Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!! Και του χρόνου σε όσα κορίτσια στόλισαν... εγώ ακόμα τίποτα κ βαριέμαι.

σωστο το λογκο συναδελφισσα αλλα ποτε δεν μπορεις να εισαι βεβαιος πριν το αποκτησεις..

αρκετοι λενε οτι θα ειναι οι κλαυτεροι γονεις και αποδεικνυεται περιτρανα το αντιθετο η αλλοι λενε οτι δεν θελουν παιδι και οτι θα ειναι χειροτεροι γονεις αλλα τελικα ειναι γεννημενοι για αυτο..

εσυ βαριεσαι?? απλα δεν εχεις κατι πρωτοτυπο να τους κανεις μαλλον.. εσυ ποτε δε βαριεσαι αυτα τα πραγματα..

ειπα να ανεβασω και εγω το δενδρο αλλα το ιδιο στολιζω καθε χρονο..ατοπο να επαναλαμβανομαι..αφηστε δε που μου τελειωσε και η μπαταρια στη φωτογραφικη και δεν εχω παρει νεες!!!

εσυ βαριεσαι?? απλα δεν εχεις κατι πρωτοτυπο να τους κανεις μαλλον.. εσυ ποτε δε βαριεσαι αυτα τα πραγματα..

πως με νιώθεις...... ακριβώς αυτό.. ήθελα να κάνω κάποιες χειροτεχνίες γι'αυτό και ειμαι σε αδράνεια..... πολυ σωστο κ το status στο fb,...σαν να το έγραφα εγώ

475062rlq2wo7dfa.gif

ελάτε κοριτσάκια να ανέβουμε λίγο...

άκουσα χθες τα ζώδια,τα πράγματα φτιάχνουν από σήμερα για μερικά ζώδια,δεν θυμάμαι ποια...τοξότη και ιχθύ θυμάμαι που ενδιαφέρομαι!!!

από τον οκτώβρη τα πράγματα ήταν περίεργα αλλά τώρα...

ποιος μας πιάνει!!!

θα τα ακούσω και σήμερα και θα σας πω!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Και του χρόνου μαεστριάκι! Ωραίο το ντέντο (που λέει και η γεωργίτσα). Πώς ανεβάζεις φωτό να σας βάλω και το δικό μου?

Χθες το βράδυ μου έκανε πάλι δοιάροια η Γεωργίτσα και όλη μέρα δεν έφαγε σχεδόν τίποτα. Επομένως περνάμε την ιωσούλα που είχε και ο Μπάιος τις προάλλες. Δεν θα βρεθώ με τα κορίτσια το Σάββατο για να μην κολλήσουν και τα ζουζουνάκια τους:(:(

Πάω να δουλέψω.....

ανέβασε στο www.imageshack.com το φότο και μετά βάλε εδώ την διεύθυνση (σύνδεσμο)

περαστικά στο κορίτσι σου...

ελάτε κοριτσάκια να ανέβουμε λίγο...

άκουσα χθες τα ζώδια,τα πράγματα φτιάχνουν από σήμερα για μερικά ζώδια,δεν θυμάμαι ποια...τοξότη και ιχθύ θυμάμαι που ενδιαφέρομαι!!!

από τον οκτώβρη τα πράγματα ήταν περίεργα αλλά τώρα...

ποιος μας πιάνει!!!

θα τα ακούσω και σήμερα και θα σας πω!!!

αφου εισαι εσυ χαρουμενη και αισιοδοξη μαλλον πρεπει να μαστε και εμεις..

προφανως ισως να χουμε αναγκη απο λιγο χρονο στο σπιτι με τα παιδια.. ετσι και η jesgk θα κινητοποιιηθει να κανει τις χειροτεχνιες πιο δυναμικα και ευχαριστα και ισως να καλμαρουμε απο την πιεση..

με απλα λογια..

δεν φτανει που εχει ο καθενας μας το χαλι του το οικονομικο στο σπιτι, εχουμε και ολη την γκρινια και την απογοητευση του εργασιακου περιβαλλοντος και του κοινωνικου περιγυρου.. ε! δεν θελει και πολυ να μην εχεις ορεξη και να νοιωθεις οτι κανεις δεν σε ακουει και δεν σε καταλαβαινει οταν δειχνεις και λες τα αυτονοητα..

(για αυτο και το σχολιο μου στο fcb)..

καλά μην νομίζεις ότι είναι χαρούμενη...χθες κόντεψε να με πιάσει καταθλιψη όταν είδα το κέντρο της πόλης άδειο,τα μαγαζιά άδεια!!

εγώ περιμένω κάθε μέρα να μαζέψει κάνα φράγκο ο άντρας μου για να μπορούμε να πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ,πλέον μόνο αυτό πληρώνουμε,τα άλλα έχουν μείνει πίσω...

ρεύμα, νερό 3 λογαριασμοί απλήρωτοι.

και 3 νοίκια σπιτιού επίσης απλήρωτα...

αλλά τι να κάνουμε?

χθες στείλαμε μια παραγγελία από το eshop 130Ε στη σύμη!!

κάτι είναι κι αυτό!!

παντως λυπαμαι παρα πολυ που ακουω οτι αρκετος κοσμος αρχιζει να μεταναστευει..

χθες μια γνωστη που διδασκει στο ελληνικο σχολειο της Φρανκφουρτης μου πε οτι φετος τα παιδια εχουν διπλασιαστει στο σχολειο και υπαρχουν και πολλα προβληματα οχι μονο θεσεων αλλα και νοοτροπιων που εχουν ερθει και δημιουργει εντασεις και ριξεις σε σχεση με τα παιδια των γενεων που ηδη ζουσαν και ειχαν γεννηθει εκει..

παρα αυτα.. τελικα τι θα γινει? θα φυγουμε ολοι? ειναι αυτη η λυση?

δεν ξερω.. ρητορικη ερωτηση..

χθες πήγαμε παιδίατρο,την έδειξε 15 κιλά την έλλη,δεν νομίζω ότι είναι τόσο,δεν είχε κάνει και κακάκια όλη μέρα που 2-3 φορές σίγουρα θα κάνει.

ύψος 89 εκ...

μια χαρά,συνεχίζουμε με την διατροφή τα ίδια,ελεγχόμενη αλλά τα πάντα!!

την χαιρετούσε φεύγοντας και της έστελνε φιλάκια!!

Διαφημίσεις

καλά μην νομίζεις ότι είναι χαρούμενη...χθες κόντεψε να με πιάσει καταθλιψη όταν είδα το κέντρο της πόλης άδειο,τα μαγαζιά άδεια!!

εγώ περιμένω κάθε μέρα να μαζέψει κάνα φράγκο ο άντρας μου για να μπορούμε να πηγαίνουμε σούπερ μάρκετ,πλέον μόνο αυτό πληρώνουμε,τα άλλα έχουν μείνει πίσω...

ρεύμα, νερό 3 λογαριασμοί απλήρωτοι.

και 3 νοίκια σπιτιού επίσης απλήρωτα...

αλλά τι να κάνουμε?

χθες στείλαμε μια παραγγελία από το eshop 130Ε στη σύμη!!

κάτι είναι κι αυτό!!

μαλιστα.. δεν ξερω τι να πω.. απογοητευση μονο νοιωθω και το μονο που ελπιζω ειναι να σταθεροποιηθει καποια στιγμη η κατασταση αλλα αυτο θα αργησει..

απο το 1996 παρακολουθω την Χρυση Ευκαιρια (την εφημεριδα) για τα επαγγελματικα.

Το φυλλο της Κυριακης ειχε παντα 10 σελιδες γεματες μεγαλες αγγελιες απο γνωστες εταιρειες..και ποσες αλλες πιο μεσα για διαφορες ειδικοτητες.

Πηρα προχθες το τελευταιο φιλο και ειχε

1/2 φυλλο αγγελιες καποιων γνωστων εταιρειων και ουτε τις μισες σελιδες απο οτι ηταν παλιοτερα με τις διαφορες ειδικοτητες και διαβαζοτας ηταν δουλειες του κ#$#υ..δηλαδη τηλεφωνικες εταιρειες, προμοσιον με λιγες ωρες, ποσοστα, ωρομισθια κλπ βλακειες δηλαδη..

δραμα.. αν αυτο συμβαινει εδω αρα στην επαρχια ειναι νεκρα..

παντως λυπαμαι παρα πολυ που ακουω οτι αρκετος κοσμος αρχιζει να μεταναστευει..

χθες μια γνωστη που διδασκει στο ελληνικο σχολειο της Φρανκφουρτης μου πε οτι φετος τα παιδια εχουν διπλασιαστει στο σχολειο και υπαρχουν και πολλα προβληματα οχι μονο θεσεων αλλα και νοοτροπιων που εχουν ερθει και δημιουργει εντασεις και ριξεις σε σχεση με τα παιδια των γενεων που ηδη ζουσαν και ειχαν γεννηθει εκει..

παρα αυτα.. τελικα τι θα γινει? θα φυγουμε ολοι? ειναι αυτη η λυση?

δεν ξερω.. ρητορικη ερωτηση..

εμείς πάντως το έχουμε σκεφτεί...πραγματικά δεν ξέρω...

θα αντέξουμε μέχρι να φτιάξουν τα πράγματα?

χθες έδειχνε για την γουατεμάλα,το 56% ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας.

και από τη μία είναι οι παράγκες και από την άλλη οι πολυτελείς βίλες!!

το 10% είναι βαθύπλουτοι!

χθες πήγαμε παιδίατρο,την έδειξε 15 κιλά την έλλη,δεν νομίζω ότι είναι τόσο,δεν είχε κάνει και κακάκια όλη μέρα που 2-3 φορές σίγουρα θα κάνει.

ύψος 89 εκ...

Εγώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα πόσο ύψος έχει... συνεχίσουμε να φοράμε ρουχα 2-3 ... αλλά δεν λέει κάτι αυτό , εμένα πάντως ψηλή μου φαίνεται

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...