Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βικάκι έχετε συνάντηση το σκ?κι εδώ θα βάλει πολύ κρύο!!

ώρα για χουχούλιασμα!!

μίλησα με την μαεστρία και θα ενημέρωνε και τη Δέσποινα. εκτός απροόπτου θα πιούμε ένα καφεδάκι το Σάββατο το πρωί και τα ζουζουνάκια θα πάιξουν στον παιδότοπο.

μίλησα με την μαεστρία και θα ενημέρωνε και τη Δέσποινα. εκτός απροόπτου θα πιούμε ένα καφεδάκι το Σάββατο το πρωί και τα ζουζουνάκια θα πάιξουν στον παιδότοπο.

καλως την.η γεωργιτσα τι κανει,δεν μας ειπες.

εμεις αυριο θα παμε στην φωταγωγηση του δεντρου του δημου μας στο κεντρο.

να δουμε αν θα βαλουν τιποτα αλλο εκτος απο καρουζελ.ολο τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο,βαρεθηκα.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

καλως την.η γεωργιτσα τι κανει,δεν μας ειπες.

εμεις αυριο θα παμε στην φωταγωγηση του δεντρου του δημου μας στο κεντρο.

να δουμε αν θα βαλουν τιποτα αλλο εκτος απο καρουζελ.ολο τα ιδια και τα ιδια καθε χρονο,βαρεθηκα.

Καλά είναι. Απο χθες το πρωί που έκανε δοιάρια δεν ξαναέκανε. Μπορεί απλώς κάτι να την πέιραξε, τί να πώ? ή καμιά ιωσούλα που την έβγαλε στο πόδι...Καλού κακού προσέχω την διατροφή της. Ακόμα και σήμερα θα την περιορίσω στις επιλογές του φαγητού για να ' μαστε σίγουροι.

Ο άντρας της κολλητής μου δουλεύει στο Ηράκλειο στην κατασκευή ενός υπόγειου πάρκινγκ. Θα γίνει υπερσύγχρονο λέει. το ξέρεις? Είσαι κοντά?

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια..

Χρονια πολλα για χτες σε οσους γιορταζαν..Καλα αυτο που ζω ειναι ενα μονιμο τρεξι μο..Αντε να κλεισουν τα σχολεια,δεν αντεχω αλλο..Ουτε καν κοιμαμαι πλεον απο την υπερενταση..

Στολισαμε την Κυριακη μαζι με τη Ναταλιτσα και ξετρελαθηκε..Ηταν πολυ ωραια..Αντε σας αφηνω κ ελπιζω να καταφερω να σας διαβασω το βραδι

yRf6p1.png

Καλά είναι. Απο χθες το πρωί που έκανε δοιάρια δεν ξαναέκανε. Μπορεί απλώς κάτι να την πέιραξε, τί να πώ? ή καμιά ιωσούλα που την έβγαλε στο πόδι...Καλού κακού προσέχω την διατροφή της. Ακόμα και σήμερα θα την περιορίσω στις επιλογές του φαγητού για να ' μαστε σίγουροι.

Ο άντρας της κολλητής μου δουλεύει στο Ηράκλειο στην κατασκευή ενός υπόγειου πάρκινγκ. Θα γίνει υπερσύγχρονο λέει. το ξέρεις? Είσαι κοντά?

α,ωραια,τιποτα δεν ηταν.

ποιο παρκινγκ θα γινει υπερσυγχρονο?δεν ξερω,καθολου,αλλa χρειαζομαστε παρκινγκ πολλααα,στο ηρακλειο.ειναι κι ενας απο τους λογους που δεν κατεβαινω συχνα.κοντα ειμαι,ναι,15 λεπτα με το αμαξι.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Γειά σας κορίτσια. δεν σας πρόλαβα αν και βλέπω πάει για λουκέτο το καφεδάκι μας:tongue::tongue::tongue:

Εμ, έλειψα εγώ και άδειασε, κατάλαβες; :tongue:

Μαεστρία και δέσποινα ντύστε καλά τα ζουζουνάκια το Σάββατο, θα έχει παγωνιά. http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=1

Α, ωραία! Μην πω ότι θα πάω για καφέ, χαλασμός θα γίνει. ΑΜΑΝ!

Κορίτσια σήμερα, μετά κόπων και βασάνων, στόλισα και το δέντρο!!!

155856_181680521847538_100000167749948_695650_5899587_n.jpg

Ναι, ναι, το δικό μου είναι. :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπράβο μαεστριάκι!!!!και του χρόνου!!!ωραίο δέντρο και πολύ οικονομικό το πήρες.

θέλω κι εγώ να το αλλάξω κάποια στιγμή!!

Εγκρίνεις διακοσμήτρια;

Καλά το δέντρο δεν μ' ενθουσίασε! Εκατό ώρες ν' ανοίγω τα κλαδιά, για να φαίνεται φουντωτό και μαδάει τρελά! Αλλά όσο αντέξει. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσακι!! Και του χρονου.. ΠΟλυ ωραιο ειναι!!

αχ εχω απιστευτο πονοκεφαλο σημερα..Παω για νανακια..

ΚΟριτσια μου λειπει το παιδακι μου ρε γτμ!!!! Τριτη κ πεμπτη την βλεπω ελαχιστα..Αντε να κλεισουμε επιτελους!!!!

yRf6p1.png

καλημερα σε ολες..

και του χρονου για το δενδρο maestria.. εχω βαλει και εγω τα στολιδια με τα μπλουζακια.. και αυτο που βαριεμαι ειναι το ανοιγμα των κλαδιων..

και μετα η συμμετρια των στολιδιων.. και εχω παρα πολλα και διαφορα και ειναι οτι να ναι δενδρο.. παιδικη χαρα....

α.. τωρα που ειπα παιδικη χαρα.. ο δημος Μοσχατου εχει απο τις πιο καλες και οργανωμενες παιδικες χαρες που χω δει και απορω ποσο δυσκολο και δαπανηρο ειναι να τον εχουν προτυπο οι δημοι σαν της Αθηνας, του Περιστεριου κλπ..

Ταρταν σε ολο το χωρο, παιχνιδια με πολλα προστατευτικα και εκπαιδευτικου τυπου, ωραριο λειτουργιας και φυλακας μονιμα!!!!

στενοχωρηθηκα για την καταντια μας.. και για να παω πρεπει να παρω ηλεκτρικο (ΗΣΑΠ) και να κανω ολοκληρο ταξιδι (βεβαια κοντα σχετικα μενει η μανα μου αλλα δεν λεει τιποτε αυτο)

τελος παντων..

σημερα παλι δεν εχω κεφια..πολλα πραγματα με χαλανε τελευταια και προσπαθω να τα βρω με τον εαυτο μου για να μην ξεφευγω με τα νευρα μου..

Καλημέρα!

Και του χρόνου μαεστριάκι! Ωραίο το ντέντο (που λέει και η γεωργίτσα). Πώς ανεβάζεις φωτό να σας βάλω και το δικό μου?

Χθες το βράδυ μου έκανε πάλι δοιάροια η Γεωργίτσα και όλη μέρα δεν έφαγε σχεδόν τίποτα. Επομένως περνάμε την ιωσούλα που είχε και ο Μπάιος τις προάλλες. Δεν θα βρεθώ με τα κορίτσια το Σάββατο για να μην κολλήσουν και τα ζουζουνάκια τους:(:(

Πάω να δουλέψω.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...