Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

11 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

10 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις σας! Θα κανω κανονικα κ αυριο την εξεταση και θα δουμε! Επαιρνα των 137 mg και μου το πγμηγε ο ενδοκρινολογος στα 175 mg..το εχω παρει ηδη 4 μέρες..στεναχωριεμαι γτ κανω συνεχεια μετρηση κ λογω των προσπαθειών, δηλ σε καθε αιμοληψία π κανω για κάποιον λογο κανω και μια tsh και ηταν παντα καπου στο 1..ισως αν ειναι καπου στο 3.5 αυριο προχωρησω αλλιως θα την ακυρωσω..

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!!

Σαλονικιες δεν θελω κουβεντα!! Να χα την χαρη σας με τα χιονια εκει πανω (δεν ξερω αν σε εσας χιονισε αλλα στα γυρω μερη σιγουρα)

εμεις στην Αθηνα βλεπουμε χιονι μια φορα στα δεκα χρονια και ειναι τετοιο το γεγονος που δεν δουλευει τιποτε και κανενας!! Παρακαλαμε ποτε θα χιονισει και μεσα στη πολη να το κανουμε αργια!!

Εμεις πηγαμε εξοχικο και γυρισαμε πριν λιγο..

στο fcb θα αναρτησω και φωτο απο το φτωχο στολισμο που εκανα στο μικρο μας σπιτακι της λεσχης να δειτε οπου εχθες με τον ψοφοαερα και το κρυο και παροτι δεν ειχα προβλεψει να παρω μαζι μου σκουφο και βαρυ παλτο πηγα καμια ωρα περιπου και στολισα και συμμαζεψα.

Η μικρη εχει ακομη μπουκωμα και βηχα απο τις μυξες και το σκ την ειχα μεσα αυστηρα και νομιζω οτι καπως καλυτερεψε..τωρα κοιμαται λιγο ενω πριν λιγο τελειωσα την τακτοποιηση των πραγματων μας.

Η μικρη οσο μεγαλωνει αναζητα και τη θεια της συχνα οταν δεν ειμαστε σπιτι μας.. δεν με πειραζει αλλα το βλεπω οτι απο την καθημερινη τους πολυωρη συνευρεση της λειπει. Μαλιστα οταν ζωγραφιζει δεν λεει μονο οτι εκανε την μαμα και τον μπαμπα αλλα και τη θεια, και τις χελωνες της και το σκυλακι και το καναρινι της.. ολα!!

και τον Αγιο Βασιλη τον λεει αι Ζασιλι..

ντορο το δωρο ντεντο το δενδρο και λοιπα..

miamama η εισαι εγκυος (ναι απο τον κρινο..why not!!) η εχεις καμια ιωση.. θα δειξει συντομα..

αλλωστε τα outsiders θα κανουν τη διαφορα παντα!! χαχα!!

Αυτα.. παω να κανω τιποτε πχ κανα σιδερωμα..κανα ρυζογαλο να περασει η ωρα γιατι τετοια ωρα υπνο δεν εχει δυστυχως!

φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!

κι εδω κανει πολυ κρυο,τρελος αερας,εριξε χαλαζι,αλλα χιονι καθολου,κριμα.

περαστικα στα αρρωστουλικα μωρακια και στις μανουλες.

προσπ,λογικο ειναι να της λειπει η θεια της,εφοσον περνανε τοσο χρονο μαζι.

εμενα η δικια μου,μπερδευεται και λεει την γιαγια μαμα καμμια φορα.

κατα τ'αλλα μας φωναζει αγαπη μου!:D

κι ενα κοριτσακι μεγαλυτερο που ειδε στο σουπερ,του λεει τι κανεις αγαπη μου?δεν μιλας?

εμεινε το κοριτσακι με το στομα ανοιχτο.:-D

εγω εχθες εφτιαξα χιονανθρωπακια οπως και περσι,και τωρα περιμενω να ξυπνησει η μικρη να την παω στην γιαγια της για να κανω μελομακαρονα.

θα φτιαξω και μπισκοτοσπιτακια,αλλα αλλη μερα,γιατι θελω να παω να παρω μικρα δωρακια να βαλω μεσα,και να τα χαρισω στα παιδακια.

σας φιλωωω!!!

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλώς το Λενιώ. Σε χάσαμε τελευταία.

Πρόσπ μόνο κρύο του χιονιά. απο χιόνι ούτε νυφάδα. Ακόμα και ο χορτιάτης ''ξερός'' είναι. Που άλλωτε με τέτοιο κρύο τον έβλεπα απο το μπαλκόνι κάτασπρο.Ακόμα τουλάχιστον ''τζίφος''.

μμμ το φανταστικα οτι και στην πολη σας δεν θα χει στρωσει χιονι.. αλλα καλα θα ταν..

καλα η δικια σου ειναι η πρωτη στο χορο οσον αφορα το μπλα μπλα!!!

και εμενα ξεθαρρευει και λεει διαφορες ατακες..

νιτοσε...

φεγω τορα γεια σου..

πιτοτα εν εχο κλπ κλπ..

θελει και μεταφραση πολλες φορες αλλα εχει πλακα ο τροπος που τα λεει..με σοβαροφανεια..

Γεια σας κορτσούδια!

Πάλι ανέβασε πυρετό ο μικρός! :( Κι έλεγα να τον πάω αύριο παιδικό και να κάνω ένα καλό καθάρισμα, γιατί σ/κ δεν έκανα, μόνο μια σκούπα. Τέσπα, μια μέρα μέσα στη βδομάδα θα προλάβω.

Αύριο ντάντεμα, μεθαύριο - αν τα καταφέρω - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟ! Λέω ν' αρχίσω, μπας και προλάβω να κάνω κορμάρα!

h.gifa.gifv.gife.gifempty.gifa.gifempty.gifg.gifr.gife.gifa.gift.gifempty.gifw.gife.gife.gifk.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

θυμάστε για τον Άγιο Βασίλη που σας έλεγα οτι φοβόταν η Γεωργιτσα και τον στείλαμε έξω στο διαδρόμο? Τελικά του πήρε τον αέρα. χθες πήγαινε και τον πείραζε και του σκασε και ένα φιλάκι. Το βράδυ μου ζήτησε να τον φέρουμε μέσα γιατί κάνει τίο έσω .:P:p:tongue:

όντως έχουν πολύ πλάκα τώρα που άρχισε να γυρνάει η γλώσσα τους. Χθες το πρωί ''μάλωνε '' με τον πατέρα της. Ξυπνάει στις 8 και την πάιρνω στο κρεβάτι μας μπας και χουζουρέψουμε λίγο. Ο μπαμπάς της ήταν γυρισμένος με πρόσωπο τη μέσα μεριά του κρεβατιού, πάει ξαπλώνει δίπλα του , τον σκουντάει και λέει έι, γύνα (γύρνα). τί σε πειράζω βρε γεωργίτσα λέει ο καημένος, άσε με. Γύνα, επιμένει αυτή. Γεωργίτσα θα φύγω αν δεν με αφήσεις ήσυχο της λέει και πάει να σηκωθεί απο το κρεβάτι, όχι σάσου (στάσου) απαντάει η πορδή , διαπραγματεύεται κι όλας:tongue::P

Γεια σας κορτσούδια!

Πάλι ανέβασε πυρετό ο μικρός! :( Κι έλεγα να τον πάω αύριο παιδικό και να κάνω ένα καλό καθάρισμα, γιατί σ/κ δεν έκανα, μόνο μια σκούπα. Τέσπα, μια μέρα μέσα στη βδομάδα θα προλάβω.

Αύριο ντάντεμα, μεθαύριο - αν τα καταφέρω - ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΟΟΟΟΟΟΟ! Λέω ν' αρχίσω, μπας και προλάβω να κάνω κορμάρα!

καλημερα!! εγω γυμναστηρια κλπ μονο οταν τελειωσω με τα της εγκυμοσυνης.. τωρα δεν παιζει.. εχω και τη σκυλιτσα που με γυμναζει..

χαχα!

viki και εμενα φοβαται εναν αγιο βασιλη φουσκωτο αλλα ελπιζω οτι θα το ξεπερασει..

Καλημέρα σε όλες από το παγωμένο Σχιστό, στη δουλειά έχουμε μονο ένα αερόθερμο κ έχουμε παγώσει. Περαστικά στο Γιαννάκη.

Ολα καλά το σκ; Εμείς ωραία περάσαμε το σάββατο, το πρωί πήγα σούπερ μάρκετ κ το μεσημερι για φαγητό στα ΙΚΕΑ με τα παιδιά, μετά το βράδυ ήρθαν τα παιδάκια της κολλητής μου κ το κοριτσάκι της γειτόνισσας στο σπίτι.

Κράτησα δλδ 5 παιδιά.... ηλικίες 1,5-2-4-6-7 ! ! ! Κάτσανε πολύ ήσυχα, καλύτερα από το να έχεις 2, σίγουρα θα το επαναλάβω!! Εφαγαν φρουτάκια κ τσουρέκι κ όλα καλά.. τσακωμούς δεν ειχαμε ουτε μαχαιρώματα... έζησαν όλα! :tongue:

Είναι όλα πολύ καλά παιδάκια κ έπαιξαν όμορφα, έπαιξαν ήρωες, οικογένεια, κρυφτό.. αφού σε μια φάση πήγα στο Στ . που είχε κάτσει στο σαλόνι κ του λέω... μήπως να γινόμασταν πολύτεκνοι;;;

Μόνο ο παππους από το κάτω διαμέρισμα μας χτύπησε πρωτη φορά το κουδούνι επειδή ήθελε να κοιμηθεί.... (δεν έχω μοκέτες στα δωμάτια κ με το παρκε επειδή ειναι παλιό ότι και να πέσει κάνει θόρυβο) κ η Ανδρείνα ότι έπιανε το έριχνε κάτω.

Αυτά... εννοείται δεν στόλισα... δλδ την παρασκευή κατέβασα το δέντρο, το στήσαμε αλλά μετά βαρέθηκα κ εχθές περίμενα μια θεία του Στ. κ δεν έκανα τίποτα... δεν είμαι τεμπέλα σας το ορκίζομαι!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες από το παγωμένο Σχιστό, στη δουλειά έχουμε μονο ένα αερόθερμο κ έχουμε παγώσει. Περαστικά στο Γιαννάκη.

Ολα καλά το σκ; Εμείς ωραία περάσαμε το σάββατο, το πρωί πήγα σούπερ μάρκετ κ το μεσημερι για φαγητό στα ΙΚΕΑ με τα παιδιά, μετά το βράδυ ήρθαν τα παιδάκια της κολλητής μου κ το κοριτσάκι της γειτόνισσας στο σπίτι.

Κράτησα δλδ 5 παιδιά.... ηλικίες 1,5-2-4-6-7 ! ! ! Κάτσανε πολύ ήσυχα, καλύτερα από το να έχεις 2, σίγουρα θα το επαναλάβω!! Εφαγαν φρουτάκια κ τσουρέκι κ όλα καλά.. τσακωμούς δεν ειχαμε ουτε μαχαιρώματα... έζησαν όλα! :tongue: ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ

Είναι όλα πολύ καλά παιδάκια κ έπαιξαν όμορφα, έπαιξαν ήρωες, οικογένεια, κρυφτό.. αφού σε μια φάση πήγα στο Στ . που είχε κάτσει στο σαλόνι κ του λέω... μήπως να γινόμασταν πολύτεκνοι;;;

Μόνο ο παππους από το κάτω διαμέρισμα μας χτύπησε πρωτη φορά το κουδούνι επειδή ήθελε να κοιμηθεί.... (δεν έχω μοκέτες στα δωμάτια κ με το παρκε επειδή ειναι παλιό ότι και να πέσει κάνει θόρυβο) κ η Ανδρείνα ότι έπιανε το έριχνε κάτω.

Αυτά... εννοείται δεν στόλισα... δλδ την παρασκευή κατέβασα το δέντρο, το στήσαμε αλλά μετά βαρέθηκα κ εχθές περίμενα μια θεία του Στ. κ δεν έκανα τίποτα... δεν είμαι τεμπέλα σας το ορκίζομαι!!!

Καλημερα!!

Το δενδρο ειναι η αρχη.. εγω στολισα ενα στο σπιτι, ενα στο δωματιο της μικρης (βασικα η μικρη με τη θεια της το στολισαν), ενα στο εξοχικο ολομοναχη, στολισα τη λεσχη και σημερα η αυριο θα στολισω του γραφειου..

και το βαριεμαι εντωμεταξυ παρα πολυ..

overdose!!

γεια σας κορίτσαροι!!

περαστικά στον γιαννάκη μας!!βρε την γεωργίτσα πονηρή που είναι!!

κι εμείς ήσυχα το σκ,πήγαμε στο μάθημα μας,η έλλη έχει μάθει και τη χορογραφία για τη γιορτή!!μετά σπίτι,γιατί έκανε πολύ κρύο!!

τη κυριακή βολτούλα.καφεδάκι,και το απόγευμα μαγείρεψα που θα ερχόταν για φαγητό η κουνιάδα και ο γιος!!

αυτά τα λίγα.

καλημερα!

περαστικα στον γιαννακη.

τζες,αντε βαλε μπροστα το τριτο.μια χαρα σε βρισκω.

μιαμαμα,εμαθε την χορογραφια η χορευταρου,ε?μπραβοοο!!

προσπ,πολλα δεντρακια φετος,ε?δεν πας να στολισεις και της τζεσικας που δεν το παιρνει αποφαση?

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...