμε 12-18 μηνών και προχωράμε!!!!

τα 12άρια δεν της κάνουν στην κοιλιά και στον ποπό!!!

και τα μπλουζάκια είναι κοντά τα μανίκια και ανεβαίνουν στην κοιλιά!!

Εγω πάντως ότι έχω 12άρι δεν της κάνει κ τα μάζεψα, της φοράω 12-18, άντε να ειναι ελάχιστα μακρυά στα πόδια. Τί να πω αλλά σιγουρα 80 δεν ειναι

Και εγώ 18 της φοράω και της είναι μια χαρά και είναι 78 εκ. Σε πληροφορώ δεν είναι κοντοστούπικα , μπορείς να ενημερωθείς και απο την καμπύλη στο βιβλιάριο εμβολιασμού. Εγώ ζήτησα το γιατρό να μου πει σε σχέση με την καμπύλη πού βρισκόμαστε και μου είπε οτι για κορίτσι είναι ψηλή. Βρίσκεται στα ανώτατα επίπεδα της καμπύλης ενώ στα κιλά είναι στο μέσο όρο.

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

ελα μωρεεεεεεεε... αστειευομαι οταν την λεω κοντοστουπα..(αν και μπροστα μου ειναι χε χε!!)

Και τη δική μου αν την βάλεις μπροστά στον πατέρα μου (1,96) κ στο μπαμπά της (1,92) κοντή ειναι :tongue:

χμ..της φορας 18 μηνων ρουχα και ειναι 78εκ?? πως γινεται αυτο????

μα κ εμένα τόσο είναι .. δεν της κάνουν με τίποτα, τα έχω μαζεψει όλα, μάλλον χοντρή ειναι κ της ανεβαίνουν :tongue:

Διαφημίσεις

μα αυτο σας λεω και εγω mothecare, μερικα του Prenatal, chicco και allouete γραφουν 12μηνων = 80cm..δηλαδη καλο πασχα για μας και αν!!! μονο marks and spenser και premaman ειναι λιγο στα μετρα μας..

μα αυτο σας λεω και εγω mothecare, μερικα του Prenatal, chicco και allouete γραφουν 12μηνων = 80cm..δηλαδη καλο πασχα για μας και αν!!! μονο marks and spenser και premaman ειναι λιγο στα μετρα μας..

αχ chicco δεν έχω αγοράσει ακόμα :-(

δεν μου αρεσουν τα σχεδια της chicco..οτιδηποτε και να μου χουν φερει μεχρι τωρα δεν μου αρεσε και ποιοτικα δεν διεφεραν απο αλλα..

τα Premaman για τα κοριτσακια εχουν συμπαθητικα σχεδια και τωρα εχω βαλει στο ματι κατι ζακετουλες πολυ χουχουλιαρικες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...