Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

jesgk λοιπον μου αρεσουν πολυ τα τικερακια σου..θα κανω ενα check να δω αν βρω κατι καινουργιο γιατι βαρεθηκα τα lilypie

κι εγώ από κάποια άλλη κοπέλα τα είδα κ μου άρεσαν γιατί είναι κάπως διαφορετικά, μονες μας ειμαστε ε;;;

ειναι 40 παιδακια δεν το κοβω για δωρακι στο καθενα σκεφτομαι να κανω ροξακια τυροπιτακια λουκανοπιτακια και μαμφινς εαν μου πετυχουν εμεις στα δικα μας μερη εχουμε δωρο να φερνουν μονο τα παιδακια στον εορταζοντα οχι και το αντιστροφο οποτε δεν περιμενουμε και δεν απαιτουμε δωρακι και απο 3 ευρω να βαλω για το καθενα θα μου βγει 120 ευρω μονο τα δωρα χωρια τουρτες και ολα τα αλλα παρολαυτα θα τα παρω απο μια σοκολατα για το σπιτι οπως κανουν και αυτα μπαλονια και τετοια και βλεπουμε...να χερεστε ολε τα παιδακια σας αυτα που χρονισαν και αυτ που θα χρονισουνν..για το ολυμπους και εγω μονο θετικα εχω ακουσει ευαγγελατο δεν ειδα βεβαια αλλα εαν το σκεφτομαι ετσι θα πρεπει να θηλαζουμε μεχρι να παν φανταροι ...

καλημέρα κορτσούδες!

Εγώ δεν πήρα δωράκια, πήρα αυτές τις χάρτινες ντουντούκες που είναι για πάρτυ και τις άλλες τις σφυρίχτρες που τις φυσάς και ανοίγουν.Τις μοίρασα στα παιδάκια και το χάρηκαν.Μια χαρά οικονομικά!

Επεξεργάστηκαν by viki 1

Διαφημίσεις

ευάκι χρόνια πολλά για τον άντρα σου!!!

να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται!!!!χεχε

\

κι εμείς περάσαμε ένα ήσυχο σκ...

είπα κι εγώ το σάββατο να πάμε για καφεδάκι με την αδερφή μου με τα 3 παδιά κι έβρεχε,τελικά βρήκαμε μια καφετέρια με καθόλου κόσμο...δεν πρέπει να δουλεύει!!!

εμάς μας βόλευε γιατί δεν ξέρω για την αθήνα,αλλά εδώ καπνίζουν παντού!!!

και τα έχω πάρει,δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.

έχουμε να βγούμε για φαγητό από τότε που χειμώνιασε.

και την κυριακή έκανε χαρά θεού,πήγαμε κούνιες και καφεδάκι έξω φυσικά,κι έκανε αρκετό κρύο.

μετά το βραδάκι πήγαμε στους γονείς μου,η Έλλη προσπαθούσε να παίξει με την ανηψιά μου...

εμείς σε πάρτυ παιδικό δεν έχουμε πάει ακόμα...αλλά σε γιορτές που έχουν κι άλλα παιδάκια,έχουν γέλιο τα μικρά.

κι εμείς σύντομα θα κάνουμε τα γενεθλιά μας!!!!!

πήγες στα raxevsky jesgk??

πήγες στα raxevsky jesgk??

πήγα αλλά δεν βρήκα κάτι είδα κάτι τέλεια ρούχα στο maxazria αλλά κορίτσια 350 ευρώ ένα φόρεμα, δεν ξέρω αν έχουν εκπτώσεις φυσικά, θα πάω αύριο να δω

στο άττικα θυμάμαι έχει πολύ ωραία ρούχα,τα fidele αν τα ξέρεις,είχα πάρει ένα τέλειο φόρεμα!!

πόσα θες να δώσεις,γιατί έγώ έχω σκάσει και 450Ε φόρεμα αραββώνα,350Ε φόρεμα για νονά και 100Ε έκανε το φόρεμα που φορούσα στην βάφτιση της Έλλης.

Διαφημίσεις

στο άττικα θυμάμαι έχει πολύ ωραία ρούχα,τα fidele αν τα ξέρεις,είχα πάρει ένα τέλειο φόρεμα!!

πόσα θες να δώσεις,γιατί έγώ έχω σκάσει και 450Ε φόρεμα αραββώνα,350Ε φόρεμα για νονά και 100Ε έκανε το φόρεμα που φορούσα στην βάφτιση της Έλλης.

200-250 το θέμα ειναι ότι μάλλον θα χρειαστώ κ παπούτσια κ κάτι από πάνω αρα ανεβαίνει το κόστος

καλημέρα και στη λυπημένη φατσούλα!Προσπαθώ να δουλέψω και να σας παρακολουθώ , μου ξέφυγες μην κλαίς. Σώπα, σώπα ! Οοο ! καλό ! Καλό! Μην κλαίς! Πάρε και την πιπίλα σου μπας και σταματήσεις επιτέλους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...