Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kaλημέρα σε όλες κ' από'μένα. Κρίμα για τη μαμά σου Βίκυ.. :confused:

Δήμητρα εγώ ήρθα το πρωί στο Σχιστο κ τα είχαν κλείσει κάτι διαδηλωτές, πήγα στα άλλα γραφεία στον Πειραιά κ τώρα ήρ8α πάλι Σχιστό... 40χλμ πήγαινε-έλα

Σέυχαριστώ πάρα πολύ για τα χθεσινά, πραγματικά υπέροχες επιλογές... σήμερα θα τα δούμε κ με τα παιδιά καλύτερα.. Καλές γιορτές να έχεις...

Τα πράγματα τα είδες;; Πιστεύω θα της αρέσουν της φίλης σου.

Ελπιζω να τα διασκεδασουν..

Δεν τα χω παρει ακομη τα πραγματα. Εχω στειλει μηνυμα στην Αννα να παω αποψε να τα παρω..

ειμαι βεβαιη οτι θα της αρεσουν. Ποτε δεν πανε χαμενα τετοια δωρα.

αλλα οσο επικρατει αυτη η κατασταση ειναι μεγαλη η ταλαιπωρια για τους οδηγους..αφου εχθες ελεγα στην Αννα καλα κουραγια που ξεκινησε να σου ρθει αφου η Λενορμαν πηγαινε κουτσα κουτσα..

Σημερα εορταζουν οι Ελευθεριες και οι Λευτερηδες.. χρονια πολλα σε ολους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σημερα εορταζουν οι Ελευθεριες και οι Λευτερηδες.. χρονια πολλα σε ολους.

Εχω μια φίλη, να την χαίρομαι.. να χαίρεται η φίλη σου την κορούλα της , δώσε τις ευχές μου!

Εσύ τι θα της πάρεις της Χρυστούλας από παιχνίδι, πήγα σήμερα Μουστάκα, μου άρεσαν οι κουζίνες, είδα απ'ολες τις τιμές, ειχε από 14 ευρώ μεχρι 150 ευρώ. Δεν ξέρω τί να κάνω... σκεφτομαι να της πάρω μονο κουζινικα κ κανένα μιξερ ή την κουζίνα για πες

εγω της αγορασα το κουκλοσπιτο που ειπε η viki παλαιοτερα που πηρε στην Γεωργιτσα το οποιο κανει 20 ευρω, εινια τεραστιο και εχει και μπιχλιμπιδια και ηχους πχ στο κουδουνι της πορτας (μεχρι και τουαλετα εχει..λεκανη κλπ)

κουζινα εχει μια πλαστικη hello kitty απο δωρο των περασμενων γενεθλιων της ομοια και κουζινικα και τσαγιερα..ολα απο δυο..ελπιζω να μην τριτοσει.

για φετος ελπιζω σε βιβλια εκπαιδευτικα και κυριως ρουχα.

Ειλικρινα ελπιζω να κανω και αλλο παιδακι και να αρχισω να ξεφορτωνομαι διαφορα.. με εχει πιασει πονοκεφαλος..

κουζινα εχει μια πλαστικη hello kitty απο δωρο των περασμενων γενεθλιων της ομοια και κουζινικα και τσαγιερα..ολα απο δυο..ελπιζω να μην τριτοσει.

Τις είδα της hello kitty η μια εχει 17, η άλλη 39 κ η άλλη 79 αλλα πόσο καλή θα ειναι με τα 17 ευρώ...;;;-

Τις είδα της hello kitty η μια εχει 17, η άλλη 39 κ η άλλη 79 αλλα πόσο καλή θα ειναι με τα 17 ευρώ...;;;-

δεν ξερω ποια λες με τα 17.. δεν εψαξα ποτε να δω ποσο κανει αυτη που εχω.

Διαφημίσεις

το πλαστικό τους ειναι καλο,;;; το μέγεθος αλλαζει με τις τιμές γι'αυτό ρωτάω

δεν εχει σπασει αλλα δεν παυει να ειναι μια σιχαμενη πλαστικουρα..

το κακο ειναι οτι ακομη ειναι μικρες και απροσεκτες για κατι πιο καλο και ακριβο..συνεπως και αυτο καλο ειναι..

εχω δει οτι εχουν βγει ειδικα στο jumbo και αλλα πιο καινουργια και συνθετα σε τυπο κουζινας αλλα δεν εχω ασχοληθει διοτι δεν ενδιαφερομαι

δεν εχει σπασει αλλα δεν παυει να ειναι μια σιχαμενη πλαστικουρα..

το κακο ειναι οτι ακομη ειναι μικρες και απροσεκτες για κατι πιο καλο και ακριβο..συνεπως και αυτο καλο ειναι..

εχω δει οτι εχουν βγει ειδικα στο jumbo και αλλα πιο καινουργια και συνθετα σε τυπο κουζινας αλλα δεν εχω ασχοληθει διοτι δεν ενδιαφερομαι

Εγώ αυτό σκέφτομαι... να δώσω 40 ευρώ για να την χαλάσει τα λυπάμαι... μάλλον θα της πάρω μονο τα κουζινικά μαζί με ένα μίξερ και την κουζινουλα την οικονομική στα γενεθλιά της. Εχω κ το Θοδωρή εγώ που δεν μπορώ να βάλω κάτω από το δέντρο ένα τεράστιο κουτί για τη μικρή κ ένα σκατούλι για το Θοδωρή

Εγώ αυτό σκέφτομαι... να δώσω 40 ευρώ για να την χαλάσει τα λυπάμαι... μάλλον θα της πάρω μονο τα κουζινικά μαζί με ένα μίξερ και την κουζινουλα την οικονομική στα γενεθλιά της. Εχω κ το Θοδωρή εγώ που δεν μπορώ να βάλω κάτω από το δέντρο ένα τεράστιο κουτί για τη μικρή κ ένα σκατούλι για το Θοδωρή

ααααχ σωστα τα λες..

απο την αλλη τα ακριβα αρωματα κλεινονται σε μικρα μπουκαλια..

το δωρο του Θοδωρη μεγαλωνοντας θα κοστιζει παραπανω απο της μικρης..

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια,τώρα μπήκα κι εγώ...

δεν πήγε ο χάζμπαντ στη δουλειά,δεν λειτουργούσε και τίποτα,οπότε ξυπνήσαμε χαλαρά,πήραμε το πρωινό μας και πήγαμε βόλτα στο κέντρο,πολύ κρύο μιλάμε!!! η μικρή κουκουλωμένη(δεν έχει συνηθίσει κιόλας) ,με παγωμένα χέρια και πόδια!!

καλά ήταν!!

πούλησα κάτι πραγματάκια στο eshop και με αυτά τα λεφτά θα πάρουμε τα δωράκια για τις ανηψιές και την έλλη.

οι κουζίνες τζες που λες είναι πολύ ωραίες και τα κουκλοσπιτάκια,η έλλη μέχρι τώρα δεν έχει χαλάσει κάποιο παιχνίδι,οπότε έχω κάνει την παραγγελία μου στον άη βασίλη!!!

εμείς μάλλον θα της πάρουμε κάνα σετ κουζινικά...

γεια σας κοριτσάκια,τώρα μπήκα κι εγώ...

δεν πήγε ο χάζμπαντ στη δουλειά,δεν λειτουργούσε και τίποτα,οπότε ξυπνήσαμε χαλαρά,πήραμε το πρωινό μας και πήγαμε βόλτα στο κέντρο,πολύ κρύο μιλάμε!!!

Μια απ' τα ίδια κι εμείς (απεργούσε ο χάζμπαντ) αλλά χωρίς μικρό, τον παρκάραμε στο σχολείο. :mrgreen:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΥΟ! Μόνο καφέ και φαγητό, δεν ήταν για έξω! Πήρα όμως από Χριστουγεννιάτικο ένα cookie jar που λένε, Άγιο Βασίλη. Έβαλα τα μπισκότα που έφτιαξα. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. :D Του μικρού του άρεσε τόσο πολύ που έφαγε δυο μπισκότα (ενώ δεν του άρεσαν), μόνο και μόνο για να τα πάρει απ' το βαζάκι με τον Άγιο Βασίλη.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

(Για περίπου 20-25 μπισκότα)

1/2 φλιτζάνι ταχίνι

1/2 φλιτζάνι μέλι

1 φλιτζάνι τριμένη καρυδόψιχα

1/2 φλιτζάνι ξανθές σταφίδες

1 1/2 φλιτζάνι βρώμη ή ότι άλλο δημητριακό υπάρχει

100 γραμμ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη

1/2 κουτ. γλυκού κανέλα

Τα ανακατεύουμε όλα (με τη σειρά μέλι, ταχίνι, καρυδόψιχα, μετά τα υπόλοιπα), ίσως χρειαστεί να βάλουμε λίγο παραπάνω ταχίνι, εμένα μου βγήκαν στεγνά με τη συγκεκριμένη δόση, κάνουμε μπάλες σε μέγεθος καρυδιού, τα ψήνουμε πάνω σε λαδόκολλα, στους 180 βαθμούς, για 10-15'. Όταν βγουν είναι ΠΟΛΥ μαλακά, τ' αφήνεις να κρυώσουν.

Εμένα μ' άρεσαν πολύ, είναι πολύ θρεπτικά για τα μικρά, αν και τσιζ για εμάς, πολλές θερμίδες. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...