Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

να του πεις να μην νοιωθει ασχημα.. και να τους απανταει πως αυτοι οι χωροι ειανι προορισμενοι για τις μεγαλες τεχνες και δεν ειναι παιδοτοποι και σκυλαδικα οπως τους εχουν μαθει οι γονεις τους!!!!

(αι σιχτιρ!!)

Θέλω να του μάθω να ντύνεται ανάλογα με την περίσταση κ' αυτό κ του είπα όταν τον κορόϊδευαν... ότι δεν πρέπει να ντρέπεται.. ήταν σωστά ντυμένος για το μέρος που πήγαινε... και έτσι ηρέμησε αφού έφαγε πολύ γιουχάρισμα... κακώς αφού ήταν με ένα τζινάκι, πουλόβερ και απλά φορούσε σακάκι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάκια!!

περαστικά τζες...αχ αυτά τα δόντια..είναι ύπουλα...

εμείς καλά είμαστε τελικά,την παρασκευή το βράδυ έκανε τους 2 εμετούς,το σάββατο μια χαρά και την κυριακή έκανε λίγο διάρροια,τίποτα άλλο.

για φαγητό όρεξη δεν είχε πολύ,καλύτερα!!

ενώ έβαλα κατευθείαν τα σεντόνια τις κουβέρτες στο πλυντήριο και τα μούλιασα όλη νύχτα,μυρίζουν ακόμα,τα έβαλα πάλι για πλύσιμο.

τζες εσύ μια χαρά το έντυσες το παιδάκι,οι άλλοι είναι γύφτοι!!

ντύνουν τα παιδιά τους όπως να'ναι!!

στον παιδότοπο με φορέματα,και τις γιορτές με φόρμες,αλλά η μαμά στη τρίχα!!

βικάκι η γεωργίτσα κάνει πρόβα για το next top model!

αυτή η εβδομάδα είναι περίεργη,ο άντρας έχει αναλάβει αυτοκίνητο,σέρβις και καθάρισμα.

κι εγώ έχω να εετοιμάσω ρούχα,πλυντήρια κλπ...

χθες έφτιαξα cheececake για τα γενέθλια μου και κολλητής κουμπάρας. σήμερα αυτή,αύριο εγώ.

λέμε να τα κάνουμε μαζί απόψε,αν έρθουν,θα φτιάξω το μεσημέρι και μια κοτόπιτα.

περαστικά τζες...αχ αυτά τα δόντια..είναι ύπουλα...

Ευχαριστώ!!

λέμε να τα κάνουμε μαζί απόψε,αν έρθουν,θα φτιάξω το μεσημέρι και μια κοτόπιτα.

Στο fb δεν σε βγάζει στα γενέθλια.... σήμερα ειναι ;;;; μια μερα διαφορά από τον άντρα μου... εχθές ειχε αλλά δεν καναμε κάτι

Να σε χαιρόμαστε, να χαίρεσαι την οικογενειά σου κ όλα να σου πάνε προς το καλύτερο

καλημερα κι απο μενα!

τζες,περαστικα.

μιαμαμα,τα γενεθλια σου δεν θα τα ξεχναω μου φαινεται, γιατι αυριο εχει γενεθλια κι η κορη της νονας της μικρης,και θα κανουν παρτακι.

περαστικα και στην ελλη.

προσπ,ωραια ιδεα η ιππασια.τελεια θα περασατε.

βικη,της κορης σου θα της αρεσει το μπουντουαρ που εχουμε,θα εχει πολυ γελιο.

εμεις πηγαμε εχθες βολτα στο κεντρο στο ηρακλειο,το μονο μερος που εχουν

βαλει διαφορα για τα χριστουγεννα,οπως καρουζελ,τρενακι,παγοδρομιο,και δυο φατνες.

η μικρη ξετρελαθηκε πανω στο αλογακι στο καρουζελ,δεν ηθελε να κατεβει.

κι εφαγε πρωτη φορα μαλλι της γριας,και της φανηκε παραξενο.

φετος εχει και το χωριο του αη βασιλη,που κανουν παραστασεις,και παρουσιαζουν παραμυθια,οπως την κοκκινοσκουφιτσα,ειναι 1,5 ωρα κι εχουν και δραστηριοτητες για τα παιδακια.αλλα ειναι το απογευμα,και θα παμε αλλη μερα.

το μονο ενδιαφερον και διαφορετικο στην πολη μας.εχω βαρεθει ολο τα ιδια και τα ιδια,λες και ειμαστε χωριο,και δεν μπορουμε να εχουμε κατι καλο κι αξιολογο στην πολη μας.ξενερα..

εναν αη βασιλη ρε κοριτσια ζωντανο,να κανουνε χαρα τα παιδακια δεν ειδαμε.

μονο μια φτηνη απομιμηση του gummybear,απο κατι γυφτους.ελεος...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

χθες έφτιαξα cheececake για τα γενέθλια μου και κολλητής κουμπάρας. σήμερα αυτή,αύριο εγώ.

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για αύριο! :tongue:

happy-birthday.jpg

Εγώ σήμερα έφτιαξα τα μπισκότα της Βίκης, ξεκουράζονται τώρα στο ψυγείο, θα τα πλάσω και θα τα ψήσω σε λίγο. Αχ, έχω γίνει πολύ νοικοκυρά. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ευχαριστώ κορίτσια!!

αύριο είναι!

θα σας "κεράσω" γλυκάκια!!

ελενάδα δεν λες καλά που έχετε κάτι...εμείς εδώ τίποτα!!!ήρθε το καρουζέλ το νοέμβρη κι έφυγε!!

εμας εβαλε καρουζελ και διαφορα αλλα ο δημος Περιστεριου και ισως παμε σημερα η αυριο.. το δε απο το αυτοκινητο η μικρη και λυσσαξε!

Χριστινα η ιωσούλα είναι αφού έκανε και δοιάροια. Θα την περάσει ελαφρυά. Σουπίτσα , μακαρονάκια κλπ. Ελαφρυά διατροφή θέλει.Και η δικιά μου 5-6 μέρες δεν είχε όραξη.

γειά σου βρε μαεστρία με τα μπισκότα σου. Όταν πας να τα πλάσεις ίσως να ''τρίβεται'' λίγο η ζύμη. αν το σφύξεις όμως θα ενωθεί. και μετά το ψήσιμο θέλει να τα αφήσεις να σφύξουν.

περιμένουμε νέα. καλη επιτυχία.

Διαφημίσεις

Kι ο δικός μου τα ίδια συμπτώματα είχε, εμετό και μετά από 1, 2 μέρες διάρροιες. Θα περάσει Χριστινιώ, κάνει αντισώματα.

Τα μπισκότα έγιναν μούρλια, τώρα ψήνω τη δεύτερη παρτίδα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kι ο δικός μου τα ίδια συμπτώματα είχε, εμετό και μετά από 1, 2 μέρες διάρροιες. Θα περάσει Χριστινιώ, κάνει αντισώματα.

Τα μπισκότα έγιναν μούρλια, τώρα ψήνω τη δεύτερη παρτίδα! :D

Αν φάει ο Γιάννος θα πει αυτά είναι μπισκότα ρε μάνα όχι βρώμες, ταχίνια και αηδίες...:tongue::tongue:

Όταν έρθει η ώρα θα γίνουν και αυτά της υγιεινής διατροφής, ας φάνε τωρα σοκολατίτσα που δεν βάζουν γραμμάριο.

ευχαριστώ μαεστριάκι!!

καλά έχεις χαλάσει κι εσύ...χαρωπή νοικοκυρούλα!!

λέτε να είναι ιωσούλα δλδ...

καλύτερα τώρα,μην πάμε χωριό κι αρρωστήσει...

μας περιμένουν πως και πως οι νονοί της έλλης...της πήραν τη φάρμα(χωρίς να ξέρουν ότι τη θέλαμε )

και ρουχαλάκια από το dpam(τα αγαπημένα μας τζες)

μιλούσα πόση ώρα με τη κουμπάρα κι έμεινα πίσω στις δουλειές!

πάω...

και ρουχαλάκια από το dpam(τα αγαπημένα μας τζες)

μιλούσα πόση ώρα με τη κουμπάρα κι έμεινα πίσω στις δουλειές!

πάω...

Εμας τα έστειλε με κούριερ, μάλλον σήμερα θα καταφθάσουν.. για να δούμε.. τί δώρο πήρες στους κουμπαρους;

εμάς δεν θα μας τα στείλουν,θα μας τα δώσουν όταν πάμε,φέτος δεν θα πάρω κάτι γι'αυτούς,συνήθως τους παίρνω πράγματα από το μαγαζί που ξέρω ότι χρειάζονται...

θα πάρω στα παιδάκια τους παιχνιδάκια γιατί ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς θα κάνουμε μαζί και θα ανοίξουν όλα δώρα...

δεν έχω και την οικονομική δυνατότητα για πολλά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...