Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εχω καταγωγη απο τα Τρικαλα (η μανα του πατερα μου ειναι απο κει και ο πατερας μου γεννημενος εκει αλλα μεγαλωμενος Αθηνα)

εχω μεγαλο σοι εκει αλλα τυπικες σχεσεις τη τελευταια δεκαετια.

εμεις εδω Αθηνα για γιορτες.. ουτως η αλλως ποτε δεν λειπουμε τετοιες μερες απο την πολη. Το Πασχα εξοχικο μιας και η ανοιξη βοηθα στις εξορμησεις..

βεβαια δεν παιζουν και λεφτα...!Αλλιως μια διημερη εκδρομουλα ηθελα να παω μεχρι Βυτινα, ορεινη Κορινθια να δω κατι χωρια που χω σταμπαρει..

και ετσι να δουμε και χιονι.. αλλα..δεν..

Βιεννη παντως εχει λεει 35 εκ χιονι.. i hate youuuuuuuuuuuuuuuu!

Διαφημίσεις

εμείς 'οταν μέναμε αθήνα κάναμε χριστούγεννα κέρκυρα και πρωτοχρονιά αθήνα ή εύβοια...

αλλά από τότε που κατσικωθήκαμε εδώ...μόνο 1 φορά τον χρόνο φεύγαμε.

τώρα είναι ευκαιρία...

μου έφερε η κουνιάδα αντιγραμμένο το cd "λάχανα και χάχανα"

πολύ καλό!!η έλλη έχει ξετρελαθεί!!

ελεγα οτι θα μου αρεσει αυτο το cd αλλα τελικα μερικα τραγουδια ειναι πολυ βαρυα .. θελω να πω δεν εχουν αυτο το ελαφρυ και χαζοχαρουμενο που συνηθως τα παιδικα τραγουδια.. ο αχινος βασικα μου αρεσει περισσοτερο απο ολα ομως αρκετα αλλα ειναι μεγαλα, βαρυτονα, δεν ξερω κουραστικα για τη μικρη και μαλλον για μενα..

εμείς έχουμε γιορτή αύριο,θα φοράμε και σκουφάκια αη βασίλη,μαμά,μπαμπάς και έλλη!!

την ρωτάμε πως την λένε...

και απαντάει "νινι" ή "έγη"

εμενα λεει τουλα.. και σπανια το προφερει ολο..

τωρα μου λεει σοβαρη σοβαρη

"παντως...." και συνεχιζει τα δικα της..

εχθες στο παρτυ ξεσαλωσε.. ηταν η μοναδικη που χορευε.. αργοτερα ηρθε ενα αλλο κοριτσακι πιο μικρο και χορευε αλλα η δικια μου εδωσε ρεστα.. μεχρι που σηκωνε και τους μεγαλους για να χορεψουν μαζι της..

εμάς αρέσει πολύ,μοιάζει με τη λιλιπούπολη,μόνο με τον καραγκιόζη δεν μου αρέσουν τα τραγούδια,τα βαριέμαι.

αυτά του άλτερ τα έχω βαρεθεί...τι μας ενδιαφέρει να μάθουμε για τα χριστούγεννα της κάθε χώρας????

δεν τα λες και βαρυά!έχουν ωραία μουσική και τραγουδάνε παιδάκια με πολύ ωραία φωνή!!

Διαφημίσεις

εμάς αρέσει πολύ,μοιάζει με τη λιλιπούπολη,μόνο με τον καραγκιόζη δεν μου αρέσουν τα τραγούδια,τα βαριέμαι.

αυτά του άλτερ τα έχω βαρεθεί...τι μας ενδιαφέρει να μάθουμε για τα χριστούγεννα της κάθε χώρας????

δεν τα λες και βαρυά!έχουν ωραία μουσική και τραγουδάνε παιδάκια με πολύ ωραία φωνή!!

δεν ειπα οτι ειναι ολα βαρυα και δεν ειπα οτι δεν ειναι ωραια..

και του Alter ειναι τα...παιδικα σκυλαδικα ουσιαστικα.

γιατι καλες? εγω εμαθα για τη Μπεφανα οπου και η jesgk μου επιβεβαιωσε την υπαρξη της.. εγκυκλοπαιδικες γνωσεις καλε!

εδώ δεν ξέρουν τα έθιμα τα δικά μας,τα ξένα μας μάραναν!!

μου κόλλησε ο αχινός!!

"αχ και να'μουν,αχ και να'μουν,αχ και να'μουν αχινός,

αχ και να'μουν,αχ και να'μουν,αχ και να'μουν αχινός,

αχ και να'μουν αχινός βουτηχτής αληθινός,στην άμμο να ξαπλώνω,τα αγκάθια μου να απλώνω!!"

το έμαθα κιόλας!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...