Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα

εμεις αποκτησαμε την πρωτη μας ωτιτιδα..

αλλα παλι καλα ου μου κοψε και πηρα αδεια και την πηγα στην παιδιατρο και μου πε οτι εχει ξεκινησει στο ενα αυτι ελαφρα και ετσι θα την πλακωσω στα σχετικα..εχει δεκατα και ειναι καπως ζαβλακωμενη και ολη νυχτα εβηχε και ειχε μυξες..

αλλα θα μαζεψω και θα παμε στο εξοχικο το μεσημερι και θα γυρισω Σαββατο βραδυ η Κυριακη αναλογα την εξελιξη του καιρου και τη διαθεση..

αυτααα...

καλο υπολοιπο..

jesgk τα πραγματα πρωτα ο Θεος απο Δευτερα καποιο απογευμα θα ρθω στο μετρο Αιγαλεω να τα παρω εκτος παντα αν σε επειγουν τα χρηματα..σε αυτη τη περιπτωση μου τηλεφωνεις και ερχομαι να ανταλλαξουμε το απογευμα πριν φυγουμε για εξοχικο..

ευχαριστω για την εξυπηρετηση

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα

εμεις αποκτησαμε την πρωτη μας ωτιτιδα..

Περαστικά στη μικρούλα

αλλα θα μαζεψω και θα παμε στο εξοχικο το μεσημερι και θα γυρισω

jesgk τα πραγματα πρωτα ο Θεος απο Δευτερα καποιο απογευμα θα ρθω στο μετρο Αιγαλεω να τα παρω εκτος παντα αν σε επειγουν τα χρηματα..σε αυτη τη περιπτωση μου τηλεφωνεις και ερχομαι να ανταλλαξουμε το απογευμα πριν φυγουμε για εξοχικο..

ευχαριστω για την εξυπηρετηση

θα πεταχτώ να σου τα φέρω εγώ τα πράγματα από Δευτέρα Δήμητρα μην αγχώνεσαι για τα χρήματα έλεος.. δεν τα χάνω από'σενα

θα πεταχτώ να σου τα φέρω εγώ τα πράγματα από Δευτέρα Δήμητρα μην αγχώνεσαι για τα χρήματα έλεος.. δεν τα χάνω από'σενα

καλεεεεε... καπως τα χρεωνεσαι και εσυ..αλοιμονο.. για αυτο επιμενω..

σε ευχαριστω και παλι!

μπήκα βιαστικά γιατί έχω κάτι δουλίτσες,σκούπισμα,σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα.

δεν θέλω το σκ να έχω δουλειές,την κυριακή είναι του αγίου σπυρίδωνα και έχει λιτανεία. αύριο βράδυ παραμονή κατεβαίνουμε κάθε χρόνο,είναι σαν γιορτή,κάνουν λουκουμάδες στο δρόμο και στα μαγαζιά.

οπότε σήμερα όλες οι δουλειές.

περαστικά στα ζουζουνάκια μας!!της τραβάω συνέχεια τις μύξες με το "ξεβουλοτήρι" για να μη πάθει ωτίτιδα,ελπίζω να τη γλυτώσουμε.

κι εγώ μια από τα ίδια,μυξούλες!!

Διαφημίσεις

μπήκα βιαστικά γιατί έχω κάτι δουλίτσες,σκούπισμα,σφουγγάρισμα,ξεσκόνισμα.

δεν θέλω το σκ να έχω δουλειές,την κυριακή είναι του αγίου σπυρίδωνα και έχει λιτανεία. αύριο βράδυ παραμονή κατεβαίνουμε κάθε χρόνο,είναι σαν γιορτή,κάνουν λουκουμάδες στο δρόμο και στα μαγαζιά.

οπότε σήμερα όλες οι δουλειές.

περαστικά στα ζουζουνάκια μας!!της τραβάω συνέχεια τις μύξες με το "ξεβουλοτήρι" για να μη πάθει ωτίτιδα,ελπίζω να τη γλυτώσουμε.

κι εγώ μια από τα ίδια,μυξούλες!!

εμενα η τακτικη ξεβουλωτηρι αν και απο την πρωτη στιγμη δεν απεδωσε.. ειχε πολλες μυξουλες αυτη τη φορα..

Κοριτσακια καλημερα..Μπαινω στα κλεφτα..

Ο καιρος χαλαει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ οποτε θα συνιστουσα να μην πολυ βγειτε εξω προσπ..Θελει πολυ προσοχη..

Τζες τι κανεις κοριτσι;;;

Φιλακια

yRf6p1.png

εμείς δεν έχουμε πολλές...και είναι από την δευτέρα,λογικά θα περάσει σε λίγες μέρες...

υπομονή...

την πονάει το αυτί τώρα την χριστούλα?δεν έχω πάθει ποτέ ωτίτιδα και δεν ξέρω.

γεια σου πρινσέσα!!

Διαφημίσεις

την πονάει το αυτί τώρα την χριστούλα?δεν έχω πάθει ποτέ ωτίτιδα και δεν ξέρω!

Είχα πάντα ωτίτιδες μικρή κ δεν το έυχομαι όυτε στον εχθρό μου.... με τα φαρμακάκια όμως δεν θα πονάει το κορίτσι

δεν ξερω αν ποναει και δεν μου χει δειξει κατι τετοιο..

στο ενα αυτι εχει δειξει εναν μικρο ερεθισμο..και τον προλαβαμε μαλλον..

το φαρμακο εχει και μια λιπαρη υφη αρα θα ναι κατι με λαδι..

εφτιαξα φασολαδα και περιμενω τον συζυγο να ρθει να μαζεψουμε και να παμε στο εξοχικο.. θελω να φθασω νωρις..ελπιζω μεχρι τις 18.00 το πολυ..

βεβαια κλεισμενοι θα μαστε λογω καιρου αλλα θα χουμε την ησυχια μας..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...