Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα σε ολες..παλι

χρονια πολλα στον μικρο Θαναση και οχι μονο

εγω απο συνοικιακο μαγαζι της ειχα βαλει ενα καρο ζεστο φορεματακι χωρις παπουτσακια, μονο με αναλογες καλτσουλες και απο Hondos center μονοιας με εκπτωσεις ειχα παρει για μενα φορεμα Billy Sabbato με 118 ευρω και πηρα απο Bournazos στοκ house παπουτσια (3 ζευγη με 70 ευρω)

σημασια εχει να εισαι ανετη (γιατι η μαμα τρωει ολη την κουραση και κανεις αλλος) και κομψη (η οπως αλλιως θες να εισαι)

παντως για μας επειδη η μικρη ακομη ειναι κοντοστουπι (κατω των 80 εκ για χρονιαρικο) και αδυνατουλα η μονη εταιρεια που τα ρουχα 9-12 της κανουν ειναι του Marks and Spenser που παρεπιμπτοντως φερνει κατα καιρους συμπαθητικα ρουχαλακια

για αποκρατιακες στολες εκτος του Jumbo και του Μουστακα η του Ζαχαρια ξερει καμια να μας δωσει κανα link η αλλη σχετικη πληροφορια??

αν ειχα καποιον να κοβει πατρον και να ραβει θα εφτιαχνα μια στολη αρλεκινου για τη μικρη, απλη και περισσοτερο σα ρουχο..εχουμε παρτυ να επισκεφθουμε..επισης θα την παω και στο καρναβαλι του Μοσχατου οπου ειμαι βεβαιη οτι θα το καταχαρει και θα χορευει ολη την ωρα..αχ και μολις παει 6-7 ετων θα την τρεχω στην Πατρα αγκαζε με τη μαμα να καρναβαλιζονται!!

Διαφημίσεις

παντως για μας επειδη η μικρη ακομη ειναι κοντοστουπι (κατω των 80 εκ για χρονιαρικο) και αδυνατουλα η μονη εταιρεια που τα ρουχα 9-12 της κανουν ειναι του Marks and Spenser που παρεπιμπτοντως φερνει κατα καιρους συμπαθητικα ρουχαλακια

από πότε τα παιδια΄κάτω των 80 για χρονιάρικο ειναι κοντά. Αρα κ η δικιά μου κοντή ειναι κ την ειχα για ψηλή.

για αποκρατιακες στολες εκτος του Jumbo και του Μουστακα η του Ζαχαρια ξερει καμια να μας δωσει κανα link η αλλη σχετικη πληροφορια??

αν ειχα καποιον να κοβει πατρον και να ραβει θα εφτιαχνα μια στολη αρλεκινου για τη μικρη, απλη και περισσοτερο σα ρουχο..εχουμε παρτυ να επισκεφθουμε..επισης θα την παω και στο καρναβαλι του Μοσχατου οπου ειμαι βεβαιη οτι θα το καταχαρει και θα χορευει ολη την ωρα..αχ και μολις παει 6-7 ετων θα την τρεχω στην Πατρα αγκαζε με τη μαμα να καρναβαλιζονται!!

Η κουνιάδα μου ήταν στο κούκου όταν κάναν παραλαβές και μου είπε είχε ωραία σχέδια , απο ποιότητα δεν ξέρω. Δεν ασχολήθηκα ακόμα.Κάνε μια έρευνα αν θέλεις. Εγώ σκέφτομαι να τη ντύσω μελισσούλα.

γιατι τοτε τα καρτελακια των Mothercare, chicco, allouete και αλλες γνωστες λενε 12 months / 80cm? και η μικρη πλεει οταν της τα φοραω???

αρα..

για αυτες τις φιρμες η κορη μου ειναι κοντοστουπικη..

αφηστε που τελικα εχω ΑΠΕΙΡΑ 12-18 μηνων ρουχα ειτε που μας εχουν δωσει ειτε που ηταν δωρα και πολυ φοβαμαι οτι δεν θα προλαβει να τα βαλει γιατι ενδεχεται οταν θα χει το αναλογο υψος να ναι καλοκαιρι..μπορει ομως να χει μπει και φθινοπωρο..

Η κουνιάδα μου ήταν στο κούκου όταν κάναν παραλαβές και μου είπε είχε ωραία σχέδια , απο ποιότητα δεν ξέρω. Δεν ασχολήθηκα ακόμα.Κάνε μια έρευνα αν θέλεις. Εγώ σκέφτομαι να τη ντύσω μελισσούλα.

Δεν ξερω συγκεκριμενα για τα κουκου αλλα στα καταστηματα που προανεφερα η ποιοτητα ειναι αισχρη και τα σχεδια ΑΠΑΙΣΙΑ για τα δικα μας γουστα..ειναι ομως ο καθενας τι αποψη εχει για το αντικειμενο..

ειλικρινα θα προτιμουσα να της ραψω μια στολη παρα να σπαταλησω χρονο και χρημα για κατι τοσο προχειρο και απαισιο...αν και υπαρχουν καταστηματα που εποχιακα φερνουν καλες ποιοτητες..

viki δυστυχως δεν ξερω να σου πω που ακριβως αλλα τρεις φορες που χω ερθει Θεσσαλονικη και εμενα στο Olympia (κατω απο το Υπουργειο Μακεδονιας), οχι ομως κοντα στο ξενοδοχειο αλλα προς τα Λαδαδικα σε εναν καθετο δρομο (δεν ξερω να σου πω κατι αλλο) μου χε μπει στο ματι ενα μαγαζι οπου πουλουσε στολες παραδοσιακες και διαφημιζε οτι της αποκριες πουλουσε και εποχιακες..αυτος ισως να φερνε καλες ποιοτητες αλλα σκεψου ποσο με προβληματιζει τα τελευταια χρονια το θεμα της αποκριατικης στολης που τον συγκεκριμενο τον ειχα βαλει στο ματι..

Διαφημίσεις

κι εγώ θέλω μια ωραία στολή!!

ωραία ιδέα η μελλισούλα!!

αλλά είναι όλες σκέτη φόδρα!!!

κι εννοείται έχουμε μπει ήδη στο κλίμα του ρίο ντε ντεζανέιρο!!!

χθες χορεύαμε ρίκυ μάρτιν με την έλλη,τρελή χαρά.!!!

Πάντως και αυτά που πουλάνε μόνο εποχιακά δεν έχουν καλή ποιότητα. Τα κούκου γενικά έχουν προσεγμένα ρούχα. Τώρα για αποκριάτικα τι να πώ...Λίγο πολύ οι προμηθευτές ίσως είναι κοινοί. Θα πάω μια βόλτα απο τα κούκου που είναι και κοντά στο σπίτι μου και βλέπουμε. Το να ράψεις μήπως κοστίζει μια περιουσία?

κι εγώ θέλω μια ωραία στολή!!

ωραία ιδέα η μελλισούλα!!

αλλά είναι όλες σκέτη φόδρα!!!

κι εννοείται έχουμε μπει ήδη στο κλίμα του ρίο ντε ντεζανέιρο!!!

χθες χορεύαμε ρίκυ μάρτιν με την έλλη,τρελή χαρά.!!!

αυτή η φόδρα με χαλάει πολύ.Θα ήθελα το σώμα να είναι φορμάκι βελούδινο ριγέ κίτρινο μαύρο, με κουκούλα με τα απαραίτητα εξαρτήματα,κεραίες και δεν ξέρω τι έχει μια μελισσούλα και αν όχι ενσωματωμένα φτερά να τα περνάς κάπως σαν γιλεκάκι στα χεράκια.

Πάντως και αυτά που πουλάνε μόνο εποχιακά δεν έχουν καλή ποιότητα. Τα κούκου γενικά έχουν προσεγμένα ρούχα. Τώρα για αποκριάτικα τι να πώ...Λίγο πολύ οι προμηθευτές ίσως είναι κοινοί. Θα πάω μια βόλτα απο τα κούκου που είναι και κοντά στο σπίτι μου και βλέπουμε. Το να ράψεις μήπως κοστίζει μια περιουσία?

το ποσο θα σου στοιχισει εξαρταται τι θες να κανεις..εγω πχ μια φορα εραψα φορεμα με 150 ευρω ενω θα το αγοραζα 300 και την αλλη εραψα το νυφικο μου που θα το ενοικιαζα 1000 ευρω και το ραψιμο ηταν 1200..προτιμησα να το ραψω βεβαια και εχω και το κοιταω..ε! ποσο να κανει μια στολη..by the way εχω και μια φιλη που διδασκει σε ΤΕΕ σχεδιασης ρουχων και ισως της ζητησω να μου το κανει εκεινη..ειναι απλα μια σκεψη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...