Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γειά σας κορίτσια. Όπως είπε και η μαεστρία εδώ χιόνισε . το πρωί ήταν όλα άσπρα. Στη δουλειά έφτασα εννιά παρά. απίστευτο μποτιλιάρισμα. χιλιόμετρα η ουρά. Το γραφείο δε ζεσταινόταν με τίποτα. ακύρωσα και όλες τις δουλειές γιατί δύσκολα κουνιόταν αυτοκίνητο. Τελικά μας πήρε το αφεντικό και πήγαμε κέντρο. Ήθελε να πάει τράπεζα για να μας δώσει μισθό και δώρο και μετά ήπιαμε καφεδάκι στην αριστοτέλους κι έπειτα φαγητό και ρετσινούλα:mrgreen:

Όταν σχόλασα δώσαμε ραντεβού με το χάζμπαντ στα τζάμπο για δωράκια για τα μικρά. Τη Γεωργίτσα τη πήραμε ένα λάπτοπ και μια φάρμα ζώων (όχι playmobil) και τον Μάριο ένα skateboard και το μάντεψε ποιός. πήρα και τσουβαλάκια αγιοβασιλιάτικα και θα τα βάλω εκεί μέσα και κάτω απο το δέντρο. Πήραμε και ένα εκπαιδευτικό τραπεζάκι fisher price για την μικρή της κολλητής που γίνεται ενός την κυριακή. Πάει το 150αρι.

Πρινσέσα να ρωτούσες και σε άλλον παιδότοπο? Εμάς δεν χρεώνουν την αίθουσα και το μενού έχει ως εξής: για ενήλικα: 5 ευρώ τέσερα σφολιατοειδή, 6 ευρώ δύο σφολιατοειδή και 2 είδη κέτερινγκ, 7 ευρώ τέσσερα είδη κέτερινγ και για παιδάκια : 5 ευρώ τόστ χυμό και 6 ευρώ ένα καλαθάκι με κλαμπ σάντουιτσ , πατάτες, κεκάκι, χυμό. Εγώ διάλεξα το 7 για ενήλικες (περιέχει απο καφέ έως κρασί ή μπύρα σε όλα των ενηλίκων)και το 6 για παιδάκια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά μας πήρε το αφεντικό και πήγαμε κέντρο. Ήθελε να πάει τράπεζα για να μας δώσει μισθό και δώρο και μετά ήπιαμε καφεδάκι στην αριστοτέλους κι έπειτα φαγητό και ρετσινούλα:mrgreen:

Αυτά είναι αφεντικά φίλε μου, όχι σαν μερικά, μερικά. :rolleyes:

Ο ΑΡΗΣ κέρδισεεεεεεεεεεεεεεεε! Europa League, περνάει στην επόμενη φάση. Άντε, να πάμε να δούμε και κανέναν ωραίο αγώνα! Περνούσανε αυτοκίνητα και κορνάρανε μέχρι πριν λίγο.

Χαρά στο κουράγιο τους με τέτοιο ψόφο!

Εγώ πάλι ..... μελετάω!!! Ούτε όταν είχα εξεταστική δεν έδειχνα ΤΟΣΟ καλή διαγωγή. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πρεπει να το ψαξω γιατι ειναι ΠΟΛΛΑ!! Επισης εχω 10 παιδακια και 30 μεγαλους!! Που να τους χορτασω..

Αχ μου θυμιζεται τη Θεσσαλονικη το 2002 που ειχε απολειστει εντελως..Τελεια ηταν!!

Μαεστρια και τι δεν θα εδινα να σπουδαζα παλι..Ωραια χρονια..

yRf6p1.png

Μαεστρια και τι δεν θα εδινα να σπουδαζα παλι..Ωραια χρονια..

Kαλά αυτό μην το πολυσκέφτεσαι, γιατί θα πάθεις κατάθλιψη παιδάκι μου!! :tongue:

Σκέψου ότι σαν άνθρωπος εξελίσσεσαι και βελτιώνεσαι. :tongue::mrgreen: (δηλαδή πουρεύεις)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αυτά είναι αφεντικά φίλε μου, όχι σαν μερικά, μερικά. :rolleyes:

Ο ΑΡΗΣ κέρδισεεεεεεεεεεεεεεεε! Europa League, περνάει στην επόμενη φάση. Άντε, να πάμε να δούμε και κανέναν ωραίο αγώνα! Περνούσανε αυτοκίνητα και κορνάρανε μέχρι πριν λίγο.

Χαρά στο κουράγιο τους με τέτοιο ψόφο!

Εγώ πάλι ..... μελετάω!!! Ούτε όταν είχα εξεταστική δεν έδειχνα ΤΟΣΟ καλή διαγωγή. :mrgreen:

ήθελε να πάει και ο τρελός ο άντρας μου αλλά το τσουχτερό κρύο τον μετέπεισε:mrgreen::mrgreen: Πέρισυ είχε πάει με τέτοιον καιρό και όταν γύρισε έτρεμε σαν το ψάρι κάτω απο τα σκεπάσματα μέχρι την επόμενη το πρωί αλλά παρολ'αυτά ''τρελοί'' υπάρχουν.

Η Γεωργίτσα χθες το βραδυ 37,6. :rolleyes: Σήμερα το πρωί πάλι ζεστή ήταν και την έδωσα ντεπονάκι στις 7. Τώρα ή το τσιμπήσαμε στον παιδίατρο την Τετάρτη που πήγαμε για εμβόλιο γιατί είχε αρκετά άρρωστα ή να είναι απο το εμβόλιο? Αλλά έχει και λίγες μυξούλες:rolleyes:

Και την Κυριακή έχουμε το πάρτυ της μικρής της κολητής μου γμτ....

Διαφημίσεις

Γεια σου Κερκυραία!

Καλά είστε! Εδώ έχει μηδενικό, 1, 2 βαριά βαριά. :D

Εγώ ξεπατώθηκα χθες, αλλά τουλάχιστον σήμερα κάνω ριλάξ! Βαριέμαι να δουλέψω κι εργασίες!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα

εμεις πηγαμε σε παρτυ γενεθλιων εχθες μια συνομιληκης της κορης μου και τωρα εχω αρχισει να ψιλοσκεφτομαι τα δικα της γενεθλια..

φετος πεφτουν Σαββατο ουτως η αλλως συνεπως δεν αξιζει να τα μεταθεσω για αλλη μερα διοτι και Κυριακη να τα κανω θα χω μετα το σπιτι ανω κατω και πιανω Δευτερα δουλεια..

Και δεν μου αρεσει να μετατιθεται αυτο το γεγονος.. οποιος θελει και μπορει ερχεται..ειναι και σχετικα δυσκολη μερα μιας και καποιοι λειπουν η αλλοι δεν ερχονται για αλλους λογους αλλα δεν συγκρινεται με το Πασχα που το μεγαλυτερο ποσοστο απουσιαζει εκτος πολεως.

Επισης δεν εχω διαθεση να καλεσω ειδικα συγγενεις.. προτιμω φιλους με τα παιδακια τους.

Κατα τάλλα καλα και βαριεμαι τραγικα πολυ.. αντε να δω πως θα περασει η μερα..

πρεπει να παω και στο εξοχικο που σημαινει οτι οι δουλειες μου στο σπιτι εδω στην Αθηνα θα μεινουν πισω και τη Κυριακη που θα χω γυρισει θα ψοφησω αφου πρεπει να μαζεψω το σπιτι (ειδικα ενα γερο σκουπισμα, ξεσκονισμα χρειαζεται) και να αρχισω να φτιαχνω τα επικαιρα γλυκα..ισως κανω για αρχη τους κουραμπιεδες και κανω την επομενη τα μελομακαρονα.. θα δω αναλογα τα κεφια..

αυτο που μου τη δινει ειναι οτι ο ανδρας μου ενω ασχολειται με το σκυλι στο να του βαζει να τρωει και να παιζει μαζι του δεν καθεται μεσοβδομαδα να του καθαριζει τον χωρο στο υπογειο οπου μενει τα βραδυα και μου φορτωνεται και αυτη η υποχρεωση..

αυτα..προφανως δεν εχω κεφια.

Διαφημίσεις

Γεια σου Προσπ!

Καλά καλέ, κουνιάδα και χάζμπαντ τι κάνουν και σου μένουν εσένα όλες οι δουλειές;;;

Για άρχισέ τους με το βούρδουλα σε παρακαλώ! :twisted:

Ο ανδρας ολο καλα κατι κανει αν το ζητησω αλλα τις Κυριακες παντα εργαζεται και ετσι οι δουλειες μου γινονται συνηθως Σαββατο και με βοηθα.

Για την κουνιαδα τι να πω? Εδω δεν συμμαζευει τον ιδιο της τον εαυτο και τον χωρο..αν ζητησω να μου συμμαζευει και το σπιτι το υπολοιπο τα πιασαμε τα λεφτα μας..

το ξεκιναει σημερα για να κανεις γιορτη τον επομενο χρονο.. δεν εχεις ιδεα γιατι πραγμα του μιλαω.. χιλιες φορες να καθεται και να κανει Baby sitting και να βλεπει τα τουρκικα της απο το να κανει δουλειες..

περαστικά βικάκι στη γεωργίτσα μας!

τελειώνουν ποτέ οι δουλειές?

κι εγώ σήμερα μισές δουλειές μόνο σκούπα και ξεσκόνισμα,φαγητό από χθες.

τα υπόλοιπα εντός των ημερών...την επόμενη εβδομάδα θα ετοιμάσω το σπίτι στην εντέλεια για τις γιορτές και θα βάζω πλυντήρια για να έχω έτοιμα τα ρούχα του ταξιδιού...

λογικά 27-28 δεκεμβρίου φεύγουμε... στον γυρισμό λέμε να μείνουμε 1-2 μερες τρίκαλα στους φίλους μας,η φίλη μου είναι κι έγκυος,θα γεννήσει τις ίδιες μέρες με μένα μάλλον,κι ο άντρας της είναι γιατρός και θα δουλεύει στο χιονοδρομικό τις γιορτές...θα πάμε και για σκι!!!(πλάκα κάνω,μην φάμε και τα μούτρα μας)

κι εγώ σκέφτομαι το ίδιο προσπ για τα γενέθλια,δεν θέλω σόια!!

οπότε θα πω μόνο σε γονείς με παιδάκια,φίλους-3 ζευγάρια,στην αδερφή μου,στους γονείς μου,και στη κουνιάδα. θείους-παπούδες θα τους εξαιρέσω...

θέλω να παίξουν τα παιδάκια,όχι να μαζεύονται οι μεγάλοι να χλαπακιάζουν...

επειδή είναι πάνω το δωμάτιο της δεν μπορούν να μαζευτούν εκεί να παίξουν τα παιδιά οπότε θα τα έχουμε στο σαλόνι με ένα κάρο παιχνίδια!!!

ενώ στην αδερφή μου μια χαρά έπαιζαν στο δωμάτιο...και η έλλη πηγαινοερχόταν!!

ναι στα πεθερικά...βέβαια θα γυρίσω νευριασμένη,κι έναν καυγά σίγουρα θα ρίξουμε με τον χάζμπαντ για τους δικούς του εκεί,κατά τα άλλα θα περάσουμε καλά,θα δούμε όλη την παρέα από την αθήνα,τους νονούς της έλλης!!

μετά στα τρίκαλα θα περάσουμε καλύτερα πιστεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...