Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

λίγα είναι αυτά που λες προσπ?τόσα πολλά θα κάνεις?

εγώ φέτος δεν ξέρω τι θα κάνω,θα πάμε και χωριό μάλλον,οπότε δεν ξέρω τι θα φτιάξω...

κάθε φορά που είναι η ώρα του μαλακτικού στο πλυντήριο,πάει η κόρη και μου φέρνει το μαλακτικό από το ντουλάπι...με βοηθάει το χρυσό μου!!

εγώ το βάζω από πριν , σιγά μην κάθομαι να φυλάω το πλυντηριο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το σωστο ειναι να το βαζουμε στη διαρκεια του προγραμματος αλλα και εγω πλεον σαν την jesgk δεν εχω χρονο να περιμενω και να πονοκεφαλιαζω.. τα βαζω ολα εξ αρχης και αστο να κουρευεται..

καθε χρονο (απο πριν κανω τη μικρη) παραδοσιακα φτιαχνω ολα αυτα..και οταν δεν κανω διπλες κανω μπισκοτα.

Σκεφτομουν και πουτιγκα αλλα ποιος θα την φαει.. αν μεγαλωσει και αλλο η μικρη ισως να κανω και τετοια (εκανα παλιοτερα)

Χριστουγεννα και Πασχα λεει να μυριζει το σπιτι διαφορα καλουδια...homemade

jesgk η Μπεφανα ειναι γνωστη και στα δικα σας μερη οπως λεει το τραγουδι των ζουζουνιων που λατρευει η μικρη μου? Ειναι και ωραια τα Ιταλικα.. τραγουδιστα και ευχαριστα..

elenada.. εχθες ο πατερας μου εφερε στη μικρη ενα μεγαλο μπουντουαρ (τουαλετα) απο το jumbo και ολη την ωρα καθεται εκει και κανει οτι βαφεται.. με το μανο δεν καταλαβε στην αρχη γιατι δεν βαφει καμια μας τα νυχια της και της εδειχνα οτι δηθεν το κουναμε στην αρχη και μετα οτι βαφουμε τα νυχια χεριων και (τι το θελα η χαζη!ολο τις καλτσες βγαζει απο τοτε) των ποδιων..

αλλο ενα παιχνιδι να μου φερουν και βγηκαμε απο το σπιτι.. καλα που χω και το εξοχικο και τα μοιραζω.

elenada.. εχθες ο πατερας μου εφερε στη μικρη ενα μεγαλο μπουντουαρ (τουαλετα) απο το jumbo και ολη την ωρα καθεται εκει και κανει οτι βαφεται.. με το μανο δεν καταλαβε στην αρχη γιατι δεν βαφει καμια μας τα νυχια της και της εδειχνα οτι δηθεν το κουναμε στην αρχη και μετα οτι βαφουμε τα νυχια χεριων και (τι το θελα η χαζη!ολο τις καλτσες βγαζει απο τοτε) των ποδιων..

αλλο ενα παιχνιδι να μου φερουν και βγηκαμε απο το σπιτι.. καλα που χω και το εξοχικο και τα μοιραζω.

θελει να βαφει και των ποδιων?:lol::lol:

βρηκες τον μπελα σου,ε?κι εγω τα εχω στο σαλονι,το μπουντουαρ,την τσουληθρα,την σκηνη,μια κουτα με τα μωρα της,2 καροτσακια,2 καρεκλακια,χριστουγεννιατικα κουκλακια που μιλανε πανω στο τραπεζακι του σαλονιου,και στο μεγαλο σκαμπο κι αλλα παιχνιδια.ετσι κι αλλιως δεν χωρανε στο δωματιο της οποτε τα εχω συνηθισει.

θα της φερουν κι αλλα τα χριστουγεννα και στα γενεθλια της και μου φαινεται οτι ειναι οντως πολλα!λεω να τους πω να της παρουν βιβλια και παραμυθια που δεν εχουμε καθολου,και ρουχα,παρα παιχνιδια

.

εμενα τι εκανε εχθες?εβαλε το δαχτυλο της μεσα στο στομιο του μανο,και δεν μπορουσε να το βγαλει!:roll:

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

jesgk η Μπεφανα ειναι γνωστη και στα δικα σας μερη οπως λεει το τραγουδι των ζουζουνιων που λατρευει η μικρη μου? Ειναι και ωραια τα Ιταλικα.. τραγουδιστα και ευχαριστα..
ω ναι!

Διαφημίσεις

καλημερα!!

τι κανετε?

εχετε πολλα χαιρετισματα απο το ευακι που τρεχει και δεν φτανει με το μαγαζι,κι εχει και την γιωτουλα αρρωστη.

εμεις σημερα εχουμε παλι φωταγωγηση δεντρου στο κεντρο,και θα ειναι η θεοδωριδου εκει.ωραια θα ειναι,αλλα κανει πολυ κρυο.αν δεν βρεχει ομως θα βαλουμε τα σκουφακια μας και θα παμε.

την προηγουμενη βδομαδα ειχαν ερθει οι vegas,κι ηταν πολυ ωραια,βρηκε η μικρη 3-4 κοριτσακια αγνωστα και χορευανε ολη την ωρα.

αλλα επειδη ειναι οι μονες εκδηλωσεις που κανουνε,γινεται ενας χαμος,πολυ κινηση και δεν εβρισκα να παρκαρω!

βικη,που θα κανουν το παρκιν τελικα,εμαθες?

γενάρη , Φλεβάρη το πολύ παραδίδουν. σχεδόν έτοιμο είναι. σήμερα θα ανεβεί ο φίλος μας απο κάτω. Σάββατο βράδυ κανονίσαμε συνάντηση επομένως θα ρωτήσω και θα σου πώ. Αν τον δω και νωρίτερα θα σε ενημερώσω. Το μόνο που ξέρω είναι οτι είναι υπόγειο και υπερσύγχρονο. Αφήνεις το αυτοκίνητο και στο παίρνουν τα μηχανήματα και το ''κρύβουν''. Και εδώ έχουμε τέτοιο στην Τσιμισκή αλλά πανάκρυβο!

εμενα elenada επιασε εχθες τα χερια της στο συρταρι γιατι πηγε να τα χωσει για να πιασει το μανο που χε σφινωσει..

καλα, θελουν και προσοχη αυτα τα παιχνιδια.. δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι ειναι απο 3 ετων και πανω..

της πηρα και το σπιτακι που μας ελεγε η viki (τεραστιο κουτι!!) και το χω στην αποθηκη να της το τυλιξω και να το βαλω στο δενδρο ξημερωμα πρωτοχρονιας..

αααχ.. σε οποιον με ρωταει για τα γενεθλια λεω να φερει ρουχο η βιβλιο.. οχι παιχνιδια.. ο πατερας μου εχει φαει και κολλημα να της παρει και ενα καστρο (δεν θυμαμαι τι καστρο..της Barbie Η δεν ξερω τι αλλο)

Χθες η μικρή χώθηκε ανάμεσα στον καναπέ και το σύνθετο και σκάλιζε. Την βλέπω εγώ απο την κουζίνα και την φωνάζω να φύγει αμέσως απο εκεί γιατί κάνει ζημιές. Ξετρυπώνει λοιπόν , βαδίζει στο σαλόνι , κοιτώντας με και λέει: όχι μαμά μου, εν τάνω......Με ένα ναζιάρικο ύφος και παιχνιδιάρικη φωνούλα! την τρώς ή δεν την τρώς μετά!:D:p

γενάρη , Φλεβάρη το πολύ παραδίδουν. σχεδόν έτοιμο είναι. σήμερα θα ανεβεί ο φίλος μας απο κάτω. Σάββατο βράδυ κανονίσαμε συνάντηση επομένως θα ρωτήσω και θα σου πώ. Αν τον δω και νωρίτερα θα σε ενημερώσω. Το μόνο που ξέρω είναι οτι είναι υπόγειο και υπερσύγχρονο. Αφήνεις το αυτοκίνητο και στο παίρνουν τα μηχανήματα και το ''κρύβουν''. Και εδώ έχουμε τέτοιο στην Τσιμισκή αλλά πανάκρυβο!

ναι,να μου πεις.αλλα αν ειναι πανακριβο δεν νομιζω να παω.στο κεντρο στην πλατεια που θα παμε το απογευμα εχει ενα παρκιν διπλα ακριβως,και σε χρεωνουν 5ε οι κλεφτες!

εμενα elenada επιασε εχθες τα χερια της στο συρταρι γιατι πηγε να τα χωσει για να πιασει το μανο που χε σφινωσει..

καλα, θελουν και προσοχη αυτα τα παιχνιδια.. δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι ειναι απο 3 ετων και πανω..

της πηρα και το σπιτακι που μας ελεγε η viki (τεραστιο κουτι!!) και το χω στην αποθηκη να της το τυλιξω και να το βαλω στο δενδρο ξημερωμα πρωτοχρονιας..τελειο ειναι,το ειδα,αλλα οταν ειχα παει να της το παρω ειχε τελειωσει!κι ετσι της πηρα ενα παρεμφερη,αλλα δεν το παιζει καθολου,οποτε..θα της παρω μια κουκα!εχθες γραψανε γραμμα στον αη βασιλη με τον μπαμπα της και την ρωτησε τι θελεις να σου φερει ο αη βασιλης και λεει κουκα.:D

αααχ.. σε οποιον με ρωταει για τα γενεθλια λεω να φερει ρουχο η βιβλιο.. οχι παιχνιδια.. ο πατερας μου εχει φαει και κολλημα να της παρει και ενα καστρο (δεν θυμαμαι τι καστρο..της Barbie Η δεν ξερω τι αλλο)

και το καστρο ειναι για πιο μεγαλα παιδακια,νομιζω.

Χθες η μικρή χώθηκε ανάμεσα στον καναπέ και το σύνθετο και σκάλιζε. Την βλέπω εγώ απο την κουζίνα και την φωνάζω να φύγει αμέσως απο εκεί γιατί κάνει ζημιές. Ξετρυπώνει λοιπόν , βαδίζει στο σαλόνι , κοιτώντας με και λέει: όχι μαμά μου, εν τάνω......Με ένα ναζιάρικο ύφος και παιχνιδιάρικη φωνούλα! την τρώς ή δεν την τρώς μετά!:D:p

την τρως,εννοειται!

εμενα επαναλαμβανει οτι λεμε.σηκωνει το δαχτυλο,και λεει..εν το πειάζουμε ατο,μονο το βεπουμε,ατί η μαμα μαλωνει,και συνεχιζει και λεει τα δικα της.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

την τρως,εννοειται!

εμενα επαναλαμβανει οτι λεμε.σηκωνει το δαχτυλο,και λεει..εν το πειάζουμε ατο,μονο το βεπουμε,ατί η μαμα μαλωνει,και συνεχιζει και λεει τα δικα της.

εσενα ειναι νομιζω πιο μπροστα απο ολες μας..

εμενα ειναι σαν την Γεωργιτσα... ε πειαζουμε ντεντο..κακο.. μαμα οναζει.

χθες κρατουσε μια κουδουνα (απο τη θεια της εννοειται!!) και κουδουνιζε μεσα στο σπιτι τραγουδοντας

τιονα καλαντα ε τι ετονιαααα...

Διαφημίσεις

εγώ το βάζω από πριν , σιγά μην κάθομαι να φυλάω το πλυντηριο

το δικό μου πλυντήριο είναι εξελιγμένο μοντέλο,αν βάλω από πριν το μαλακτικό το παίρνει αμέσως...

οπότε περιμένω...

πότε θα μας ψοφήσει δεν ξέρω!!

καλώς την . ο Γιανναρος καλά?

εγώ την ρωτάω τί θέλει να την φέρει ο ΑΪ Βασίλης και λέει δώρο. Τί δώρο της λέω? Πάλι δώρο απαντάει ντέντο τάτω. Μάλλον δεν κατάλαβε την έννοια ακόμα.....

μήπως ξέρετε πόσο μπορεί να κοστίζει μια πανοραμική στα δόντια;;

γραφεις για μενα και εσυ σημερα????????

εχω στο νου να παω να κανω μια και σκεφτομουν ποσο κανει!! παμε μαζι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...