Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εκ παραδρομης θα το κανε πανω στο παιχνιδι.. μην ξεχναμε οτι τα αγορια εχουν μια αστειρευτη ενεργεια και σωματικη αναγκη εκτονωσης..αρα βγαινει και μια επιθετικοτητα η οποια δεν ειναι ντε και καλα σκοπιμη..

μην σε αγχωνει, απλα μαλωσε τον και συζητα το..μεγαλος ειναι πια..

στην Aτζελινα και στην δικια μου τι να πεις!! Στου κουφου τη πορτα..

εσενα δαγκωνει?καλα,εμενα με χτυπαει και μετα ζηταει συγνωμη,η πονηρη.αλλα δεν με δαγκωνει.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 32,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• prosperous

8175

• miamama

5658

• jesgk

4748

• maestria77

4508

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσενα δαγκωνει?καλα,εμενα με χτυπαει και μετα ζηταει συγνωμη,η πονηρη.αλλα δεν με δαγκωνει.

με αλλα παιδακια δεν εχουμε ακομη κρουσματα αλλα σε εμας καμια φορα το βρισκει αστειο να μας δαγκωσει το δακτυλο με πιεση και εννοειται οτι της μιλαω αυστηρα και της εξηγω.. αλλα δεν παιρνει απο λογια..

μια μερα πονεσα τοσο πολυ που στο τσακ κρατηθηκα να μην την χαστουκισω για να ανοιξει το στομα της.. τι φωναζα, τι εσκουζα και ελεγα οτι ποναω γελουσε και συνεχιζε να με δαγκωνει..

παρα τριχα δεν την εφαγε..

εσενα τζες,πως κι αυτο ο θοδωρης?και μικροτερο παιδακι,περιεργο.μαλλον ηταν πολυ πειραχτηρι το μικρο και θα του εσπασε τα νευρα.

Το άλλο παιδάκι ήσυχο είναι κι αυτό αλλά του μουτζούρωσε μια άσπρη κόλλα :cool:, πιστεύω ότι επειδή ζηλεύει ο Θοδωρής αλλά δεν το δείχνει του βγήκε στο άλλο παιδάκι... στην πραγματικότητα πρέπει να ειχε την εικόνα της Ανδρεϊνας μπροστά....περίεργο τρένο το αγοράκι μου... όταν είναι μαζί την προσέχει τόσο που ειναι σαν να μη ζηλεύει

με αλλα παιδακια δεν εχουμε ακομη κρουσματα αλλα σε εμας καμια φορα το βρισκει αστειο να μας δαγκωσει το δακτυλο με πιεση και εννοειται οτι της μιλαω αυστηρα και της εξηγω.. αλλα δεν παιρνει απο λογια..

μια μερα πονεσα τοσο πολυ που στο τσακ κρατηθηκα να μην την χαστουκισω για να ανοιξει το στομα της.. τι φωναζα, τι εσκουζα και ελεγα οτι ποναω γελουσε και συνεχιζε να με δαγκωνει..

παρα τριχα δεν την εφαγε..

α,ενταξει,μια χαρα ειναι το παιδι,αν το κανει μια στις τοσες.

παντως δεν παλευονται,γενικα.ειδικα αν ειμαι ολη μερα,καθε μερα μαζι της,αρχιζω και τα παιρνω.τωρα την εχω στην γιαγια της,να κανω καμμια δουλεια.παωωωω!

ήρθα πάλι!!

βρε τι σκαθάρια είναι...μες στο παιχνίδι είναι όλα...

κι εμένα δεν με πειράζει,θα τα βγάλει πέρα μόνη της,απλά δεν θέλω να μάθει να κάνει τα ίδια,που κάποια στιγμή θα αντιγράψει σίγουρα...

εμένα με πειράζει η αναισθησία των γονιών...

γιάυτό ελένη μου μην αγχωνέσαι,εσύ μια χαρά κάνεις στη δική σου...

μην της δείχνεις όμως ότι είσαι από πάνω της για το δάγκωμα συνέχεια,γιατί θα το κάνει επίτηδες!!

φάση είναι κι αυτό,η δική μου ακόμα δεν κάνει τέτοια,αλλά για πόσο καιρό?

Διαφημίσεις

α,ενταξει,μια χαρα ειναι το παιδι,αν το κανει μια στις τοσες.

παντως δεν παλευονται,γενικα.ειδικα αν ειμαι ολη μερα,καθε μερα μαζι της,αρχιζω και τα παιρνω.τωρα την εχω στην γιαγια της,να κανω καμμια δουλεια.παωωωω!

αχ ρώτα κι εμένα,που πήγα κομμωτήριο και χαλάρωσα!!!

χωρίς την μικρή 2 ώρες!!

Το άλλο παιδάκι ήσυχο είναι κι αυτό αλλά του μουτζούρωσε μια άσπρη κόλλα :cool:, πιστεύω ότι επειδή ζηλεύει ο Θοδωρής αλλά δεν το δείχνει του βγήκε στο άλλο παιδάκι... στην πραγματικότητα πρέπει να ειχε την εικόνα της Ανδρεϊνας μπροστά....περίεργο τρένο το αγοράκι μου... όταν είναι μαζί την προσέχει τόσο που ειναι σαν να μη ζηλεύει

αν ηταν το ιδιο φυλο ισως να του βγαινε καπως η επιθετικοτητα...

επειδη ομως δεν ειναι και επειδη ειναι μικροτερη του κατα πολυ και το καταλαβαινει στην λογικη του καταπνιγει το συναισθημα ζηλειας και αν οντως ισχυουν ολα αυτα το εκτονωνει αλλου.

λεω εγω τωρα!

υπάρχει και η περίπτωση να μην ζηλεύει...βλέπε εμένα με την αδερφή μου...

ποτέ δεν την ζήλεψα,και πάντα την πρόσεχα,κι έτρωγα μιλάμε πολύ ξύλο από τα χεράκια της!!

Γειά σας κοριτσάκια. εγώ πάλι δουλειά και σήμερα. δεν σας έχω διαβάσει, είπα να πώ ένα γεια.

Χθες το βράδυ η Γεωργίτσα έκανε τρις φορές δοιάροια και πριν κοιμηθεί εμετό. Όλη νύχτα πηγαινοερχόμουν και την έβλεπα μην καεί ο κωλαρίκος της αλλά ευτυχώς κοιμήθηκε καλά. κατά τις 11 που πήρα την πεθερά τα γέμισε πάλι. Μέχρι και τα ρούχα της λέρωσε. Την Παρασκευή πήγαμε παιδότοπο και είχε πολλά παιδάκια και μάλλον πληρώνουμε το τίμημα...... Αφού δεν έχει πυρετό , βήχα και μύξες πάλι καλά.....

Διαφημίσεις

αχ ρώτα κι εμένα,που πήγα κομμωτήριο και χαλάρωσα!!!

χωρίς την μικρή 2 ώρες!!

μπραβο,ανανεωθηκες,ε?με γειες!

αν ηταν το ιδιο φυλο ισως να του βγαινε καπως η επιθετικοτητα...

επειδη ομως δεν ειναι και επειδη ειναι μικροτερη του κατα πολυ και το καταλαβαινει στην λογικη του καταπνιγει το συναισθημα ζηλειας και αν οντως ισχυουν ολα αυτα το εκτονωνει αλλου.

λεω εγω τωρα!

συμφωνω.

Γειά σας κοριτσάκια. εγώ πάλι δουλειά και σήμερα. δεν σας έχω διαβάσει, είπα να πώ ένα γεια.

Χθες το βράδυ η Γεωργίτσα έκανε τρις φορές δοιάροια και πριν κοιμηθεί εμετό. Όλη νύχτα πηγαινοερχόμουν και την έβλεπα μην καεί ο κωλαρίκος της αλλά ευτυχώς κοιμήθηκε καλά. κατά τις 11 που πήρα την πεθερά τα γέμισε πάλι. Μέχρι και τα ρούχα της λέρωσε. Την Παρασκευή πήγαμε παιδότοπο και είχε πολλά παιδάκια και μάλλον πληρώνουμε το τίμημα...... Αφού δεν έχει πυρετό , βήχα και μύξες πάλι καλά.....

περαστικουλια σας.

παω κι εγω να την κοιμισω,παλι ελιες και τυρι εφαγε,ελεος.

προετοιμαζεται το παιδι μου γιατι ξερει τι δυσκολες μερες ερχονται:tongue:.

λετε να παθει τιποτα απο τις πολλες ελιες?τωρα ευτυχως βγαζει μονη της τα κουκουτσια.

Λοιπον μιλησα τελικα τηλεφωνικα με την κοινωνικη λειτουργο στην Κιβωτο και μου πε οτι οι εθελοντικες δραστηριοτητες γινονται στο ωραριο 9.00-17.00 τις καθημερινες :| και τις αλλες ωρες τα παιδια ακολουθουν προγραμμα με εξειδικευμενους εθελοντες (προφανως δασκαλους κλπ)..:roll:

και απλα με ευχαριστησε που τους...σκεφθηκα :eek:

αυτα..

που να θελαμε και μισθο δηλαδη...:cool:

γεια σας κοριτσια!

εμεις σκ πηγαμε σε ενα τελειο παρκο που εχει ανοιξει στη νεα ερυθραια, πολυ κοντα στην εθνικη αν ενδιαφερεστε, ειναι τεραστιο με μια μιρκη παιδικη χαρα και μεγαλο χωρο με κρεμαστες γεφυρες, ραμπες για σκειτ κλπ και διπλα ακριβως εχει εναν χωρο για ποδηλατα, με ποινακιδες σημανσης στους δρομους και γινεται χαμος, ειχε και ωραια λιακαδα, αν και εμ δοντια και ηταν πολυ ομορφα!

bgx2ye5lc.png

μπραβο,ανανεωθηκες,ε?με γειες!

συμφωνω.

περαστικουλια σας.

παω κι εγω να την κοιμισω,παλι ελιες και τυρι εφαγε,ελεος.

προετοιμαζεται το παιδι μου γιατι ξερει τι δυσκολες μερες ερχονται:tongue:.

λετε να παθει τιποτα απο τις πολλες ελιες?τωρα ευτυχως βγαζει μονη της τα κουκουτσια.

ναι ανανεώθηκα!!!όπως είπα και στα κορίτσια στο κομμωτήριο,μπήκα χριστίνα και βγήκα παπαρίζου!!!:-D:grin:

δεν τρώει φαγητό?γι'αυτό η δική μου είναι μπόμπος δλδ!!!!

γιατί τρώει πάντα φαγητό το μεσημέρι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...