Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μ ΄εχει ορίσει γραμματέα της , τί ζόρι τραβάς εσύ... Χριστίνα πες

Αυτή βάζει τη βρώμη σπίτι της, απ' όσο θυμάμαι, γι' αυτό τη ρώτησα. :mrgreen:

Απο τις 2 είναι στο σπίτι με την μικρή:rolleyes:

Ε, να πας εσύ σπίτι και να τον στείλεις σούπερ! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ!!! :tongue:

Ναι ρε, σε πειράζω. Αν πάς σπιτι και μετά δεν κουνιέσαι....Άσε που θα ξεσηκωνόταν και η μικρή....

σήμερα απέλυσαν την μαμά μου. άντε να βρει δουλειά στα 50 της και για σύνταξη θέλει άλλα 10 χρόνια με 100 ένσημα το χρόνο την τελευταία 5ετησια. καλό ε? Και η ειρωνία είναι πώς αν την απολύανε πέρισυ και είχε ένα χρόνο ταμείο το καλοκαίρι θα έβγαινε σύνταξη αλλά με τα τωρινα δεδομένα δεν την πιάνει.... Δεν ξέρω τί θα απογίνει ο κόσμος.....

ελεναδίτσα γιατί έτσι με τον ύπνο το κορίτσι?σίγουρα θα κουτουλάει από τη νύστα.μήπως ξυπνάει αργά το πρωί?

η έλλη το πρωί ξυπνάει γύρω στις 9,την ξυπνάω 9.30,αν δεν έχει ξυπνήσει μόνη της. και μετά για μεσημέρι 3-3.30-4.00 ανάλογα τι ώρα έχει φάει...ένα δυωράκι σίγουρα το θέλει,ίσως και παραπάνω.και μετά 9.30-10 πάλι ύπνο.

είναι του ύπνου όμως.

είναι νωρίς για να κοπεί ο μεσημεριανός ύπνος νομίζω...

χρειάζεται,γιατί διαφορετικά δεν θα έχουν όρεξη,τουλάχιστον έτσι κάνει η δική μου.

σημερα ξυπνησε 11,αλλα κοιμηθηκετο βραδυ εχθες 12.

και δεν εχει κοιμηθει ακομα,ουτε το μεσημερι!!δεν θελει να κοιμηθει,και δεν υπαρχει περιπτωση να μου πει νανι,οπως της βικης.δηλαδη καθε μερα παει με το ζορι για υπνο,και ξυπναει ακομα 2-3 φορες για γαλα.:twisted:εχω ενα βαμπιρακι!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

μ ΄εχει ορίσει γραμματέα της , τί ζόρι τραβάς εσύ... Χριστίνα πες

ναι έχω γραμματέα γιατί είμαι και πολυάσχολη!!:tongue::tongue:

για δώσε συνταγή,μπορεί να τα τρώει η έλλη...

τι γίνεται βρε παιδιά όλο απολύσεις ακούμε!!

ελαναδίτσα εγώ έχω κόλπο...δεν την αφήνω να παρεκλίνει από το πρόγραμμα..δλδ δεν θα την άφηνα να κοιμάται μέχρι τις 11... και το μεσημέρι συγκεριμένη ώρα θα την έβαζα στη κούνια...θέλει να κοιμηθεί καλώς,δεν θέλει?εκεί θα κάτσει...

δεν την ρωτάω ποτέ αν θέλει να πάει για νάνι εννοείται...πριν μερικές μέρες ήταν 1 ώρα στο δωμάτιο της στη κούνια και δεν είχε κοιμηθεί,την άφησα εκεί,κάποια στιγμή κοιμήθηκε...

τι κάνετε κορίτσαροι απόψε? εμείς χαλαρά τηλεόραση,το απόγευμα πήγαμε παιδότοπο...

Διαφημίσεις

Αχ κοριτσακια δεν ξερω τι να πρωτογραψω..

Πρωτον θελω κι εγω συνταγη για τα τυροπιταρια..Ακουγονται τελεια!! Επισης ειχε προχτες ο Παρλιαρος μια συνταγη για παιδικα μπισκοτακια με βρωμη και θελω να την βρω..Εγω φετος θα φτιαξω μπισκοτακια με την Ναταλιτσα-της το χω ταξει-και βασιλοπιτα..Κουραμπιεδες και μελομακαρονα η μαμα μου..Αν δεν τρωω δεν μου αρεσει να τα φτιαχνω,ειναι μαρτυριο!!!

Δευτερον ειμαι πολυ στεναχωρημενη γενικα..Μιλαγα με τη μια νονα της ΝΑταλιας και κολλητη μου απο 15ετιας και μου ειπε οτι δεν ξερει αν θα κανει παρτυ του γιου της γιατι δεν εχουν φραγκο..Δεν ξερω τι να πω..Ειναι τοσο χαλια ολα και με κατι τετοια γινομαι πολυ χειροτερα..Θα μου πειτε ειναι μικρα παιδακια και δεν καταλαβαινουν,αλλα εμεις καταλαβαινουμε..

Αυριο ευτυχως απεργια..Θα παρω τη Ναταλιτσα να παμε σε παιδοτοπο το πρωι να περασουμε καλα..

Καληνυχτα

yRf6p1.png

σήμερα απέλυσαν την μαμά μου. άντε να βρει δουλειά στα 50 της και για σύνταξη θέλει άλλα 10 χρόνια με 100 ένσημα το χρόνο την τελευταία 5ετησια. καλό ε? Και η ειρωνία είναι πώς αν την απολύανε πέρισυ και είχε ένα χρόνο ταμείο το καλοκαίρι θα έβγαινε σύνταξη αλλά με τα τωρινα δεδομένα δεν την πιάνει.... Δεν ξέρω τί θα απογίνει ο κόσμος.....

Πωωωωωω, τι να πει κι αυτή; Τόσα χρόνια δουλειά! :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα σε ολες..

viki κριμα για τη μανουλα σου αλλα και για ολους οσους χανουν τη δουλεια τους ειδικοτερα στις προχωρημενες ηλικιες.

Myprincess και εμεις δεν ειμαστε καλα οικονομικα αλλα για φετος ολο και κατι θα κανουμε στα επομενα χρονια απλα δεν θα κανουμε υπερπαραγωγες και τουλαχιστον θα βαζουμε στην ακρη για να εξασφαλιζουμε ενα δωρο του παιδιου μας μιας και οι μερες το "απαιτουν".

Οσο μεαγλωνουν απαιτουν και ειναι στο χερι μας να τα μαθουμε να συμβιβαζονται και με τα λιγα ειδικα οσες βρισκονται σε μη καλη οικονομικη κατασταση.

αυτα..

εγω δεν απεργω αλλα στολιζω το γραφειο γιατι το χω αφησει στη μεση. Οχι οτι εχω διαθεση αλλα κατι πρεπει να κανω.

Kaλημέρα σε όλες κ' από'μένα. Κρίμα για τη μαμά σου Βίκυ.. :confused:

ολες απεργια σημερα????

μοναξιες..σνιφ!!

αντε ας παραγω εργο να δικαιολογησω κανεναν μισθο..

Δήμητρα εγώ ήρθα το πρωί στο Σχιστο κ τα είχαν κλείσει κάτι διαδηλωτές, πήγα στα άλλα γραφεία στον Πειραιά κ τώρα ήρ8α πάλι Σχιστό... 40χλμ πήγαινε-έλα

Σέυχαριστώ πάρα πολύ για τα χθεσινά, πραγματικά υπέροχες επιλογές... σήμερα θα τα δούμε κ με τα παιδιά καλύτερα.. Καλές γιορτές να έχεις...

Τα πράγματα τα είδες;; Πιστεύω θα της αρέσουν της φίλης σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...