Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα στο κοινό μου!!

Χριστίνα σούπερ η συνταγή για τα τυροπιτάρια ευχαριστώ! Δεν τα έκανα μεγάλα αλλά ατομικά για το Θοδωρή κ έφαγε κ η μικρή που δεν το θέλει το αυγό με τίποτα.

Κατά τα άλλα καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

μπράβο κορίτσια,με καλύψατε!!

τζες είδες πόσο εύκολα ήταν??και πεντανόστιμα!!

χριστίνα γίνεται μια μεγάλη τυρόπιτα και την κόβεις όπως την κλασική πίτα απλά μετά το ψήσιμο?

χριστίνα γίνεται μια μεγάλη τυρόπιτα και την κόβεις όπως την κλασική πίτα απλά μετά το ψήσιμο?

Εγώ τα έκανα ατομικά.. .μου θυμιζαν κάτι μεταξύ τυρόψωμου κ ζύμη για αλμυρά donuts θα τα κανακάνω σιγουρα, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα

Εγώ τα έκανα ατομικά.. .μου θυμιζαν κάτι μεταξύ τυρόψωμου κ ζύμη για αλμυρά donuts θα τα κανακάνω σιγουρα, ήταν ακριβώς αυτό που έψαχνα

όπως λέει η συνταγή τρία φύλλα και γέμιση αλλά μίνι?

Διαφημίσεις

όπως λέει η συνταγή τρία φύλλα και γέμιση αλλά μίνι?

Mϊνι ναι ... αλλά δυο φύλλα... δεν μου έφτανε για 3, εκανα τη μισή για να μην κάνω καμμια βλακεία επειδή δεν "το'χω" με τα αλεύρια

κάτσε γιατί δεν κατάλαβα,τι εννοείς?

Απο οτι βλέπω το δικό σου είναι μεγάλο. Η τζες τα έκανε ατομικά. Εννοώ για τα ατομικά πάιρνεις μπαλίτσα ανοίγεις φύλλο και τυλίγεις ή πάλι τρία φύλλα γέμιση κλπ.. έτσι δεν λέει η συνταγή ή εγώ δεν κατάλαβα?:rolleyes::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...