Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 15 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κορίτσια μου έκανα τον υπέρηχο. Είναι δύο οι σάκοι. Ενδομητριοι. Και πιασμένοι ψηλά στην μήτρα..! Ο ένας είναι λίγο πιο μεγάλος από τον άλλο, και έχουν αρχίσει ήδη να φαίνονται κάποια εμβρυϊκά στοιχεία σε αυτον. Ρώτησα αν αυτό σημαίνει ότι το ενα προχωράει κ το άλλο όχι. Ο γιατρός με τον υπέρηχο μου ειπε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν την ίδια ανάπτυξη ταυτόχρονα. Ο εξωσωματιστης μου είπε ότι είναι πολύ νωρις. Προς το παρόν κρατάμε τα καλα. Είναι μέσα στη μητρα και έχουν πιαστεί σε καλό σημειο. Ξανά σε μια εβδομάδα..!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! Όλα να πάνε υπέροχα σου εύχομαι!!! 🙂 Μπράβο 💐

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου..Τι κανετε;;; καλα τιποτα δεν εχετε γραψει για Δευτερα πρωι..

Τα μπισκοτα ειναι αυτα τα κλασικα;;;;; Κατι ακουσα και για αλλα με φουντουκια..Τις εχετε γραψει;;;;;Που θα τις βρω;;;; Μπραβο μαεστρια..

Με τους παιδοτοπους εχω απελπιστει..Ολοι τα ιδια χρεωνουν και δεν ξερω τι να κανω..Θελω 300-400 ευρω ΣΙΓΟΥΡΑ!!!

Μας πηρε η βαφτιστηρα μου δωρο την κουζινα Ζανουσι κ η μικρη εχει παθει ΠΛΑΚΑ..Χτες επαιζε ΟΛΗ μερα χωρις σταματημο,ουτε για υπνο δεν ηθελε να παει..Φοβερη επιτυχια..

Περιμενω να τελειωσουμε.δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλώς τη πρινσέσα. γιατί εσάς ρε τόσα λεφτά? Εμάς όπως σου είπα δεν χρεώνουν αέρα λεφτά για την αιθουσα. ότι θέλει κάνει ο καθένας?

Μια φίλη της μαμάς μου πήρε της μικρής κάτι κουζινικά τα οποία είναι ρεαλιστικά. Δηλαδή σαν πραγματικά σε μινιατούρα. κατσαρόλα, τηγάνι, ξύλινη κουτάλα, σύρμα σαν τα δικά μας που μαγειρεύουμε. Μιλάμε ξετρελάθηκε. Δεν τα άφηνε.

Αφού βγήκαμε το βραδυ χωρίς να χρειαστεί να τη στείλουμε στο δωμάτιο της για να μην μας δει να φεύγουμε. Απλώς δεν μας έδωσε σημασία.

Η μαμά μου της πήρε μια κούκλα σε μπανιέρα η οποία έχει όλα τα αξεσουάρ, βρύση , σαμπουάν , σαπούνια κλπ για να την λούζει. Δεν της την έδωσε ακόμα αλλά σίγουρα θα ξετρελαθεί!

Στην Αθηνα μου φαινεται κανουν ΑΛΛΑ κολπα οι παιδοτοποι..Πολυ εκμεταλλευση πεφτει..Εχω εκνευριστει πολυ!

Εχουν πολυ πλακα με τα κουζινικα κ γω δεν το περιμενα..Ολο μαγειευει το παιδι μου και ολο καφε μου φτιαχνει..Οταν βαζει το φλυτζανακι στο πιατακι κ μου το δινει με το ενα χερι κιολας λιωνω..Α καλα σιγουρα θα τρελαθει..Θελουν να κανουν οτι κι εμεις..ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ τα κοριτσακια μας!!!! Φτου φτου φτου..Οχι οτι τα αγορια πανε πισω αλλα οπως κ να το κανομε ειναι αλλιως..(μην παρεξηγηθουν οι αγορομανες)

yRf6p1.png

αυτη η κουζινα Zanussi ειναι πολυ καλη..ειναι ηλεκτρονικη κανει και ηχους..jesgk δεν ειναι κακη ιδεα αλλα ψαξε να δεις που εχουν καλη προσφορα γιατι σε καποιο καταστημα κανουν προσφορα..

Διαφημίσεις

Μόλις με πήρε το αφεντικό μου τηλ. Πήγε στην τράπεζα να βγάλει 3-4 χιλιάρικα και δεν είχαν να του δώσουν:shock::shock::shock::shock:

Σημαίνει κάτι άραγε αυτό??? Μήπως κάτι μαγειρεύεται???:?:-?:?

Καλημέρα σε όλες

αυτη η κουζινα Zanussi ειναι πολυ καλη..ειναι ηλεκτρονικη κανει και ηχους..jesgk δεν ειναι κακη ιδεα αλλα ψαξε να δεις που εχουν καλη προσφορα γιατι σε καποιο καταστημα κανουν προσφορα..

την ρώτησα προχθές τί θέλει να της φέρει ο Αγ.Βασίλης κ μου είπε "κούκλα" έτσι της πήρα και εγώ μια ακόμα κούκλα κ κάτι κουζινικά, την κουζίνα θα την παρω μάλλον πιο μετά, στα γενεθλιά της ή το Πάσχα, για να πάρω μια καλή ήθελα 50+ευρώ κ δεν διαθέτω αυτό το διάστημα

Χριστίνα Χρόνια σου Πολλά!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες

την ρώτησα προχθές τί θέλει να της φέρει ο Αγ.Βασίλης κ μου είπε "κούκλα" έτσι της πήρα και εγώ μια ακόμα κούκλα κ κάτι κουζινικά, την κουζίνα θα την παρω μάλλον πιο μετά, στα γενεθλιά της ή το Πάσχα, για να πάρω μια καλή ήθελα 50+ευρώ κ δεν διαθέτω αυτό το διάστημα

κι εμενα κουκλα ζητησε,!:D

αλλα εχει 2-3 και δεν θελω να της παρω κι αλλη.θελω να της παρω αυτη που μιλαει,της fisherprice αλλα ειναι ακριβη,και σκεφτομαι οτι ισως της την παρει η νονα της,στα γενεθλια της.μαλλον θα της παρω μια κουνια μεγαλη να βαζει τα μωρα της μεσα,με 15ε.

κι η κουζινα τεφαλ ειναι ωραια παντως,την πηρε η φιλεναδα μου στην κορη της,κι ειναι τελεια!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...