Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μια χαρά!!τα 3 σας θα πάτε φαντάζομαι...

τι καιρό κάνει?

εδώ έχει αρχίσει κρυουλάκι αλλά ήλιο,χαρά θεού!!

σήμερα περνάνε συνέχεια ασθενοφόρα...κάνουν μετακόμιση από το παλιό νοσοκομείο στο καινούριο!!

επιτέλους μετά από 10 χρόνια περίπου,παρέδωσαν το νέο νοσοκομείο!!

τώρα πως θα δουλεύει χωρίς προσωπικό δεν ξέρω...

επίσης έμαθα σήμερα ότι ο δήμος κερκυραίων χρεοκώπησε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρά!!τα 3 σας θα πάτε φαντάζομαι...

τι καιρό κάνει?

εδώ έχει αρχίσει κρυουλάκι αλλά ήλιο,χαρά θεού!!

σήμερα περνάνε συνέχεια ασθενοφόρα...κάνουν μετακόμιση από το παλιό νοσοκομείο στο καινούριο!!

επιτέλους μετά από 10 χρόνια περίπου,παρέδωσαν το νέο νοσοκομείο!!

τώρα πως θα δουλεύει χωρίς προσωπικό δεν ξέρω...

Θα κάνουν μετάταξη καλέ κανέναν υπάλληλο απο άλλη δημόσια υπηρεσία που περισσεύει. ;);)

Χρεωκόπησε:?::?::?::?::?::?:Και????? Τί γίνεται τώρα δηλαδή?

Εδώ φυσάει αέρας σαν τρελός! Ειδικά το βράδυ. μιλάμε για πολλά μποφόρ.

Χριστινάκι το ρολό χθες έγινε πεντανόστιμο. ο άντρας μου που το στραβοκοιτούσε επειδή δεν είχε ξαναφάει και μου έλεγε δεν το κάνεις κεφτεδάκια καλύτερα, έφαγε και δεύτερο πιάτο και μου ζήτησε να ξανακάνω. Στο συνηστώ για κάτι διαφορετικό.....

θα το κάνω σύντομα!!

το έλεγα χθες και του άντρα μου!

δεν ξέρω καθόλου τι θα γίνει με το δήμο,μόλις το έμαθα,στα τοπικά κανάλια λένε βλακείες για την ώρα,δεν υπάρχει ούτε 1Ε να δώσουν στους υπαλλήλους,είναι απλήρωτοι όλοι!!

και ο εμπορικός σύλλογος τα έχει πάρει κρανίο...γιατί περιμένουν μπας και δουλέψουν τις γιορτές!!

θα το κάνω σύντομα!!

το έλεγα χθες και του άντρα μου!

δεν ξέρω καθόλου τι θα γίνει με το δήμο,μόλις το έμαθα,στα τοπικά κανάλια λένε βλακείες για την ώρα,δεν υπάρχει ούτε 1Ε να δώσουν στους υπαλλήλους,είναι απλήρωτοι όλοι!!

και ο εμπορικός σύλλογος τα έχει πάρει κρανίο...γιατί περιμένουν μπας και δουλέψουν τις γιορτές!!

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τί χρειάζονται τόσοι υπάλληλοι στο δήμο. Για να βγάλεις ένα πιστοποιητικό ένας το εκδίδει, ένας το σφραγίζει, ένας το υπογράφει , ένας το πρωτοκολλεί......Δεν μπορούν να γίνουν απο έναν άνθρωπο όλα αυτά?:rolleyes:

:lol::lol::lol::lol: (ουδέν σχόλιο)

Τέλειωσα και με το σεμινάριο, τις συναντήσεις και ήρθα σπίτι, συμμάζεμα, σκούπα και τώρα μαμ, γιατί σκυλοπείνασα.

Είχα σκοπό να πάρω τον μικρό κατεβαίνοντας, αλλά φοβήθηκα μ' αυτό τον αέρα, θα στείλω τον χάζμπαντ με το τουτού!

Ο πωπός του μικρού ευτυχώς είναι καλύτερα. Το τσουτσούνι είχε κατακοκκινήσει και ΤΡΟΜΑΞΑ, αλλά κι αυτό καλύτερα, είχε ερεθιστεί απλώς.

Μαααααααααααααααμ τάιμ! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol: (ουδέν σχόλιο)

Τέλειωσα και με το σεμινάριο, τις συναντήσεις και ήρθα σπίτι, συμμάζεμα, σκούπα και τώρα μαμ, γιατί σκυλοπείνασα.

Είχα σκοπό να πάρω τον μικρό κατεβαίνοντας, αλλά φοβήθηκα μ' αυτό τον αέρα, θα στείλω τον χάζμπαντ με το τουτού!

Ο πωπός του μικρού ευτυχώς είναι καλύτερα. Το τσουτσούνι είχε κατακοκκινήσει και ΤΡΟΜΑΞΑ, αλλά κι αυτό καλύτερα, είχε ερεθιστεί απλώς.

Μαααααααααααααααμ τάιμ! :D

ακόμα σεμινάρια παρακολουθείς? Πώς είναι ο μικρός? σου ξαναέκανε δοιάροια? Του έβαλες καμιά κρεμούλα για τον ερεθισμό?

ακόμα σεμινάρια παρακολουθείς? Πώς είναι ο μικρός? σου ξαναέκανε δοιάροια? Του έβαλες καμιά κρεμούλα για τον ερεθισμό?

Το ίδιο σεμινάριο είναι, τελευταία συνάντηση, τώρα οι εργασίες μείνανε.

Ο μικρός από χθες το απόγευμα στούμπωσε. :tongue: Εφαγε κι ένα κάρο παξιμάδια (του αρέσουν τα κριθαρένια παραδόξως) και είναι καλύτερα. Σήμερα τον έστειλα σταθμό. Κρέμα του 'βαλα ΕΝΑ ΚΙΛΟ. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τί χρειάζονται τόσοι υπάλληλοι στο δήμο. Για να βγάλεις ένα πιστοποιητικό ένας το εκδίδει, ένας το σφραγίζει, ένας το υπογράφει , ένας το πρωτοκολλεί......Δεν μπορούν να γίνουν απο έναν άνθρωπο όλα αυτά?:rolleyes:

σε δουλειά να βρίσκονται,ξέρεις πόσο κόπο θέλει να βάλεις μια σφραγίδα???:tongue::tongue:

ποιος ξέρει τι θα γίνει τώρα!!:eek::eek:

Διαφημίσεις

σε δουλειά να βρίσκονται,ξέρεις πόσο κόπο θέλει να βάλεις μια σφραγίδα???:tongue::tongue:

ποιος ξέρει τι θα γίνει τώρα!!:eek::eek:

Πάντως δεν το 'χω ξανακούσει, να χρεωκοπήσει ο Δήμος! Είναι σίγουρο;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τί τρώτε σήμερα? Εγώ δεν μαγείρεψα. Ο χάζμπαντ θα φανε έξω με τους συναδέλφους, η Γεωργίτσα έχει την σουπίτσα της, επομένως θα κάνω κάτι πρόχειρο για μένα. Για μακαρονάδα με μακαρόνια με κόβω:tongue:

ευχαριστώ μαεστριάκι!!

έτσι είπαν...εδώ και καιρό ακουγόταν,μάλλον τώρα σιγουρεύτηκε!!

εμείς μόλις φάγαμε,η έλλη φακή από χθες κι εμείς πατάτες φούρνου με φέτα,κάτι πρόχειρο...

είχα δουλειές,άσε που δεν νιώθω καλά,το πρωί με την οδοντόκρεμα έκανα εμετό,λίγο το κρύωμα...θυμήθηκα εποχές εγκυμοσύνης...απαπα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...