Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ηρθα κ εγώ για την ώρα τρώω ένα γιαούρτι, μετά έχω οδοντίατρο για σφραγίσματα κ μετά θα ερθεί η μάνα του Στ. (το βράδυ δλδ) να φέρει ένα χαλί με τον winnie που μου ειχαν κάνει δώρο το 2003 κ μου το ειχε φυλάξει... δεν έχω όρεξη να στρώσω μοκέτες στα δωμάτια κ έτσι θα βάλω αυτό που δεν τρελαινομαι κιόλας αλλα δεν έχω άλλη λύση, μοκέτα σε κουζίνα κ διαδρομο κ ένα χαλί στο σαλόνι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε δουλειά να βρίσκονται,ξέρεις πόσο κόπο θέλει να βάλεις μια σφραγίδα???:tongue::tongue:

ποιος ξέρει τι θα γίνει τώρα!!:eek::eek:

ή σε δουλειά να βάζουν εμάς. Πάνε εκεί , μετά έλα εδώ , μετά πάνω , ύστερα κάτω....

ευχαριστώ μαεστριάκι!!

έτσι είπαν...εδώ και καιρό ακουγόταν,μάλλον τώρα σιγουρεύτηκε!!

εμείς μόλις φάγαμε,η έλλη φακή από χθες κι εμείς πατάτες φούρνου με φέτα,κάτι πρόχειρο...

είχα δουλειές,άσε που δεν νιώθω καλά,το πρωί με την οδοντόκρεμα έκανα εμετό,λίγο το κρύωμα...θυμήθηκα εποχές εγκυμοσύνης...απαπα

Βρε μπάς και......................?

είχα δουλειές,άσε που δεν νιώθω καλά,το πρωί με την οδοντόκρεμα έκανα εμετό,λίγο το κρύωμα...θυμήθηκα εποχές εγκυμοσύνης...απαπα

μήπως δεν είναι μονο μνήμες;;;;

Διαφημίσεις

το σκ να στολίσεις όπωσδήποτε!!

χθες πως πέρασες στη γιορτή?καλά?

Πολύ καλά, ήπιαμε κ τα κρασιά μας, φαγαμε κ τα μεζεδάκια μας, γελάσαμε... μακάρι κάθε μερα να ήταν έτσι η ζωή μου

Διαφημίσεις

Μέσα έπεσες... κ εννοείται ότι βαριέμαι να στολίσω πάλι

Γιατί ρε τζεσικάκι? ίσως σου άλλαζε τη διάθεση το στολισμένο σπίτι και η χαρά που θα πάρουν τα ζουζούνια συμετέχοντας στο στολισμό και αναμένοντας τα δώρα κάτω απο δέντρο. Η Γεωργίτσα κάθε μέρα μου λέει μπισίνι ζώρο ντέντο τάτω ( Βασίλης - δώρο -δέντρο - κάτω)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...