Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΛΟ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!!!

Εχω ιντερνετ επιτελους!!!

μαρη μαεστρια που εισαι σημερα και σε εχω παρει εκατο τηλεφωνα!σημερα βρηκες να χαθεις!!!

τι κανετε; πλησιαζουν τα γενεθλια μας παλι εε; ευτυχως που υπαρχει η ελενη και μας θυμηθηκε γιατι ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ!!:evil::evil:ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΡΗ!!!!! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΧΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ!!!

ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

να πω κανα νεο μας;

η σαλονικα ειναι σουπερ

το σπιτι σουπερ

αρχισα να γνωριζω και κοσμο και δεν με εχει φαει και τοσο η μοναξια

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!! Ειναι το πιο ησυχο μωρο στον κοσμο!! αφου τον ξεχναω συνεχεια τον κακομοιρη! συνεχιζουμε να θηλαζουμε αποκλειστικα και παει μια χαρα (εκτος του οτι μαλλον εχω υπερπαραγωγη και εχουμε πηξει στο πρασινο σκατο:shock::shock::shock: και τα κανει και δεκα φορες τη μερα (ξεπουληθηκαμε στα παμπερς!). τελος του μηνα παω ντοκτορι να μου πει τι να κανω για να στρωσει. τρωει καθε 4 ωρες πια! και το σημαντικοτερο!!κοιμαται 10ωρα σερι το βραδυ!!! ειμαι ευτυχισμενη ξεκουραστη μανα!!ρε τι κωλοφαρδια ειναι αυτη!!και με τα δυο το ιδιο σκηνικο ζω!!! (αφου η κολλητη μου μου λεει οτι το γαλα μου εχει lsd μεσα αλλιως δεν εξηγειται το φαινομενο:D:D)

με το μελινακι περασαμε για κανα μηνα μεγαλα ζορια με τη ζηλια αλλα απο τοτε που ηρθαμε πανω εχει γινει αλλο παιδι! τον λατρευει το μπεμπη! σας λεω πεταω απο χαρα! ευτυχως που ειναι ετσι τα πραγματα γιατι αλλιως δεν θα τα εβγαζα περα μονη μου και με τα δυο. με λυπηθηκε ο θεος!

εγω απο την αλλη ειμαι ενα ματσο χαλια! εχω μια ριζα ΝΑ στο μαλλι, ειμαι σαν καραβλαχαρα και εχω ακομα δεκα κιλα να χασω!!....βεβαια τρωω σαν το βοδι!!!το χειροτερο ομως ειναι οτι εχω θεμα με την αναρρωση απο τη γεννα γιατι δυομιση μηνες μετα δεν μου εχουν πεσει τα ραμματα:shock::shock::shock: και αυριο παω νοσοκομειο να μου τα αφαιρεσουν.. και εχω φρικαρει!! λες και παω παλι να γεννησω νοιωθω!!ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΘΕΛΩ!!! Πηγα στη γιατρο σου και αυτη θα μου τα βγαλει αυριο..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΡΗΗΗΗΗ!!!!!!παλι θα χαθω!!!:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΑΛΟ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ!!!!!

Εχω ιντερνετ επιτελους!!!

μαρη μαεστρια που εισαι σημερα και σε εχω παρει εκατο τηλεφωνα!σημερα βρηκες να χαθεις!!!

τι κανετε; πλησιαζουν τα γενεθλια μας παλι εε; ευτυχως που υπαρχει η ελενη και μας θυμηθηκε γιατι ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ!!:evil::evil:ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΑΡΗ!!!!! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΤΑ ΧΩΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ!!!

ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

να πω κανα νεο μας;

η σαλονικα ειναι σουπερ

το σπιτι σουπερ

αρχισα να γνωριζω και κοσμο και δεν με εχει φαει και τοσο η μοναξια

Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ!!! Ειναι το πιο ησυχο μωρο στον κοσμο!! αφου τον ξεχναω συνεχεια τον κακομοιρη! συνεχιζουμε να θηλαζουμε αποκλειστικα και παει μια χαρα (εκτος του οτι μαλλον εχω υπερπαραγωγη και εχουμε πηξει στο πρασινο σκατο:shock::shock::shock: και τα κανει και δεκα φορες τη μερα (ξεπουληθηκαμε στα παμπερς!). τελος του μηνα παω ντοκτορι να μου πει τι να κανω για να στρωσει. τρωει καθε 4 ωρες πια! και το σημαντικοτερο!!κοιμαται 10ωρα σερι το βραδυ!!! ειμαι ευτυχισμενη ξεκουραστη μανα!!ρε τι κωλοφαρδια ειναι αυτη!!και με τα δυο το ιδιο σκηνικο ζω!!! (αφου η κολλητη μου μου λεει οτι το γαλα μου εχει lsd μεσα αλλιως δεν εξηγειται το φαινομενο:D:D)

με το μελινακι περασαμε για κανα μηνα μεγαλα ζορια με τη ζηλια αλλα απο τοτε που ηρθαμε πανω εχει γινει αλλο παιδι! τον λατρευει το μπεμπη! σας λεω πεταω απο χαρα! ευτυχως που ειναι ετσι τα πραγματα γιατι αλλιως δεν θα τα εβγαζα περα μονη μου και με τα δυο. με λυπηθηκε ο θεος!

εγω απο την αλλη ειμαι ενα ματσο χαλια! εχω μια ριζα ΝΑ στο μαλλι, ειμαι σαν καραβλαχαρα και εχω ακομα δεκα κιλα να χασω!!....βεβαια τρωω σαν το βοδι!!!το χειροτερο ομως ειναι οτι εχω θεμα με την αναρρωση απο τη γεννα γιατι δυομιση μηνες μετα δεν μου εχουν πεσει τα ραμματα:shock::shock::shock: και αυριο παω νοσοκομειο να μου τα αφαιρεσουν.. και εχω φρικαρει!! λες και παω παλι να γεννησω νοιωθω!!ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΘΕΛΩ!!! Πηγα στη γιατρο σου και αυτη θα μου τα βγαλει αυριο..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΡΗΗΗΗΗ!!!!!!παλι θα χαθω!!!:shock::shock::shock:

καλως τηνε κι ας αργησε!πωπω,φορτσατη μπηκες!

πολυ χαρηκα για τα νεα σου,σε σκεφτομουν σημερα οπως θα ειδες και στο fcbk.

τυχερουλα,και τα δυο παιδια του υπνου,ε?μπραβο!

για τα χαλια,δεν νομιζω να εισαι η μονη,κι εγω με μια ριζα που εχει φτασει στην μεση ειμαι.και για τα κιλα,μην αγχωνεσαι με τον θηλασο θα τα χασεις!

να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!πολλα φιλια στα ζουζουνια σου και καλα ξετελεματα με τα ραμματα!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

ευχαριστώ πολύ δεσποινάκι!!

δεν σε ξέχασα,λίγα λίγα τα θυμόμουν τα ονόματα!!

ωραία νέα!!προσαρμοστήκατε δλδ...στα βόρεια!!μπράβο!!

τι γάλα πια έχεις??βαλεριάνα έχει μέσα?

χαχα

εμένα στη καισαρική δεν μου είχαν βάλει ράμματα τέτοια,κι έτσι είχα πάει να μου τα βγάλουν στο νοσοκομείο,ήταν εξωτερικά,πόνεσε λιγουλάκι το τράβηγμα.

good luck!!

φιλάκια πολλά στα παιδάκια σου!!η ειρήνη τι κάνει?την χάσαμε!!

καλημέρα κορίτσια!

Γειά σου Δέσποινα. Καλως ήρθες στην πόλη μας! Η γενική κλινική είναι απέναντι απο το μέγαρο μουσικής αν έχεις ακουστά. Δηλαδή ερχόμενη απο κέντρο περνάς το μακεδονία παλλάς και πάς όλο ευθεία για κρήνη (απο παραλία μεριά γιατί καποιά στιγμή ανοιγει ο δρόμος εσύ στο δεξί σου χέρι έχεις πάντα παραλία). Μετά το άνοιγμα του δρόμου (διχαλα) ξεκινάν καφετέριες στο αριστερό σου χέρι (δεξιά βλέπεις πάντα θάλασσα), ε, σε κάποια γωνία εκεί είναι και η γενική κλινική. Αποκλείεται να μην τη δείς!

Σαλονικιές να κανονίσουμε καφεδάκι! Αν θέλετε και καθημερινή, την επόμενη βδομάδα έχω άδεια!

Διαφημίσεις

Καλημερα..Ε κολλησαμε κι εμεις την πρωτη επισημη ιωση για φετος..

Αλλα τα χω παρει αγρια..Πηγαμε την Κυριακη σε κατι γεννεθλια και ηταν αρρωστο το μωρο που γιορταζε!!!!!!! ΕΛΕΟΣ!! Κανεις παρτυ με αρρωστο παιδι;;;;;;; Καθολου μυαλο πια;;;;

Η Ναταλια εχει 38,7 και αρχισαμε αντιβιωση γιατι τα αυτακια κ ο λαιμος μας ειναι χαλια..Πολυ στεναχωρηθηκα,εγω την προσεχω τοσο κ παλι την πατησαμε γμτ!!!!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ μου πολλα φιλακια!!! Μπραβο στον μπεμπουκο σας..Αχ μακαρι να εμενα κ γω Θεσσαλονικη..ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Μακαρι ολα τα δευτερα να ειναι τοσο ησυχα..

Κατα τα αλλα δεν εχω κοιμηθει κ σερνομαι....

yRf6p1.png

καλημέρα κοριτσάκια!!

περαστικά στη ναταλίτσα!!

η αδερφή μου την πάτησε έτσι,στα γενέθλια της μεγάλης,μια μέρα πριν αρρώστησε η μικρή, και είχε ξεκινήσει ήδη ετοιμασίες,μαγειρέματα,και δεν το ακύρωσε!!

έχω πάει κι εγώ σε γενέθλια με την έλλη 4 μηνών και είχε ένα παιδάκι αμυγδαλίτιδα,την γλυτώσαμε όμως,η ανηψιά η μεγάλη κόλλησε!!

ποιος ξέρει τι κουβαλάνε....

Διαφημίσεις

χθες πήγαμε παιδότοπο,πλέον δεν μπαίνουμε καθόλου μέσα,πάιζει μόνη με τα παιδάκια...

2η φορά που πέφτει και ματώνει χείλη στο παιδότοπο,αλλά μικρό το κακό...

από κάτω έχει mothercare και κατάστημα παιχνιδιών...λέμε αν βρούμε τα παιχνίδια των παιδιών που θέλουμε θα τα πάρουμε από εκεί...μερικά τα βρήκαμε φθηνότερα από τα jumbo!!!δώσαμε 55Ε για 5 παιδάκια...ακόμα θέλω 2 δωράκια....

Καλημέρα σε όλες, σήμερα έχω τρέξιμο αφού τελικά μου έδωσε την άδεια για την επόμενη εβδομάδα κ πρέπει να μην αφήσω κάτι πίσω....

Περαστικά στα αρρωστούλικα, αυτό που θα πω ειναι πως όταν έχεις δυο παιδιά σταματάς να φυλάγεσαι τόοοσοο πολυ... άλλωστε ένα παιδι μπορεί να αρρωστήσει ακόμα κ' αν ειναι κλεισμένο στο σπίτι όλη μέρα. Εγώ μόνο αν ειναι τα δικά μου άρρωστα δεν πάω κάπου επίσκεψη... πλήν της κολλητής μου που έχει δυο κ αυτή κ κάνουμε ανταλλαγή μικροβίων:tongue:

Ο γιός μου πάντως αρρώσταινε περισσότερες φορές όταν ήταν μοναχοπαιδι παρά τώρα

Δέσποινα welcome back

κι εγώ δεν αγχώνομαι αν κολλήσει κάτι...

χθες πήγαμε στο παιδότοπο παραμονές γιορτών και μου λέει η μαμά μου...γιατί πήγατε τώρα?μην αρρωστήσετε για τις γιορτές...

ναι σιγά,τι θα πάθει?

ελπίζω να μην μας γκαντεμιάσει!!

τζες τι δώρο πήρες στον γιόκα ???

κι εγώ δεν αγχώνομαι αν κολλήσει κάτι...

χθες πήγαμε στο παιδότοπο παραμονές γιορτών και μου λέει η μαμά μου...γιατί πήγατε τώρα?μην αρρωστήσετε για τις γιορτές...

ναι σιγά,τι θα πάθει?

ελπίζω να μην μας γκαντεμιάσει!!

τζες τι δώρο πήρες στον γιόκα ???

Στο γιο πήρα 2 παιχνίδια για το PSP που βρήκα σε καλή τιμή κ ήταν αυτα που ήθελε κ θα του πάρω ακομη κάτι μικρο

Ευτυχως μου έχουν φύγει μονο 50 ευρώ κ για τα δύο παιδιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...