Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χριστούλα (prosperous) 01-01-2011

Αντζελίνα (elenada) 02-01-2011

Γιώτα (EYA) 03-01-2011

Δαναη (irene555) 03-01-2011

Γεωργία (viki1) 07-01-2011

Γιάννης (maestria)

Μελίνα (despoina100)

Μάνος (cristin)

Nικόλας (Otis) 15-01-2011

Κωνσταντίνος (Μπουρμπουλίθρα) 20-01-2011

Ανδρεΐνα (jesgk) 22 -01- 2011

Χρήστος (Μαρία39) 30-01-2011

Λευτέρης (axileas)

Ναταλία (MyPrincess)

Έλλη (miamama) 6-02-2011

όλο και κάποια θυμάμαι...

Χριστούλα (prosperous) 01-01-2011

Αντζελίνα (elenada) 02-01-2011

Γιώτα (EYA) 03-01-2011

Δαναη (irene555) 03-01-2011

Γεωργία (viki1) 07-01-2011

Γιάννης (maestria)

Μελίνα (despoina100)

Μάνος (cristin)

Nικόλας (Otis) 15-01-2011

Κωνσταντίνος (Μπουρμπουλίθρα) 20-01-2011

Ανδρεΐνα (jesgk) 22 -01- 2011

Χρήστος (Μαρία39) 30-01-2011

Λευτέρης (axileas)

Ναταλία (MyPrincess)

Έλλη (miamama) 6-02-2011

Διαφημίσεις

εμενα ειναι απο χθες αρρωστη η μικρη.. βασικα εντονο συναχι εχει και αναμενω να δω αν θα κανει πυρετο..

μαλλον την ψωνισε στον παιδοτοπο την Κυριακη καθως και ενα αλλο κοριτσακι που ειμασταν την ιδια μερα μαζι αρρωστησε χθες και το καημενο ειχε και τα γενεθλια του και ανεβαλλε το παρτι :(

τεσπα.. ας ειναι καλα η κορη μου για τις γιορτες γιατι περσι ηταν ανημερα των χριστουγεννων με πυρετο και δεν κοινωνησε..

jesgk το απογευμα κανε μου ενα τηλεφωνο να βγω στη Λενορμαν.. μολις μπεις στην Λενορμαν δυο τετραγωνα παρακατω στο αριστερο σου χερι θα δεις ενα πρατηριο της BP..απεναντι ακριβως μπορεις να με περιμενεις να ρθω για τα πραγματα και απο εκει συνεχιζεις ντουγρου για την Αννα.

Απλα παρε με 5 λεπτα πιο πριν για να χω βγει.Και ποσα ακριβως θες για να τα χω..

εμενα ειναι απο χθες αρρωστη η μικρη.. βασικα εντονο συναχι εχει και αναμενω να δω αν θα κανει πυρετο..

μαλλον την ψωνισε στον παιδοτοπο την Κυριακη καθως και ενα αλλο κοριτσακι που ειμασταν την ιδια μερα μαζι αρρωστησε χθες και το καημενο ειχε και τα γενεθλια του και ανεβαλλε το παρτι :(

τεσπα.. ας ειναι καλα η κορη μου για τις γιορτες γιατι περσι ηταν ανημερα των χριστουγεννων με πυρετο και δεν κοινωνησε..

jesgk το απογευμα κανε μου ενα τηλεφωνο να βγω στη Λενορμαν.. μολις μπεις στην Λενορμαν δυο τετραγωνα παρακατω στο αριστερο σου χερι θα δεις ενα πρατηριο της BP..απεναντι ακριβως μπορεις να με περιμενεις να ρθω για τα πραγματα και απο εκει συνεχιζεις ντουγρου για την Αννα.

Απλα παρε με 5 λεπτα πιο πριν για να χω βγει.Και ποσα ακριβως θες για να τα χω..

Περαστικά στη Χριστούλα. το χειρότερό μου συνάχι , βήχας , πυρετός. Ειδικά το συνάχι και ο βήχας σου κολλάν σαν τσιμούρι:twisted::twisted::twisted: Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

αντί να κάνεις όλη αυτή τη μανούρα δεν έρχεστε απ το σπίτι το βράδυ να πιούμε ένα κρασί;;;

που είναι η φιλενάδα μου τη ψάχνωωωωω!!!

καλημέρα σε όλες τις κοπέλες!

Περαστικά στη Χριστούλα. το χειρότερό μου συνάχι , βήχας , πυρετός. Ειδικά το συνάχι και ο βήχας σου κολλάν σαν τσιμούρι:twisted::twisted::twisted: Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!

ευχαριστω κοριτσακι.. ειναι οντως ζορι..

Διαφημίσεις

Γρήγορα περαστικά

Οκ θα σου στείλω μνμ το απόγευμα για το ποσο και θα σε παρω 5' πριν φτάσω

αντί να κάνεις όλη αυτή τη μανούρα δεν έρχεστε απ το σπίτι το βράδυ να πιούμε ένα κρασί;;;

Καλημέρα Κουκλάρα Μου!!! Να σε χαιρόμαστε!!!!! Εδώ είμαι!!!

ΧΙΛΙΑ ευχαριστω για την προσκληση και ειλικρινα θα ταν τιμη μας να ρθουμε αλλα η μικρη μας εχθες εκδηλωσε συναχι και ειμαστε τωρα κλεισμενες..αν δεν κανει πυρετο μονο εξοχικο θα παμε αυριο το βραδυ καθως εχω κατι υποχρεωσεις..

να περασατε ομορφα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...