Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!

και του χρονου jesgk!! αντε επιτελους!!!

ωραια που χιονισε στα βορεια.. τυχεροιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

και ο φιλος μου απο την Αυστρια μου λεγε οτι στην Βιεννη εχει 35 εκ χιονι..

μη χτυπατε αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!

Διαφημίσεις

αχχχ θέλω κι εγώ χιόνι,ελπίζω όταν πάμε στο χωριό να χιονίσει,πρέπει κάτι να έχει ρίξει εκεί γύρω..ο καιρός στις γιορτές θα είναι καλός,θα ανέβει η θερμοκρασία λένε.

για να δούμε...

Ε, μη φανταστείτε τίποτα τρομερό. Λίγο έστρωσε, ίσα ίσα στ' αυτοκίνητα πάνω φάινεται. Πάντως όταν κατεβήκαμε για να πάει ο μικρός παιδικό, έριχνε και χάζευε ο Γιάννος! :D

Τώρα έκοψε, δε ρίχνει άλλο.

Κάνω φασίνα! Μόλις τελείωσα την κουζίνα, που'χε και τις περισσότερες επιφάνειες (το σαλόνι τ' αφήνω τελευταίο ;) ) και κάνω διάλειμμα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωραία, αλλά παγωμένα!!! :D

Πάω να συνεχίσω καθαριότητα. Και βαριέμαι! Ακόμα πιασμένη είμαι απ' το γυμναστήριο και αύριο λέω να ξαναπάρω! Μέχρι να βαρεθώ είναι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλε τι κρυο ειναι αυτο;;;;;;;;

αλλα μου αρεσει παρα πολυ..

Αχ ακομα μια βδομαδα..

Βικυ πολυ κριμα για την μαμα σου..Ειναι οι χειροτερες ηλικιες αυτες..οχι οτι εμεις παμε πισω..ΘΑ αρχησουν οι καμπανες και για αλλους και αντε να δουμε ποσο θα αντεξουμε ακομα..καθε Χριστουγεννα υπαρχει μια χαρα και μια ελπιδα αλλα φετος δεν ξερω..

yRf6p1.png

Διαφημίσεις

ήρθα πάλι...καλώς την πρινσέσα!!

τι κάνει η ναταλίτσα?

δεν νομίζω ότι είναι πλέον κανείς αισιόδοξος φέτος...

τεσπά ας μην μαυρίζουμε παραπάνω...

ωραίο το κρυουλάκι αλλά ανάβουμε καλοριφέρ 2-3 ώρες την ημέρα και βλέπω να τελειώνει το πετρέλαιο λίαν συντόμως!! και δεν παίζει ρευστό!!

Εμάς είναι κεντρική (γκρρρρ) και τώρα που 'χει ψόφο δεν τ' ανοίγουν λίγο παραπάνω οι μα**κες!!!!!

Χθες το απόγευμα είχαμε παγώσει, δεν ήξερα τι να φορέσω στο μικρό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλα ειναι μια χαρα..αχ το πετρελαιο πονεμενη ιστορια..αλλα τι να κανουμε..εμεις εχουμε ενα ηλεκτρικο για το δωματιο της μικρης..Κι μεις κεντρικη εχουμε αλλα οταν κανει κρυο το αναβουν περισσοτερο..

Μιαμαμα αν θυμηθεις στειλε μου με πμ την συνταγη για τα τυροπιταρια που λεγαμε..Τωρα που θα καθομαι θελω να τα φτιαξω..

Εγω εχω διλλημα για τα γενεθλια της μικρης..Ρωτησα σε παιδοτοπο και μου βγαινει αρκετα ακριβα..50-100 ευρω για την αιθουσα,8 το καθε παιδακι,5 περιπου καθε μεγαλος συν αν θελουν φαγητο περιπου αλλα 5...Συν την τουρτα και δωρακια για τα πιτσιρικια βγαινει μια 300αρα λειαν επιεικως..Δεν ξερω αν πρεπει να χαλασω τοσα λεφτα..Απο την αλλη σκεφτομαι να μαζευτουμε μονο με τους γονεις αλλα και αυτο λιγο μου φαινεται..Μια φορα γιορταζει το μαναρι μου..

yRf6p1.png

εμείς ευτηχώς παρόλο που μοιάζει με πολυκατοικία δεν είναι,έχουμε αυτόνομη θέρμανση με καυστήρα δικό μας,όποτε θέλουμε βάζουμε πετρέλαιο,δεν έχουμε κοινόχρηστα,την δική μας εξωτερική σκάλα...

αλλά και πάλι προσπαθώ να μην το ανάβω πολύ,ζεσταίνει εύκολα ευτυχώς,ειδικά επάνω...

τις τελευταίες μέρες της βάζω φουτεράκι με φερμουάρ,αλλά το βγάζει,δεν το έχει συνηθίσει...

παίζει όλη μέρα με την μπέμπα της και τα κατσαρολικά της!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...