Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθα κι εγώ... λοιπόν τί να γράψει ο Αγ. Βασίλης στο γραμμα του προς τα παιδια

γιατι? θα γραψεις απαντητικο γραμμα προς τα παιδια σου?

για πες.. δωσε ιδεες στο κοινο σου!

γιατι? θα γραψεις απαντητικο γραμμα προς τα παιδια σου?

για πες.. δωσε ιδεες στο κοινο σου!

Βρηκα αυτό το site , μορφοποίησα το κείμενο κ θα γραψω εγώ γραμμα "και καλά Αγ. Βασίλης" και θα το βάλω στα δώρα

http://www.christmastimeclipart.com/

Να στο στείλω έτοιμο στο Mail σου επειδή ήταν εικόνα κ ήθελε μορφοποιήση και τώρα ειναι σε word και μπορείς απευθείας να γράψεις;

ωραίο σίτε τζες!!το ξεψάχνισα!!

τι κάνετε κοριτσάκια απόψε?

Μόλις μπήκα. Μου άρεσε κι εμένα πολύ το σάιτ

Βλέπουμε scooby doo στο Στάρ, παρήγγειλα σουβλάκια κ έφαγα με τα παιδιά.

Μάλλον θα κάνω αρκετές μέρες να φάω κανονικό φαγητό...2-3 σίγουρα αφού αύριο το πρωί θα κάνω επέμβαση να μου αφαιρέσουν ένα φρονιμήτη αλλά κ ένα απόστημα που έγινε πλέον ουλώδης ιστός... (κάπως έτσι μου το είπε), ξεκίνησα αντιβίωση κ αυριο 11.15 :cry:

Διαφημίσεις

πάλι κάτι θα βγάλεις βρε κορίτσι?

κι εγώ πρέπει κάποια στιγμή να αφαιρέσω τους πάνω φρονιμίτες,βγαίνουν στραβά, τον ένα κάτω τον αφαίρεσα ευτυχώς.

στο νοσοκομείο θα πας?

τις τελευταίες μέρες η κόρη έχει αρχίσει και μας κάνει διάφορα τερτίπια,πότε θέλει να την ταίσει ο μπαμπάς και όχι η μαμά,να την αλλάξω εγώ...κλπ...

τι είναι αυτό?πάμε στα terrible two?

Hello girls!!

Pws ta pate?? Emena pali to Pc grafei oti thelei alla anyway..Oli mera mathima, to vrady tha pame sti vaftistira mou,ayrio exoume kati genethlia..alla ithela na pame volta sta magazia gia kafe ktl..Apithano giati o antras douleyei,ektos an paw moni mou pou den thelw..Ayta..Filakia

yRf6p1.png

2-3 σίγουρα αφού αύριο το πρωί θα κάνω επέμβαση να μου αφαιρέσουν ένα φρονιμήτη αλλά κ ένα απόστημα που έγινε πλέον ουλώδης ιστός... (κάπως έτσι μου το είπε), ξεκίνησα αντιβίωση κ αυριο 11.15 :cry:

Με το καλό και περαστικά!

Κορίτσια σήμερα πήγαμε στο Christmas Magic City. ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΛΑ! :rolleyes: Ευτυχώς δεν μας βγήκε ακριβά.

Καλό σαββατόβραδο! (ξενύχτησα χθες με τις φίλες και είμαι γκολ!)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εμείς πήγαμε στη γιορτή το πρωί,πολύς κόσμος, η έλλη δεν είχε όρεξη,και δεν έκανε καμμία χορογραφία δεν έκανε...

χθες το βράδυ την βάλαμε για ύπνο 10 παρά,μια ώρα μετά ξύπνησε και καθόταν στη κούνια. λίγο μετά φωνάζει μαμά και πάμε πάνω...τι να δούμε? εμετό παντού!!!

12.00 την κάναμε μπάνιο και αλλάζαμε σεντόνια...

της δίνω χαμομήλι και μετά από λίγο κατεβαίνουμε κάτω,μας φωνάζει ξανά...

εμετό πάλι...όλα χάλια!!

και η καημένη δεν έκλαιγε,απλά μας φώναζε να μας δείξει τι έκανε!!

τελικά κοιμήθηκε μετά τη 1.00

σήμερα ήταν μια χαρά,ίσως την πείραξε κάτι.

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια! περαστικά στην μικρή Κερκυραία αν είναι αρρωστούλα. μπορεί και κάτι να την πειραξε Χριστινάκι ή περνάει την ιωσούλα που περάσαμε και εμείς. έτσι ξεκίνησε. Εμετό το βράδυ και μετά απο μια φορά την ημέρα δοιάρια. Δεν είναι τίποτα ευτυχώς. Ούτε ταλαιπωρείται το παιδί. Προσοχή στη διατροφή μόνο.

Εγώ Σάββατο ξενύχτησα. Γύρισα στις 5 και ξύπνησα στις 10 κομμάτια. ήπιαμε και πολύ. Όλη μέρα αισθανόμουνα κομμένη. Με το ζόρυ έκανα μια μακαρονάδα και μετά μελομακάρονα.

Χθες πήγαμε και σε κάτι γεννέθλια. Ετοίμαζα τη Γεωργίτσα και μόλις την έντυσα σηκώνεται και λέει εθέφτη. Αρχίζει να τρέχει προς την κρεβατοκάμαρα , στίνεται μπροστά στον καθρεύτη, κόβει σβούρες και αυτοκαμαρώνεται:-D:grin::-D

Σήμερα πάλι δουλειά και την άλλη βδομάδα αδειούλα!

Αυτά προς το παρών....

καλημερα σε ολες!!

Jesgk με τη πρωτη ευκαιρια θα δω το Site ευχαριστω πολυ και περαστικα σου.. μεγαλα ζορια τα δοντια και δεν εχω ασχοληθει οσο πρεπει φου εχω δυο σφραγισματα και εναν γερο επωδυνο καθαρισμο να κανω αλλα λεφτα δεν παιζουν..

miamama περαστικα στην Ελλη και μαλλον η αδιαθεσια θα την εχει κανει να εχει περιεργη συμπεριφορα..

viki ζηλευω αδεια αν και ειχα καθε ελευθερο να περω μιας και εχω και τα γενεθλια της μικρης μπροστα..

ακομη δεν εχω αποφασισει τι θα κανω με τα γενεθλια..

δεν μου αρεσει να χω σοι και φιλου ανακατεμενους και με χαλαει. Ελεγα να κανω ανημερα τραπεζι για συγγενεις και την επομενη παρτακι για τα μικρα αλλα πολυ κουραση βρε παιδι μου.. δεν ξερω..φετος δεν ειμαι φορτσατη..

το ΠαρασκευοΣαββατο ειμασταν εξοχικο και τα περασαμε παααααααααααααααρα πολυ ωραια με τον συζυγο. Το Σαββατο που χε ζουπερ μερα ανεβηκαμε στο βουνο και πετυχαμε μια νεα φαρμα που χε αλογα και ανεβασαμε τη μικρη σε αλογο, το χαιδεψαμε και επειδη κανει 15 ευρω η ωρα για μαθηματα ιππασιας ψηνομαστε να πηγαινουμε καμια φορα με τον συζυγο.

Ειδε και προβατα η μικρη, κυκλαμινα...καλα ηταν.

Κυριακη απο το πρωι ως το βραδυ εκαν δουλειες και εφτιαξα και προσφορο και κολλυβα η κουνιαδα αφου ειχαμε μνημοσυνο του πεθερου μου και το βραδυ εκανα κουραμπιεδες.

Αυριο θα κανω μελομακαρονα και μπισκοτα φουντουκιου.

Αυτα..

καλο υπολοιπο να χουμε!

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!

στο νοσοκομείο θα πας?

Την επέμβαση την έκανα στο ιατρείο της οδοντιάτρου, ο γιός της είναι γναθοπροσωπικός χειρούργος στο ΚΑΤ, σήμερα είμαι αρκετά πρισμένη από την επεμβαση κ πίνω ένα κάρο φάρμακα αλλά τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά απ' οτι νομίζαμε.

Τελικά ο φρονιμήτης ήταν χαλασμένος, ειχε τρυπησει το κόκκαλο αλλά το μεγάλο πρόβλημα ήταν η κύστη, μου αφαίρεσε ότι υπήρχε στο κενό αφού ειχε κάνει μια τρύπα 3x1 στο κόκκαλο κ θα χρειαστούν 2 μήνες για να αναπλαστεί το κόκκαλο.

Αυτά τα αηδιαστικά κ τρομακτικά από εμένα

Με το καλό και περαστικά!

και περαστικα σου.. μεγαλα ζορια τα δοντια

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!

Τα νέα από το Θοδωρή:

Εχθές πήγε Μέγαρο ο γιός να δει την "κακοφυλαγμένη κόρη" μαζί με τα δυο τμήματα της δευτέρας

Στο γυρισμό που πήγε να τον πάρει ο μπαμπάς του από το σχολειο μου λέει "Θέλω να παρω ένα τηλ." που τού λεώ;;;;; και μου απαντά: Η Μαρίνα από το άλλο τμήμα μου έδωσε το τηλεφωνό της να την πάρω τηλεφωνο...... :confused: Τί έχουν πάθει τα κοριτσάκια ... 7 χρ.... έεεε τελικά δεν την πήρε αλλά όλ ομε ρωτάει πότε να την καλέσει.... άντε να δούμε τί αλλο εχω να δω η μάνα.!!!

Εν τω μεταξύ τα παιδιά συνεχίζουν να ειναι πολύ σκληρά.... κάποια πράγματα δεν αλλάζουν... επειδή πήγε Μέγαρο του φόρεσα ένα μοδάτο τζιν κ ένα μοντέρνο σακάκι κ με το που τον είδαν τα άλλα αγόρια τιν κορόϊδευαν και του έλεγαν αν πάει για γαμπρός....

Τα νέα από το Θοδωρή:

Εχθές πήγε Μέγαρο ο γιός να δει την "κακοφυλαγμένη κόρη" μαζί με τα δυο τμήματα της δευτέρας

Στο γυρισμό που πήγε να τον πάρει ο μπαμπάς του από το σχολειο μου λέει "Θέλω να παρω ένα τηλ." που τού λεώ;;;;; και μου απαντά: Η Μαρίνα από το άλλο τμήμα μου έδωσε το τηλεφωνό της να την πάρω τηλεφωνο...... :confused: Τί έχουν πάθει τα κοριτσάκια ... 7 χρ.... έεεε τελικά δεν την πήρε αλλά όλ ομε ρωτάει πότε να την καλέσει.... άντε να δούμε τί αλλο εχω να δω η μάνα.!!!

Εν τω μεταξύ τα παιδιά συνεχίζουν να ειναι πολύ σκληρά.... κάποια πράγματα δεν αλλάζουν... επειδή πήγε Μέγαρο του φόρεσα ένα μοδάτο τζιν κ ένα μοντέρνο σακάκι κ με το που τον είδαν τα άλλα αγόρια τιν κορόϊδευαν και του έλεγαν αν πάει για γαμπρός....

πρωτα απο ολα λυπαμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ για την ταλαιπωρια που περνας.. ειναι οντως σοβαρη κατασταση αλλα αντιμετωπισιμη.

δευτερον ειναι καιρος μανουλα να τα περιμενεις αυτα.. η ηλικια των 7 ειναι μια φυσιολογικη αρχη και τα κοριτσακια ειναι ηδη πιο μπροστα (ποσο και ενημερωμενα στις ημερες μας) σε σχεση με τα αγορια..

αστον να την καλεσει μια μερα στο σπιτι σας.. σιγα! σεξ δεν θα κανουν σιγουρα!! (στα λεω απο τα τερτιπια του αδελφου μου.. τα χουμε περασει και τα χουμε ας πουμε προσφατα)..βεβαια ποσο επιθετικα ειναι τα σημερινα παιδια δεν ξερω

απο την αλλη η αιγλη του Μεγαρου εχει καπως χαθει πλεον αν σκεφθεις οτι και η κουτση Μαρια παει και παρουσιαζει οτι της κατεβει αρα και ο ενδυματολογικος κωδικας απουσιαζει αισθητα (μη με βλεπεις ετσι λαικατζα εχω πολλες εργατοωρες στο Μεγαρο).. απο την αλλη οσον αφορα τα παιδια.. ειναι παιδια και παιδια μαλλον απο χαμηλης ταξης οικογενειες που δεν θα εμπαιναν καν στον κοπο να σκεφθουν οτι σε εναν τετοιο χωρο το παιδι τους θα επρεπε να παει καπως καλα ντυμενο..

να του πεις να μην νοιωθει ασχημα.. και να τους απανταει πως αυτοι οι χωροι ειανι προορισμενοι για τις μεγαλες τεχνες και δεν ειναι παιδοτοποι και σκυλαδικα οπως τους εχουν μαθει οι γονεις τους!!!!

(αι σιχτιρ!!)

λοιπον.. εχθες στην ΕΤ1 εβλεπα απο το Μεγαρο Μουσικης σε απευθειας μεταδοση την χριστουγεννιατικη συναυλια της ΕΤ που ηταν ΘΑΥΜΑ με την ιστορια του Σκρουτζ και μετα με εκκλησιαστικους υπνους και ορχηστρικες εκτελεσεις (συγκινουμαι καθε που τα ακουω αυτες τις ημερες και ειναι ονειρο μου να μεγαλωσει η μικρη και να μπορω να πηγαινουμε)

στη διαρκεια του διαλλειματος ο Κωσταλας ενω επαιρνε συνεντευξη απο πισω εβλεπα τα μικρα κοριτσακια ποσο "κυριες"ηταν ντυμενες.. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ... ουφ! αντε πια.. ολα σε ενα κουβα τα χουμε ριξει..

αυτα..:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...