Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ δεν πήρα παπούτσια,αλλά ούτως ή άλλως σε ξωκλήσι έγινε και είχε χώμα κάτω,κι έβαλα ίσια,βλακεία!!!

έχει γιάννα καζάκου στοκ στο περιστέρι!!!

μπορεί να βρεις με λιγότερα φόρεμα και να πάρεις και παπούτσια.

στην μικρή τι θά βάλεις???

Κάτι ξέρω που εγώ την έκανα 24 Μαϊου! Γλίτωσα το πανοφώρι!:wink:

Πόσο δίκιο έχεις. Να ρωτήσω κάτι όσες τα βαπτίσατε τα ζουζούνια, με τί ρούχο τα πήγατε στην εκκλησία;; Εγώ ήθελα να μην της φορέσω φόρεμα αλλά κάτι πιο σπορ για να φανεί η διαφορά μετά με το βαπτιστικό

Διαφημίσεις

α !!!

όχι να της βάλεις ένα φορεματάκι,θα βγάλει ένα σωρό φότο πριν!!!

αυτό το το φόρεμα φαίνεται περισσότερο από το βαφτηστικό.

μετά λίγο τα πολλά υφάσματα λίγο που κλαίει!!

δεν φαίνεται και τέλεια το βαφτηστικο.

Πόσο δίκιο έχεις. Να ρωτήσω κάτι όσες τα βαπτίσατε τα ζουζούνια, με τί ρούχο τα πήγατε στην εκκλησία;; Εγώ ήθελα να μην της φορέσω φόρεμα αλλά κάτι πιο σπορ για να φανεί η διαφορά μετά με το βαπτιστικό

Φόρεμα της έβαλα εγώ. Το βαφτιστικό ήταν μπεζάκι και γενικά όλα ήταν μπεζ και οι λαμπάδες και η τσαντούλα με τα ρούχα και οι μπομπονιέρες και το κοστούμι του άντρα μου και το φόρεμα το δικό μου σατέν με χρυσές λεπτομέρειες.(Τρέλα που έχει ο κόσμος!Χι Χι!)

Πρίν τη βάπτιση της έβαλα λευκό φόρεμα. Καλό ύφασμα μεν αλλά με ένα σχεδιάκι στην τιράντα μόνο. Όχι κάτι φανταχτερό.

Φόρεμα της έβαλα εγώ. Το βαφτιστικό ήταν μπεζάκι και γενικά όλα ήταν μπεζ και οι λαμπάδες και η τσαντούλα με τα ρούχα και οι μπομπονιέρες και το κοστούμι του άντρα μου και το φόρεμα το δικό μου σατέν με χρυσές λεπτομέρειες.(Τρέλα που έχει ο κόσμος!Χι Χι!)

Πρίν τη βάπτιση της έβαλα λευκό φόρεμα. Καλό ύφασμα μεν αλλά με ένα σχεδιάκι στην τιράντα μόνο. Όχι κάτι φανταχτερό.

Τα δικά μας βαπτιστικά ειναι πολύ έντονα χρώματα κόκκινο κ γκρί κ πρέπει να τα αποφύγω αυτά

Διαφημίσεις

Τα δικά μας βαπτιστικά ειναι πολύ έντονα χρώματα κόκκινο κ γκρί κ πρέπει να τα αποφύγω αυτά

Βάλε εσύ κόκκινο φόρεμα και ο άντρας σου γκρι κοστούμι. Χι! Χι! Χι!

και θεσσαλονική έχει αυτά που είπα!!!

χεχε

Ναι ρε φιλενάδα αλλά που ξέρω εγώ αν τα έχει Αθήνα. Τα πολύ επώνυμα τα έχει σίγουρα . Αλλά ζάρα δεν ήξερα ότι είχε στην Αθήνα. Ντόινγκ, καλά μη βαράτε ξέρω οτι εδώ είναι συμπρωτεύουσα , η Αθήνα είναι πρωτεύουσα αλλά για παράδειγμα η FENA ξέρω έχει επώνυμα ρούχα αλλά δεν ξέρω σε ποιες πόλεις έχει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...