Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμείς φοράμε 2-3-4 χρονών ρούχα,αλλά παίζει ρόλο η πλάτη,η κοιλιά σε μας...

και παπούτσι 23-24.

η γιατρός μας λέει είναι ένα μεγάλο παιδί...!!!

τι να πει κι αυτή?ότι είναι χοντρό????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ανέβασε στο www.imageshack.com το φότο και μετά βάλε εδώ την διεύθυνση (σύνδεσμο)

περαστικά στο κορίτσι σου...

Νομίζεις πώς ξέρω να τις ανεβάζω και εκεί???:rolleyes::rolleyes:

εμείς πάντως το έχουμε σκεφτεί...πραγματικά δεν ξέρω...

θα αντέξουμε μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα?

χθες έδειχνε για την γουατεμάλα,το 56% ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας.

και από τη μία είναι οι παράγκες και από την άλλη οι πολυτελείς βίλες!!

το 10% είναι βαθύπλουτοι!

Το είδα και εγώ στον Λαζόπουλο και τους κατάντησε έτσι το ΔΝΤ στις αρχές της δεκαετίας του 80. τριάντα χρόνια μετά και δεν μπορούν να συνέλθουν. Όλοι οι κρατικοί οργανισμοί ιδιοτικοποιήθηκαν.

http://www.manolis.com.gr/index.php/2010/12/01/%CF%84%CE%B9-%CE%AC%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84/

μαλιστα.. δεν ξερω τι να πω.. απογοητευση μονο νοιωθω και το μονο που ελπιζω ειναι να σταθεροποιηθει καποια στιγμη η κατασταση αλλα αυτο θα αργησει.

Με ρώτησε ένας συνάδελφος σήμερα πως είμαι ... όταν του απάντησα ότι ειμαι καλά... απόρησε.... λέγοντάς μου ότι όσους ρωτάει του λένε χάλια... Πλεόν έχω αποδεχθεί ότι η οικονομική κατάσταση που έχει το σπίτι μας από την επιχείρηση του Στ. δεν θα σηκώσουμε κεφάλι για τα επόμενα 10 χρόνια, τόσα λεφτά δεν ξεχρεώνονται γρήγορα και σίγουρα όχι έτσι όπως πάνε τα πράγματα....σκεφτόμουν ακόμα κ την λύση να έμενα μόνη με τα παιδιά κ να έφευγε ο Στ για δουλειά εκτός .. μονο έτσι θα ξελασπώναμε...

Το είδα και εγώ στον Λαζόπουλο και τους κατάντησε έτσι το ΔΝΤ στις αρχές της δεκαετίας του 80. τριάντα χρόνια μετά και δεν μπορούν να συνέλθουν. Όλοι οι κρατικοί οργανισμοί ιδιοτικοποιήθηκαν.

αυτος ειναι ο σκοπος αγαπη μου.. και οι αλλαγες συνορων βεβαια..

υπομονη..ολα για τους ανθρωπους ειναι..

jesgk ολα θα τα σκεφθουμε πλεον και ο καθενας τωρα ακομη περισσοτερο θα κοιταξει τον εαυτο του και το καλο της οικογενειας.. εχει ο Θεος..

Διαφημίσεις

Με ρώτησε ένας συνάδελφος σήμερα πως είμαι ... όταν του απάντησα ότι ειμαι καλά... απόρησε.... λέγοντάς μου ότι όσους ρωτάει του λένε χάλια... Πλεόν έχω αποδεχθεί ότι η οικονομική κατάσταση που έχει το σπίτι μας από την επιχείρηση του Στ. δεν θα σηκώσουμε κεφάλι για τα επόμενα 10 χρόνια, τόσα λεφτά δεν ξεχρεώνονται γρήγορα και σίγουρα όχι έτσι όπως πάνε τα πράγματα....σκεφτόμουν ακόμα κ την λύση να έμενα μόνη με τα παιδιά κ να έφευγε ο Στ για δουλειά εκτός .. μονο έτσι θα ξελασπώναμε...

ρε συ Τζεσικάκι σε αυτήν την περίπτωση να κάτσεις να κάνεις τί εδώ με αυτά που γίνονται?Γουατεμάλα θα γίνουμε! Αν είναι να ξενυτευτεί γιατί δεν τα μαζέυετε όλοι μαζί να πάτε Ιταλία?

http://www.manolis.com.gr/index.php/2010/12/01/%CF%84%CE%B9-%CE%AC%CF%86%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%BD%CF%84-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%84/

έχει βήματα που σου λέει τι να κάνεις...upload ουσιαστικά.

άσε το είδες ε??

ρε συ Τζεσικάκι σε αυτήν την περίπτωση να κάτσεις να κάνεις τί εδώ με αυτά που γίνονται?Γουατεμάλα θα γίνουμε! Αν είναι να ξενυτευτεί γιατί δεν τα μαζέυετε όλοι μαζί να πάτε Ιταλία?

Στην Ιταλία τα πράγματα σε λίγα καιρό θα ειναι όπως εδώ... και αν ειναι να πάω σε άλλη χώρα κ να έχω και εκεί έξοδα... αν γινόταν κάτι τέτοιο και μπορούσε να φυγει θα νοικιαζα ένα μεγαλύτερο σπίτι να μένω με τους γονείς μου ή θα πήγαινα στο χωριό να μαζευαμε όσα πιο πολλα μπορούσαμε κ σε 10 χρόνια να είμασταν καλά

αυτος ειναι ο σκοπος αγαπη μου.. και οι αλλαγες συνορων βεβαια..

υπομονη..ολα για τους ανθρωπους ειναι..

jesgk ολα θα τα σκεφθουμε πλεον και ο καθενας τωρα ακομη περισσοτερο θα κοιταξει τον εαυτο του και το καλο της οικογενειας.. εχει ο Θεος..

Θα πουληθούν τα πάντα! Νοσοκομεία, δεη, οτε, οσε, οασα, δεκο , μέκο, ικα, σύκα....ούτε συντάξεις, ούτε περίθαλψη ιατρική, σκλάβοι θα γίνουμε αν καταργήσουν και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και δεν πληρώνονται και οι υπερωρίες.

ενταξει η jesgk εχει και τι γλωσσα ευκολη ας πουμε.. ο Στ. δεν ξερω αν μπορει να τη μιλησει ευκολα..

μιλαω γενικα τωρα

αλλα νομιζω οτι το χουμε πολυ ευκολο το να αποφασιζουμε να φυγουμε στο εξωτερικο..

και εμεις εχουμε ακρη να παμε πχ Αυστρια αλλα και εκει υπαρχει ανεργια, υπαρχει ξενοφοβια αλλα ας πουμε οτι μια δουλεια του ποδαριου βρισκεται.. αλλα κανεις δεν ξερει τι γλωσσα..

ασε δε που αν δεν υπαρχει κανα χαρτι βαρβατο εργατοδουλεια θα κανει οποιος ειναι μιας μεσης εκπαιδευσης.

Δεν ξερω..εγω το χω σκεφθει αλλα ειναι τελειως ανωριμο και ασυμφωνω με τα δεδομενα μας..αργοτερα ποιος ξερει..

Διαφημίσεις

για μετανάστευση θέλει σε μια χώρα που να είναι πολύ καλά...

βόρεια!!!πολύ βόρεια!!και για να ξεχρεώσουμε τζες θέλει να πάιρνουμε πολύ χρήμα!!

ο άντρας μου σκέφτηκε να πάει στα καράβια,είχε πάει για 1 1/2 χρόνο περίπου...όταν είχε πάει στη σχολή εμποροπλοιάρχων!!

Στην Ιταλία τα πράγματα σε λίγα καιρό θα ειναι όπως εδώ...

το λεγε ενας συναδελφος του ανδρα μου που ζει πλεον μονιμα στη Φλωρεντια.. και εκει κατα διαολου..

για μετανάστευση θέλει σε μια χώρα που να είναι πολύ καλά...

βόρεια!!!πολύ βόρεια!!και για να ξεχρεώσουμε τζες θέλει να πάιρνουμε πολύ χρήμα!!

ο άντρας μου σκέφτηκε να πάει στα καράβια,είχε πάει για 1 1/2 χρόνο περίπου...όταν είχε πάει στη σχολή εμποροπλοιάρχων!!

και εκει κριση αγαπη μου τα 3/4 φιλων ειναι στο εμπορικο και οι μισοι δεν εχουν δουλεια η τους κρατανε λιγο.. και βεβαια τα λεφτα εχουν αλλαξει..

εχει τελειωσει την εμποροπλοιαρχων?

Στην Ιταλία τα πράγματα σε λίγα καιρό θα ειναι όπως εδώ...

μάλιστα......παγκοσμιοποίηση. Σε λίγο οι πολυεθνικές θα είναι δικτάτορες όλης της ευρώπης. Στην ουσία αυτοί είναι οι χρηματοδότες του ΔΝΤ.Πλεον οι πολυεθνικές έχουν μεγαλύτερη δύναμη απο τις κυβερνήσεις. Αυτοί θα μας κυβερνάν σε λίγο. Κάποτε αγόραζαν κρατικά ομόλογα , τώρα ούτε να τα φτύσουν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...